Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#1171 Потребителят е офлайн   cherry_spa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 15 November 2006 - 06:45 PM

Милички кокерчета къде сте днес да не би да мяткахте цял ден ушички и лапички под топлото слънчице или много работите, то и аз днес съм на работа цял ден

#1172 Потребителят е офлайн   Blinki Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 15 November 2006 - 06:59 PM

Някои са били на работа, други бяхме на училище... Май ще има още няколко топли дни за развяване на уши! l) d)
User's Signature

Качена снимка

#1173 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2006 - 01:22 AM

НИе всеки ден от 10 до 12.30 сме в морската градина.Ако някой иска да свирка да се видим.
User's Signature

http://www.dogwelcome.info

Lord, help me be the person my dog thinks I am!

#1174 Потребителят е офлайн   Carlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2006 - 10:05 AM

Ira къде по точно в морската.... аз като ида там се въртя около детския кът щото по малко големи кучета има l) ама аз следобед ходя.... може ж събота или неделя да разходим палавниците b)

#1175 Потребителят е офлайн   milenka_bs Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2006 - 10:21 AM

Ние малко се позагубихме b) , но задачи много тия дни.
Утре ще знам как съм с времето събота и неделя, че се очертават някакви ремонти и хамалогии /чак ми се реве/. На всички развяващи уши тия дни навън можем само да завиждаме.

#1176 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 16 November 2006 - 01:57 PM

Мен утре сутринта най-вероятно ме няма, ще водя една девойка на изложбата на котки. Но по обяд може и да мина от тук да видя какви са ви плановете за следобяда и неделята.
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#1177 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2006 - 02:09 PM

Carlie, ние много край детския кът не стоим защото децата се плашат( моята се засилва да раздава любов на всички ама някои като писнат),майките недоволстват и затова.Тръгваме от моста до летния театър и вървим нагоре по тихата алея до Пантеона и кучешката полянка.Там спираме ако си намерим другарчета за игра,ако няма продължаваме до "Хоризонт" и после още по-нататък до Делфинариума.После обратно по същия маршрут до колата.И така всеки ден b) (е ако е дъждовно сме в отпуск и се излежаваме вкъщи.)Обикновено сетра ми ни придружава с малкия си син.Ето снимка на братовчедите от днешната разходка.Ако искаш се обади за събота- 0898599095

Прикачени файлове

User's Signature

#1178 Потребителят е офлайн   milenka_bs Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2006 - 02:29 PM

Е аз разбрах вече, че не мога нито събота, нито неделя.

#1179 Потребителят е офлайн   Светла Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2006 - 02:32 PM

Чета за срещите ви и на мен ми се иска да дойда , но сте много далече s) ...а тук при нас няма много кокери - да има 2-3 + моя. А така искам да се виждаме с други като нас

#1180 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 16 November 2006 - 02:38 PM

Еее, Миленче съжалявам. Жалко наистина последни хубави дни са. Но не е края де. Все ще се намерим.
Светле ти какво си мислиш, в моя квартал само има 5 кокера, с едната женска се бием, другата не щат да я разхождат с нас. Единия мъжки като разбраха, че съм я кастрирала даже вече не ми говорят. Има един американец, дето толкова е енергичен, че не мога да го погаля, само търчи ансам натам, и стопанина даже не се спира да се поздравим. Та като имам кокери съседи голям праз, Сара си играе с един булонец и един голям пухчо.
User's Signature

#1181 Потребителят е офлайн   Светла Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2006 - 02:46 PM

Добре поне, че имате кучета около вас. В моя квартал има един сетер, един пекинез и още едно дето незнам каква порода е /не че е от значение/, но почти никога не се засичаме като се разхождаме. Моя Роки така се радва като види друго куче, че пощурява. Като имаме време за по-дълги разходки, а особено лятото, ходим до центъра, там се сприятелихме с един прекрасен представител на НОК казва се Рекс - голям красавец. Та в началото се страхувах, защото Роки беше много малък /и сега не е като Рекс/ а той огромен да не го нарани, но ... така се държеше нежно с него, направо ме учуди.

