Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#221 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 11 February 2005 - 10:31 PM

Урааааа w) w) w) дойде деня, айде разказвай, нямам търпение да слушам за малкия, какво, как, кога прави....и чакаме снимките...лелееее, много съм щастлива :) да ти е жив и здрав, да те радва мноогоо години и винаги да ти е добре и послушен d)
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#222 Потребителят е офлайн   anita_ff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 11 February 2005 - 10:34 PM

Къде мога да видя тая снимка от Ерика??

#223 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 12 February 2005 - 12:32 AM

Ето я снимката на бебето, изпратена от Erica !!! w) r) d) d)

Прикачени файлове

#224 Потребителят е офлайн   Sari4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 February 2005 - 01:22 AM

Няма нищо по-сладко от бебе кокер w) !
(Освен може би бебе Голдън ретривър)
Ерика-страхотен е,да ти е жив и здрав b) сладура!И не изчезвай-чакаме още снимки и новини........
User's Signature

Сара-кученцето,което носи усмивка в деня ти!

#225 Потребителят е офлайн   anita_ff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 February 2005 - 09:57 AM

Ах миличкия!!!!!! Много сладичък, напомня ми на моята когато беше бебе, има същата сладка муцунка! Като от плюш е, нали? Пу пу!! Прави още снимки и давай да гледаме! w) w) w)
Плаче ли през ноща? Яде ли много? Разказвай!

#226 Guest_Erica_*

• Група: Гости

Публикувано: 12 February 2005 - 10:24 AM

Здравейте,мина се първата нощ.Ах,нещастната аз спах само 3 часа l) .Първо плака да го взема в леглото.Взех го.После се събуди към 2 часа и почна да играе.Играхме.После заспа.Тогава и аз заспах,само до към 5 l) .Май трябва да свиквам,няма как.Надявам се да свикне като порасне.Той сега е добре,играе си.Аз обаче умирам за сън s) .Днес ще ходим да го представим на баба му и дядо му r) .ДАно да го поуморят малко,че да спи довечера.

#227 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 12 February 2005 - 12:35 PM

Много е сладък.....уууу....супер е, аз му се радвам най-много, че нали не съм имала бебе у нас, но един съвет от мен - не го взимай в леглото! Ще свикне и ще става страшно по-нататък. Остави го някъде, кудето ще му е мястото занапред и колкото и даплаче не го взимай, вярвай ми по-добре ще е за него а и за теб, не можеда спи в леглото ти, от собствен опит ти казвам, аз направих същата грешка, когато я взех Сара, и сега много ужасно съжалявам....опитай, малко ще плаче, но не се давай:)))
И още снимки....искаме....
User's Signature

#228 Потребителят е офлайн   anita_ff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 February 2005 - 02:28 PM

Да, Ерика наистина послушай съвета!!! Не го вземай при теб в леглото!1 Един път и той вече ще иска да спи там!!!!! Казвам го защото, моята я взех от съжеление първите вечери и вече спим заедно в леглото.... ;) ;)
Не, че е толкова лошо..аз за 2 години свикнах, но това беше грешка от моя страна. Бъди категорична в това отношение! Знам, че е малка , сладка топчица и много те е жал като плаче но бъди твърда!

#229 Потребителят е офлайн   anita_ff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 February 2005 - 02:31 PM

Май, всеки , който има кокер спи с него в едно легло...Кокера е куче-изнудвач и манипулатор! w) w) w) Иска твърда ръка!!

#230 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 12 February 2005 - 06:16 PM

Определено.....първата вечер като ми донесоха Сара, и сложих едно одеяло точно до мойто легло, а то е много ниско, почти до земята е...и я сложих насила там да легне...легна....ама като усети, че вече не я следя, веднага се качи на леглото и в краката ми, и аз ставам, слагам я пак насила на одеялцето и пак я държа да не стане...ама съм започнала да се оклюмвам, зашото като се окопитих тя пак беше в краката ми....и пак същата процедура, като си мисля, че ще схване, че не можена леглото...ама по някое време съм заспала, и познайте, събуждам се, тя в краката ми...и следващата нощ пак така....ама не стана...аз като заспя тя се качва...та затова...От малък да си знае мястото :) Бади твърда
User's Signature

#231 Потребителят е офлайн   Sari4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 February 2005 - 06:44 PM

Здравей,Ерика.Един съвет и от мен,понеже скоро съм имала бебе в къщи(преди 3 месеца) и съм съгласна с Ани и Samotnata.Напълни му една празна бутилка от безалкохолно с гореща вода и я сложи в леглото му(имаш специално легло,нали).Можеш да му я пъхнеш под одеалцето или направо да му я оставиш вътре,преди да си легне или докато спи.По този начин бебчо чуства топлината,с която е свикнал(все пак доскоро е спал"накуп"с братчетата,сестричетата и майка си) , не е толкова самотен и не му е студено.Той плаче нощем заради това,все още не заради теб и твоето легло конкретно,но и това ще стане само след няколко нощи,ако го оставиш.От опит ти казвам,че топлата бутилка върши работа!Разбира се,нищо не пречи ако решиш да оставиш легълцето му в твойта стая(или близо до леглото ти),тези работи всеки си ги решава според обстановката и желанията си.Можеш и да му смениш водата,след като изстине....разбираш ме,нали r) -грижите и будуването не отпадат съвсем,поне засега!Но е наистина ВАЖНО кученцето да си има СВОЕ място и спането в него е един от начините да свикне с него.......
По-късно,когато кучо свикне 100% с неговото си място можеш да си го взимаш понякога при теб,защото всички знаем колко е приятно w) !Моята Сара(която е на аватара ми),нощем си спи в нейното легло в хола,а понякога ако имам време да си легна следобед си я взимам в леглото.......
А има и цяла тема за спането в леглото,която също можеш да погледнеш,ако искаш(мисля,че беше в "Къщата на кучето")
Успех!
User's Signature

