Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#1779 Потребителят е офлайн   Светла Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 05 March 2007 - 02:50 PM

Благодаря за пожеланието, а и за успокоението w) drink

#1780 Потребителят е офлайн   Enfant^Terrible Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 March 2007 - 03:46 PM

Обещах да продължа темата за Фронтлайн-спрей, който купихме. Е, оказа се, че няма да стигне за цяло лято... свърши! Остана съвсем мъничко и го споделихме с Куки - пинчера от долния етаж! Пише ясно - до пълно намокряне на 1 кг тегло - 6 мл спрей, целият е 100 мл. Намокрих си момичетата с вода, за по- добра усвояемост и пръсках, пръсках... Дано поне ефект да има. :)
Освен това, днес купихме машинка и Шели ще бъде с нова прическа, не знам вие как се справяте с бодили и тръни, на нас това ни убягва. При всичкото ресане, дърпане... е, не се получава и решихме да вземем тези кардинални мерки.
Стискайте палци!
И да припомня за последно, това скоро няма да се види... :)))
Качена снимка

#1781 Потребителят е офлайн   misheto7 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 05 March 2007 - 03:56 PM

много хубава снимка ама хайде моля те да я намалиш малко b)

#1782 Потребителят е офлайн   Кавалер Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 March 2007 - 04:08 PM

Абсолютно съм съгласна, че кокерчетата са едни от най-сладките и игриви кученца. Аз имах една прекрасна кокерка Арабела, но умря от ръцете на некадърен ветеринар само на 4 години. Сега имам друго кученце, но не кокерче, защото Арабела е само една и не мога да я прежаля.
User's Signature

Това е Одри. Не прави на другите това, което не искаш да направят на теб!

#1783 Потребителят е офлайн   Hardy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 March 2007 - 04:08 PM

На моят Харди никога не му се лепи сняг. Странно защо ли? Не го подстригвам. С бодилите нямаме много проблеми, докато сме се прибрали той успява да си махне сам, тези които достигне. Ушите, обаче остават за мен l)
User's Signature

Харди! Черен си ми пред очите.[br][br]

#1784 Потребителят е офлайн   misheto7 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 05 March 2007 - 04:12 PM

кавалер видях че си писал че имаш кинг чарлс спаниел.разкажи малко повече за него.качи и снимки.а и добре дошъл при нас cheers

#1785 Потребителят е офлайн   Кавалер Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 March 2007 - 04:38 PM

Кавалерчето е много сладко и също много игриво. Женско е и се казва Одри Хепбърн. На 2-ри март направи 6 месеца. В момента тежи 5,200 кг и ще стигне най-много до 7 кг. Стандарта е до 6,5. Те се разделят на 4 вида според окраската-моята е трикольор. Има още бяло-кафява, кафява и черно-кафява. За съжаление не знам много неща и затова търся информация за породата. Пускам една снимка. Тук тя изяде и уннищожи две колони - на 3,5 месеца е.

Прикачени файлове

User's Signature

#1786 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 05 March 2007 - 04:40 PM

Кавалер здравей, радвам се да те видя и тук. Тамън мислех да те каня в нашето форумче, ти си го намерила и сама w)
Това, че имаш кавалерче също те прави член на нашия клуб. Между другото как е малката, порастнала предполагам. Как са разходките навън, свиквате ли?
И сложи снимки на малката, че страхотно си падам по тази разновидност на шпаньолчетата w) d)
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#1787 Потребителят е офлайн   Кавалер Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 March 2007 - 04:49 PM

Вече пуснах една снимчица. Имам нови - вчерашни, но още не съм ги качила. Малката е голям бонбон, но още не й е ясно какво трябва да прави навън. Мисили си, че е само за разходка и търчане, но ще се научи. Като ми я донесоха беше на 1 месец и 22 дни и ми направи впечатление, че знаеше точно къде трябва да си върши работата. Влизаше, излизаше от леглото си, а едва тежеше 1,6 кг. Всъщност ще пусна една снимка от по-младият й период.

Прикачени файлове

User's Signature

#1788 Потребителят е офлайн   Кавалер Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 March 2007 - 04:51 PM

Ето още една снимчица - на 2,5 месеца.

Прикачени файлове

User's Signature

#1789 Потребителят е офлайн   misheto7 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 05 March 2007 - 05:02 PM

боже страшен сладур е w) w) w) откъде я взе?

#1790 Потребителят е офлайн   Кавалер Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 March 2007 - 05:08 PM

Когато кокерчето ми умря не исках да чуя за друго куче, но всички вкъщи не ме оставиха на мира и тогава избрах тази порода. Като потърсих обаче, се оказа, че в Б-я я няма и помолих приятели да потърсят отвън. Донесоха ми я от Унгария на 24.10.2006. След това видях в зоомагазина до попа 2 бебета - момченца на възраст 3 месеца - 700 лв. Наистина са много сладки.
User's Signature

#1791 Потребителят е офлайн   Enfant^Terrible Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 March 2007 - 05:10 PM

Цитат

много хубава снимка ама хайде моля те да я намалиш малко b)

misheto7, опитах - не става! l) Имах намерението...