#1182 Потребителят е офлайн   milenka_bs Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2006 - 03:16 PM

Цитат

Единия мъжки като разбраха, че съм я кастрирала даже вече не ми говорят
май са имали някакви намерения спрямо вас b)
Светла и около нас има доста кучета, но нашия не им обръща особено внимание. Има си само един приятел, дакел /наистина гооолям човек wink /, с който си играе. Е като мъж ухажва и 2 хъскита...без резултат. По-добре един приятел отколкото много познати b)

#1183 Потребителят е офлайн   Светла Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2006 - 03:43 PM

Да попитам още нещо относно нашите прекрасни кокерчета...на Роки му реша козинката със специален гребен, разресва го много добре, но след половин ден например козинката му пак става все едно не е ресана от ...доста време, иначе е мекичка, къпя го с хубав шампоан.... Козинката му е по-дълга, но дали да го подстригвам сега, май не, а и така ще му е по-топло като излизаме навън...но как да я направя така, че да си му е разресана и да блести...Може да ви звучи смешно този въпрос .... angelpik

#1184 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2006 - 06:09 PM

Светла, е няма как кокера да си е хубаво разресан постоянно като то това чудо не се спира на едно място. l) Какво да направиш? - разресвай,разресвай,разресвай -нежно и внимателно - за него ще е приятно,ти ще му се радваш w) ; за блясък - четка с мек косъм(най- добре естествен) при нас има ефект.
User's Signature

#1185 Потребителят е офлайн   Carlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2006 - 10:03 PM

ira moje v sabota edna razhodka samo da e kym 11-12 4e predi tva sym na nekyv kurs glupav i da vidq za ko stava vypros.... po nqkoi vreme na vinsa primerno?

#1186 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 17 November 2006 - 11:53 AM

Сара я реша по 3 пъти на ден. Сутрин като станем, на обед преди разходката и вечер преди лягане. Ама тя има гадния навик като й е кеф нещо да се фърли по гръб и да почне да се въргаля. И как после искаш да изглежда сресана, ми не става. Айде пак реши. Аз дето имам коса почти до кръста я реша 1 път на ден, а Сарината козинка по 3.
Миленче, да, имаха мераци, но аз и да не я бях кастрирала пак нямаше да я пусна. Поради 2 причини - защото тя е носител на много болести, няма смисъл да обричам кученцата на такъв живот, вечно по ветеринари, и второ този дет сега не ми говори само се хвали по колко пъти на година мъжкия правел кученца, аккви хубави ставали и т.н. А мъжкия не е нищо особено. Квартален такъв, даже е груб. Абе да не казвам селска работа, ама проста си е тяхната.
User's Signature

#1187 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 November 2006 - 03:15 PM

Carlie,тогава ще ви чакаме в 12.00 на кръстовището на Винса,но от страната на морската градина - така няма да се налага да пресичаме.Ако има промяна телефона ми е на предната страница.До утре! r)
User's Signature

#1188 Потребителят е офлайн   Carlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 November 2006 - 06:23 PM

Ira do utre togava b)

#1189 Потребителят е офлайн   cherry_spa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 November 2006 - 09:09 AM

Здравейте на всички, разказвайте за срещите и разходките в събота, сигурно е било много хубаво, ние водихме Чери на гости в Силистра, малко лошо и стана по пътя и имаше повръщане ама като стигнахме такова щастие я обзе направо си изкара три страхотни дни, смяната на обстановката и се отрази много добре, беше много добро и послушно бебе, голяма игра падна с майка ми и постоянно и се тикаше в краката да и "помага", та това беше нашата разходка, никакво мърдане от вкъщи, но пък смяна на къщите b)

#1190 Потребителят е офлайн   vvanina Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 20 November 2006 - 06:03 PM

Здравейте
Не съм влизала в този форум доста отдавна а и виждам, че доста сте писали, което е страхотно, защото виждам, че има доста големи почитатели на породата.
Имам следния въпрос - относно копирането на опашките. Какво е мнението ви и смятате ли, че в момента могат да се копират опашки. питам, защото имаме три малки бебенца на по 10 дни и се чудим дали да ги оставим с опашки. разбира се, трябва да се посъветваме и с ветеринаря ни, но първо исках да сондирам мнения и тук.
благодаря ви за съдействието.
поздрави
Вани victoryVVV

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема