Кокер спаньол
Публикувано: 05 March 2007 - 03:46 PM
Освен това, днес купихме машинка и Шели ще бъде с нова прическа, не знам вие как се справяте с бодили и тръни, на нас това ни убягва. При всичкото ресане, дърпане... е, не се получава и решихме да вземем тези кардинални мерки.
Стискайте палци!
И да припомня за последно, това скоро няма да се види... :)))

Публикувано: 05 March 2007 - 04:08 PM

Това е Одри. Не прави на другите това, което не искаш да направят на теб!
Публикувано: 05 March 2007 - 04:08 PM

Харди! Черен си ми пред очите.[br][br]
Публикувано: 05 March 2007 - 04:38 PM
Прикачени файлове
-
Odri_s_kolonata_koqto_izqde_1_._002.jpg (82.45K)
Брой сваляния: 37

Публикувано: 05 March 2007 - 04:40 PM
Това, че имаш кавалерче също те прави член на нашия клуб. Между другото как е малката, порастнала предполагам. Как са разходките навън, свиквате ли?
И сложи снимки на малката, че страхотно си падам по тази разновидност на шпаньолчетата w) d)

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 05 March 2007 - 04:49 PM
Прикачени файлове
-
Snimkiii_002.jpg (86.08K)
Брой сваляния: 36

Публикувано: 05 March 2007 - 04:51 PM
Прикачени файлове
-
Snimkiii_004.jpg (84.35K)
Брой сваляния: 35

Публикувано: 05 March 2007 - 05:08 PM

Публикувано: 05 March 2007 - 05:10 PM
Цитат
misheto7, опитах - не става! l) Имах намерението...
Hardy, тръните също си почиства сама, даже малката се научи от нея, но само на достъпните места. Даже се сърди като и ги взема, те са си нейни пък... ;-)
Публикувано: 05 March 2007 - 05:12 PM
Публикувано: 05 March 2007 - 05:18 PM
За тръните Сара се е изхитрила, прави се, че се опитва да ги махне, но всъщност само чака аз да ида да я отърва от тях. И седи спокойно докато й ги махна всичките.
Досега не сме се стригали с машинка, но тази година и това ще стане, че след кастрацията на Сара й порастна 3 пъти повече козина.
Мирчето, ще джафка ми, нали за тва е бебе r) Обаче трябва да си строга, и да не позволяваш такива неща, защото ако започнеш отсега да го лигавиш на годинка ще има да се оплакваш тука как не те слуша и няма оправия с тоя кокер 1super

Публикувано: 05 March 2007 - 05:29 PM
Цитат
Цитат
misheto7, опитах - не става! l) Имах намерението...
прочети тук не за друго но снимки с такава големина бавят отварянето на страницата и после тичаш по целият екран за да видиш какво има снимано и какво е написано
Ммм, благодаря ти за препратката, която е твърде полезна, НО в случая не необходима. Опитах се да обясня, простичко, че форумът не ми позволява да си редактирам мнението. Това не е свързано с незнание. Компресирах снимката с размер за 17 '' монитор, не очаквах да се разгъне така. И ако продължиш така обстойно да изследваш думите и снимките, които поствам, може би ще се върнеш няколко страници назад, за да видиш останалите ъплоуднати от мен снимки.
Апропо, благодаря ти за насоките, но и на мен ми е трудно да уловя смисъл в изреченията ти, дали да те препратя към форум за правопис, пунктоация и etc.
И като за последно:
Прости ми за вметката!
b)
Хубава вечер!
Публикувано: 05 March 2007 - 05:35 PM
Цитат
Досега не сме се стригали с машинка, но тази година и това ще стане, че след кастрацията на Сара й порастна 3 пъти повече козина.
А, моите съкровища не си ги дават, голяма са им страст.
Ти ме изненада с изявлението си, че след кастрацият на Сара, козинката и е порастнала 3 пъти повече. Аз също мисля да предприема тази крачка, но дали ще има подобно следствие и при нас, или е индивидуално?
:)
Публикувано: 05 March 2007 - 05:40 PM
п.с не ме препращай никъде ако обичаш-правописа ми си е ок а форума не е изпит по литература че да ми следиш пунктоацията
добре че не всички във форума са докачливи като теб че не знам какво щеше да става тогава bash
Публикувано: 05 March 2007 - 06:19 PM
Ами обясняваха ми го уж, това за козината след кастрация, но то е индивидуално. Сара имаше хормонални проблеми, които до момента на кастрацията са подтискали /или и аз незнам какво точно са правели/ разтежа на козината. След "оправяне" на хормоналния дисбаланс вече няма какво да пречи на козината и тя изведнъж порастна много. Сара беше с къс косъм, освен на местата където по принцип кокерите имат доста дълга козина, сега на мястото на тези къси косми порастват още един вид "пухкави" косми, по-дълги и на мен започва да ми прилича на овчица.
Това разбира се няма как да се знае точно защо става, може да е просто някакво съвпадение. И няма как да знаем дали и при друго куче няма да стане така.
Поздравления за решението да се предприеме тази стъпка, знам колко е сериозно и трудно. За съвети съм насреща винаги.