Hardy, тръните също си почиства сама, даже малката се научи от нея, но само на достъпните места. Даже се сърди като и ги взема, те са си нейни пък... ;-)

#1792 Потребителят е офлайн   мир4ето Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 March 2007 - 05:12 PM

4естит рожден ден на Роки да ти е жив и здрав да те радва безкрайо и малко пове4е да те слу6ка r).Моя сладур Ар4и спи,за което малко му завиждам за6тото сно6ти пак неможах да спя много отново на всеки 4ас запо4ва6е да джавка много силно и продалжително,но ни6то и това 6те мине l) благодаря на самотната за хвалбите относно отглеждането на Ар4и,но това е благодарение на вас мили приятели вси4ко сам нау4ила от споделеното в тези страници,за което мога само да кажа едно голямо благодаря затова 4е ви има и 4е толкова много оби4кате животните bravoS w)

#1793 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 05 March 2007 - 05:18 PM

Кавалер, страхотна е малката, има специални поздрави от кака си Сара

За тръните Сара се е изхитрила, прави се, че се опитва да ги махне, но всъщност само чака аз да ида да я отърва от тях. И седи спокойно докато й ги махна всичките.
Досега не сме се стригали с машинка, но тази година и това ще стане, че след кастрацията на Сара й порастна 3 пъти повече козина.

Мирчето, ще джафка ми, нали за тва е бебе r) Обаче трябва да си строга, и да не позволяваш такива неща, защото ако започнеш отсега да го лигавиш на годинка ще има да се оплакваш тука как не те слуша и няма оправия с тоя кокер 1super
User's Signature

#1794 Потребителят е офлайн   misheto7 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 05 March 2007 - 05:18 PM

Цитат

прочети тук не за друго но снимки с такава големина бавят отварянето на страницата и после тичаш по целият екран за да видиш какво има снимано и какво е написано

#1795 Потребителят е офлайн   Enfant^Terrible Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 March 2007 - 05:29 PM

Цитат

Цитат

прочети тук не за друго но снимки с такава големина бавят отварянето на страницата и после тичаш по целият екран за да видиш какво има снимано и какво е написано

Ммм, благодаря ти за препратката, която е твърде полезна, НО в случая не необходима. Опитах се да обясня, простичко, че форумът не ми позволява да си редактирам мнението. Това не е свързано с незнание. Компресирах снимката с размер за 17 '' монитор, не очаквах да се разгъне така. И ако продължиш така обстойно да изследваш думите и снимките, които поствам, може би ще се върнеш няколко страници назад, за да видиш останалите ъплоуднати от мен снимки.

Апропо, благодаря ти за насоките, но и на мен ми е трудно да уловя смисъл в изреченията ти, дали да те препратя към форум за правопис, пунктоация и etc.

И като за последно:
Прости ми за вметката!
b)

Хубава вечер!

#1796 Потребителят е офлайн   Enfant^Terrible Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 March 2007 - 05:35 PM

Цитат

За тръните Сара се е изхитрила, прави се, че се опитва да ги махне, но всъщност само чака аз да ида да я отърва от тях. И седи спокойно докато й ги махна всичките.
Досега не сме се стригали с машинка, но тази година и това ще стане, че след кастрацията на Сара й порастна 3 пъти повече козина.

А, моите съкровища не си ги дават, голяма са им страст.
Ти ме изненада с изявлението си, че след кастрацият на Сара, козинката и е порастнала 3 пъти повече. Аз също мисля да предприема тази крачка, но дали ще има подобно следствие и при нас, или е индивидуално?
:)

#1797 Потребителят е офлайн   misheto7 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 05 March 2007 - 05:40 PM

опитах се да ти обясня съвсем просто да направиш нещо на което се държи в целия форум-да публикуваш снимки с нормални размери.не мисля че тона ми е бил груб или обиден ,че да се държиш така .не знам как точно от 3-те думи и едната емотиконка трябваше да се разбере че е минало времето за редакция а не че не знаеш как да го направиш.не изследвам обстойно нищо най-малко твоите постове и снимки.не намирам за нужно.и ако обичаш спазвай добрият тон защото за съжеление от безмислени спорове с хора като теб човек може да се откаже да пише тук.
п.с не ме препращай никъде ако обичаш-правописа ми си е ок а форума не е изпит по литература че да ми следиш пунктоацията
добре че не всички във форума са докачливи като теб че не знам какво щеше да става тогава bash

#1798 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 05 March 2007 - 06:19 PM

Дами моля ви се, просто не сте се доразбрали, не искам скарани в нашия форум, най-малкото защото всички тук сме културни и образовани. Не се връзвайте една на друга, а останете с добри чувства.

Ами обясняваха ми го уж, това за козината след кастрация, но то е индивидуално. Сара имаше хормонални проблеми, които до момента на кастрацията са подтискали /или и аз незнам какво точно са правели/ разтежа на козината. След "оправяне" на хормоналния дисбаланс вече няма какво да пречи на козината и тя изведнъж порастна много. Сара беше с къс косъм, освен на местата където по принцип кокерите имат доста дълга козина, сега на мястото на тези къси косми порастват още един вид "пухкави" косми, по-дълги и на мен започва да ми прилича на овчица.
Това разбира се няма как да се знае точно защо става, може да е просто някакво съвпадение. И няма как да знаем дали и при друго куче няма да стане така.
Поздравления за решението да се предприеме тази стъпка, знам колко е сериозно и трудно. За съвети съм насреща винаги.
User's Signature

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена