Кокер спаньол
Публикувано: 06 November 2006 - 11:55 AM
Честит Рожден Ден и от нас Биляна cheers !Пожелаваме ти мноого усмивки и щастие!
cherry_spa, за почистване на ушите ние ползваме едни капки "Ohren-pflege", взех си ги от нашия доктор ,но и по зоо магазитине ги има.
cherry_spa, за почистване на ушите ние ползваме едни капки "Ohren-pflege", взех си ги от нашия доктор ,но и по зоо магазитине ги има.
Публикувано: 06 November 2006 - 12:01 PM
Вече се подготвяме за зимата и днес премерих на Голди палтенцата от миналата година.Малко са й омаляли, но е ми е толкова сладичка w) ,че реших да ви покажа малко снимки.Дано се забавлявате толкова колкото и ние докато ги правехме.
Прикачени файлове
-
revu3.jpg (96.89K)
Брой сваляния: 78
Публикувано: 06 November 2006 - 12:13 PM
Честито на рожденничката и от нас
Прикачени файлове
-
cardHappyBirtday.gif (54.88K)
Брой сваляния: 45
Публикувано: 06 November 2006 - 12:39 PM
Тъй като това ще ни бъде първата зима с Роки, а по-горе показаните модни тенденции bravoS ми напомнят, че и ние трябва да мислим за дрешки...а не съм проверявала в зоомагазините тук дали ги има на какви цени са и т.н. Можете ли да ми кажете дали се намират лесно в магазините или ... не, а и горе долу като цени, макар че предполагам са доста различни, а и още повече на различните населени места, но все пак ориентировачно
Публикувано: 06 November 2006 - 04:22 PM
Леле, колко хора са ме изпреварили ^^
Кю те издаде.
Честит рожден ден (((:
Много щастие ти пожелавам и хубави моменти с твоята малка рошла (:

ПС. Разбрах за храната, мерси.
ПС. Не се сдържах:
http://files.blog-ci...irthday_dog.jpg
Кю те издаде.
Честит рожден ден (((:
Много щастие ти пожелавам и хубави моменти с твоята малка рошла (:

ПС. Разбрах за храната, мерси.
ПС. Не се сдържах:
http://files.blog-ci...irthday_dog.jpg
Публикувано: 06 November 2006 - 04:25 PM
Ама Голди си има и няколко различни тоалета ((: Кукона.
За пръв път разбирам, че има толкова различбни модели ^^ Много е сладка.
За пръв път разбирам, че има толкова различбни модели ^^ Много е сладка.
Публикувано: 06 November 2006 - 07:28 PM
Здравейте пак, виждам, че никой не предлага място и време за среща... какво ще кажете събота в докторската градина? r) d)
ira - страхотни са дрешките! d) Купени ли са или са собствена изработка?
ira - страхотни са дрешките! d) Купени ли са или са собствена изработка?

You live, you laugh, you love, you learn. You scream, you cry, you crash, you burn.
Публикувано: 06 November 2006 - 07:59 PM
Като помня тук имало талантливи кучета cheers
Искам да напомня че има състезание на талантливи кучета в 2 класса:
"любители" начинаеши куче може на каишка и с наградки
и 1 класс начинаеши (без каишка и лакомства в ринга)
Така, изберете музика ( небо парче) от 1 до 3 минутки и в темп на музика покажете какво може ваше куче! w)
Успех! учестие е бесплатно! и ще има награди!!!!
Искам да напомня че има състезание на талантливи кучета в 2 класса:
"любители" начинаеши куче може на каишка и с наградки
и 1 класс начинаеши (без каишка и лакомства в ринга)
Така, изберете музика ( небо парче) от 1 до 3 минутки и в темп на музика покажете какво може ваше куче! w)
Успех! учестие е бесплатно! и ще има награди!!!!

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 07 November 2006 - 08:59 AM
хей Били честит рожден ден и от нас с Чери извинявай за закъснението s), пожелаваме ти да си много здрава, много обичана, много щастлива и винаги усмихната, целувки от мен и Чери, много Ви благодаря на теб и останалите за съветите и за търпението, с което обяснявате едно и също нещо по няколко пъти, много ми помагате мерси
Carlie на мен толкова много ми се ходи на среща, а също и на Чери вече dribble , но тя е още толкова мъничка едва на 13.11 ще й бият втората ваксина и сигурно някъде към януари ще можем да си играем с вас s), та тогава ще сме всеки свободен ден на разположение за игри d)
Carlie на мен толкова много ми се ходи на среща, а също и на Чери вече dribble , но тя е още толкова мъничка едва на 13.11 ще й бият втората ваксина и сигурно някъде към януари ще можем да си играем с вас s), та тогава ще сме всеки свободен ден на разположение за игри d)

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +