Публикувано: 20 December 2006 - 12:59 PM
Лелеее, любимото ми кокерско семейство, от кога не съм имала възможност да чета тук ((:
За зоомагазините това е много тъжно. В този магазин, където пазарувам за Авичка винаги има по едно куче и по едно коте. На жената видимо и е мъчно за животните, но каза, че не решавала тя. Обаче те нямат ваксини, дори не са обезпаразитявани, сигурно съм, защото като я попитах и взе да мънка. По едно време имаше едно черно - бяло кокерче, което щеше да взима една моя приятелка (за жалост се отказа) и то милото беше тооолкова енергично и живо същество, а седеше в клетка, която едва го побираше. На моите морски свинчета жилището им е по - широко!!!
За Сара - боже колко се уплаших, като прочетох. Звучи наистина ужасно, браво на момичето ти, че се е справило, още малко остава, нали? Стискам палци за нея, да е добре, след като свалите конците.
Ау, чери е много следка и е толкова мъничка още ((: Авичка расте непрекъснато, трябва пак да я снимам скоро, за да видите колко голяма е станала w) А моята любимка Лейди както винаги е много хубавка (:
Как се разбират кокерчетата с двата мителшнауцера? Много харесвам породата и понеже знам че са кротки животни, търся мителшнауцер за дружка на Ава. Всички кучета, които срещаме напоследък (освен Арета) непрекъснато я гонят и тя се плаши, а мисля, че е вредно за нея.
Лъки е бил наистина чудесно куче. И аз съжалявам.
Едит: Забравих да поздравя новото ни попълнение (: Кажи, измисли ли име на кучето? Аз винаги съм харесвала Марвин. Имам си и още няколко любими, кажи ако трябва още да мислим (: И покажи непременно снимки!!!