Така... колко много сте изписали О.О
Почвам отзад напред, дано не пропусна нещо.
Предишният ми кокер го постригвахме всяко лято, а ако ще се ходи някъде, на море, на планина - абсолютно задължително. Помня, че веднъ на морето на Кристофър му се беше забило осилче в козината на корема и ние не сме го забелязали, та беше стигнало до кажата и... точно както при Сара. Много неприятно беше и не знаехме къде да търсим вет, а кучето го болеше и трябваше да се реже там, където се е насъбрала гнойта и т.н. и баща ми реши сам да го направи, че кой знае на какъв вет можем да попаднем. Ама ако някога се озова сама с кучето в такава ситуация вече не зн какво ще правя. Тй че - подстригване.
Купихме си машинка за подстригване и Крис изобщо не изглеждаше зле. Ава още не съм я подстригвала, тя е мъчника, а и козината й не е мн дълга. Ще видим дали ще й пречи.
Авичка хапва кисело мляко от пепелника. Тази снимка е от рожденния ми ден, когато ми я донесоха изгладняла в едно кашонче. Тогава собстениците бяха казали, че се храни с гранули и кисело мляко, но беше неделя и нямаше откъде да взема гранули. А понеже бяхме в едно заведение, пихме кафе сутринта на рд-то ми и ми я донесоха там, да ме изненадат, та затова в пепелник. Чинийките все ги обръщаше. Докато се сетим да и сложим млякото в пепелник омаза целия под ^^ Хубаво че собственика ми е приятел, а и има куче, знае какво е...
На Крис едно време му хващахме ушите с щипка за ране, но те му бяха с мнооого дълга козина. На Авичка козината по ушите не й е толкова дълга, затова ги хвщаме с ластик. Не съм я учила така, тя сама си свикна, още от първия път. Не съм забелязала да се опитва да го махне. В момента и тя се храни с гранули, но ако й сложим манджа, хващаме й ушичките, а тя като се наяде идва сама при мен и навежда главичка да й сваля ластика (((:
Ето ви още няколко снимки, от разходката ни онзи ден с Арета:
(:
((:
и една с лабрадорчето анди