Кокер спаньол
Публикувано: 13 December 2006 - 09:18 PM
Пърси беше направил беля върху плочките и като ме видя с гъбата се скри под дивана.Дали не се чувства виновен?Голям палавник е.Особено като го пусна из двора да бяга.Мрази котките на съседите и ги гони като ненормален.Те имат две едната е Кети (Дамяна) и Тоши(Тодор) най-много се непонася с мъжкия.Но го е много страх от други кучета и незнам дали това нормално и как може да го преодолее.Е това беше от мен.
Публикувано: 14 December 2006 - 10:20 PM
Били много съжалявам за Саричка, дано бързо да и мине и да и заздравее, миличката, аз също се притеснявам малко за Чери, че оня ден и стъргаха кожа от очето, че ветеринаря се съмняваше за някаква краста, слава Богу нищо и няма има само една раничка, причинена и от моето прекалено безбокойство и трепкане да не и стане нещо b) w), ама така си я обичкам, за дрешките и ние имаме едно якенце от бебешките години на мъжа ми даже вече го измърлихме и изпрахме и като изсъхне ще я снимам и ще ви покажа много е смешна с него, Дюти, чакам с нетърпение да видя ревюто на малката Саричка.
Целувки на всички мокри нослета
Публикувано: 15 December 2006 - 10:50 AM
Благодаря ви за думите, и аз се надявам като махнем конците всичко отдолу вече да е наред.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 16 December 2006 - 12:24 AM
Аз на моята Чери и измислих името преди да си я взема и не беше трудно защото знаех че е черничка а всички мъници са сладки като черешки l), за шарено момченце не знам ама много ми харесва Маркиз, а за желанието за качване в никакъв случай е вярно че първите няколко дни са кошмарни с много скимтене обаче не бива да му позволявате да се качва на леглото или диваните защото така ще си остане до края, някъде из темата имаше съвет за слагане на топличкабутилка с вода в креватчето и часовник под одеалцето, където ще спи за да му е по-конфортно симулира сърчице и ще си мисли че е до мама, аз лично не съм го изпробвала моята Чери си спи в кошарка до главата ми и като скрибуцаше вечер я галех по мъничко и си заспиваше много ми е послушна.
Публикувано: 16 December 2006 - 12:31 AM
Вие откъде сте, много е хубаво че сте решили да си вземете приятелче от тая толкова жизнерадостна порода, много са любвеобилни и искат да са винаги в центъра на нещата, ние си взехме Чери по време на ремонт вкъщи и няма да казвам какво тичане след нея беше, а сега на скоро си боядиса муцунката с боя, защото си я навря в четката докато свекър ми боядисваше, голямо шоу пада с тях ще видите, трябват много играчки и търпение, че ще има наръфани чехли и скъсани чорапогащи l)
Публикувано: 16 December 2006 - 08:47 AM
cherry_spa може да се засечем някъде ранния следобед ако си се наспала... аз се въртя по-често около детския кът и даже там си пием кафето с Лейди, до пантеона най-много да стигнем не по далеч защото като съм сама честно казано ме е страх ouu oleeee
А как е Саричка? по-добре ли е? нали не я боли... абе ще и мине.... като на ку4е super best w)
Публикувано: 17 December 2006 - 01:06 PM

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 17 December 2006 - 11:38 PM
Прикачени файлове
-
pukankiiiiiiiii.JPG (87.41K)
Брой сваляния: 44
Публикувано: 17 December 2006 - 11:41 PM
Прикачени файлове
-
kakvo_si_imash.JPG (76.82K)
Брой сваляния: 43