Кокер спаньол
Публикувано: 24 May 2008 - 08:04 PM
:yahoo:ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РАФАЕЛКА И ТУК.... ;DДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ ЗАЕДНО И МНОГО ХВЪРЧАЩИ УШИ ...ПОНЯКОГА И 2 ЧИФТА УШИ(с тези на Рики) ;Dнаи голямото щастие на света ви жвлаем...... :wub: :wub: :wub:хаиде Вени нямам търпение за снимките... ;D
Публикувано: 30 May 2008 - 10:38 AM
Толкова много теми сте направили, а сега не може да ги откриете! ;D
Влизайте от главната страница, направо в подфорума за кокери, от там ще видите всички кокерски теми! ;)
Влизайте от главната страница, направо в подфорума за кокери, от там ще видите всички кокерски теми! ;)
Публикувано: 13 June 2008 - 07:35 AM
Цитат
Eх и,най-после да остане време да напиша пет приказки,че и ние стягаме куфарите за път.Голди вече е горда собственичка на международен паспорт и утре потегляме.Ще ходим в Гърция за 5-6 дни,само дано нямаме проблеми ,че нямам представа къде може и къде не с кучето.А в Париж съм се кефила максимално -там е разрешено и в метрото и магазини,в банките си охраняваха с кучета,ама кога ще ги стигнем.... ;DЗабравих да ви се похваля,че полянката ни зад блока са я пръскали вчера за кърлежи,мигах и не вярвах,досега само в морската пръскаха ;)Поне малко да намалеят гадовете ;DТова е от нас засега.Весели празници приятели! :wub:И ние сме от Варна,Дияна Стойчева с Томи,Ира с адашката ни Голди,Гандев с Тимбър/нещо се губят напоследък/ доста хора сме -за една хубава голяма разходка! :P
Ние с Макс също сме от Варна може да се съберем някой ден всички собственици на кокери
.Аз съм за
Публикувано: 13 June 2008 - 10:58 PM
Цитат
stanislav13, намери темата за кокерски срещи, а от там вече ще се уговаряте за такава! ;)
Отдавна не бях влизал в форума и в началото не видях промените