#232 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 12 February 2005 - 08:34 PM

Sari4ka, май много станахме Сарите, а:) Радвам се, че има човек с опит в отглеждането на бебе, защото аз си давам съвети, ама като не съм имала понякога не ми вярват или пък и аз правя грешки :) Да продължаваш да ни съветваш, че може лятото да си имам и аз бебета :)
User's Signature

#233 Потребителят е офлайн   Sari4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 February 2005 - 11:19 PM

Цитат

Sari4ka, май много станахме Сарите, а:) Радвам се, че има човек с опит в отглеждането на бебе, защото аз си давам съвети, ама като не съм имала понякога не ми вярват или пък и аз правя грешки :) Да продължаваш да ни съветваш, че може лятото да си имам и аз бебета :)

Здравейте "адашки" l) !!!
Мойта Сара е друг "модел"и в момента е на 5 месеца.Ще се радвам да се видим и да се запознаем(утре-неделя ще има среща на полянката до Хилтън,ще дойдете ли?)
А за помощ-винаги съм на среща стига да мога да съм полезна!
Благодаря за хубавите думи w) и поздрави на адашката на Сара!!!!
User's Signature

#234 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 12 February 2005 - 11:25 PM

И на нас ще ни е приятно, но там кудето е срещата ни е далечко и нямаме транспорт да ни докара пък и ще имаме малко работа утре. Аз знам за срещата, ама нали на кучетата им забраниха да пътуват в градския а пари за такси не ми се дават пък и няма да са малко. Може би следващия път ще наминем....ама ние не сме породисти, та какво ли ще търсим при вас Елита :) w) знам ли, а иначе за Сарите, нищо че твойта е друг модел, щом се казва Сара значи е супер :) d) Пък за съвети ще имаме нужда от такива :)
User's Signature

#235 Потребителят е офлайн   Sari4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 February 2005 - 11:32 PM

Жалко,че няма да е утре,но се надявам рано или късно да намерим начин да се видим.
А за "елита",какво да ти кажа-на мен самата също ми е притеснено,защото със Сара за пръв път ще ходим на среща на хората и кучетата от сайта,а тя е взета от собствениците на майка и и е много далеч от родословията,изложбите и другите елитни кучешки прояви r) ,но пък си я обичаме.......
Ако си онлайн- говорим си за всичко в "нощен клуб"
User's Signature

#236 Guest_Erica_*

Публикувано: 13 February 2005 - 11:13 PM

Много ви благодаря за съветите.Сега се върнахме от гостито на баба и дядо r) .Естествено разтопи сърцата на всички,но и си показа рогцата.Изобщо не слушаше и правеше бели s) .Саричка,снощи пробвах метода с бутилката.Цяла нощ не го взех в леглото.За съжаление беше по-зле и от първата s) .Не съм спала изобщо.Незнам вече какво да правя.Според вас кога ще му мине?Дали ще му мине?Поотчаях се,признавам си.

#237 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 13 February 2005 - 11:34 PM

Ееее, ти за две вечери ако си се отчаяяла за натам незнам какво ще правиш :) спокойно, ще му мине, за няколко дни докато свикне с новата обстановка, не се предавай, просто му е ново всичко и е притеснен, досега е бил до майка си, а сега изведнъж нея я няма, и ти да беше и ти така щеше да реагираш :) не се отчайвай, всичко ще мине :) само малко търпение
User's Signature

#238 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 13 February 2005 - 11:50 PM

Цитат

Много ви благодаря за съветите.Сега се върнахме от гостито на баба и дядо r) .Естествено разтопи сърцата на всички,но и си показа рогцата.Изобщо не слушаше и правеше бели s) .Саричка,снощи пробвах метода с бутилката.Цяла нощ не го взех в леглото.За съжаление беше по-зле и от първата s) .Не съм спала изобщо.Незнам вече какво да правя.Според вас кога ще му мине?Дали ще му мине?Поотчаях се,признавам си.

Ерика, той е бебе ... до вчера се е гушкал на топло, днес е на непознато място и се притеснява. Нормално е да плаче. Просто иска да е на топло и при мама. Обикновенно свикват бързо, няколко дни. Не се притеснявай, просто го обгради с любов и внимание. Не го вземай при теб, ако утре няма да спи при теб. Хубаво е да си има място от малък, негово си, където да се чубства спокоен. В повечето случаи те сами си ги избират, но можеш да му направиш легълце близко до леглото ти. Няма нищо по хубаво от грижата за малкото бебе, вярвай ми. Един ден, като порасне, ще си спомняш за всеки един момент с усмивка, ще помних първото му пиш в къщи, първото му паднало зъбче, първия път, когато е запомнил името си, въобще ... няма нищо по хубаво от това да отгледаш едно бебе от малко и да го видиш как пораства пред очите ти, да го опознаеш, да го възпиташ ... r) d) w)

#239 Guest_Erica_*

Публикувано: 14 February 2005 - 10:40 AM

Прави сте,така е.Може би умората ме беше отчаяла r) .Но ако знаете снощи как спа като къпан l) .Почти през цялата нощ си стоя в леглото без да ни притеснява.Играеше си,разхождаше се,но нито гък,нито нищо. b)Май вече свиква.А и забравих да се похваля,че като пътуваме с кола той спи през цялото време l) .Още докато помирише колата и се приготвя да спи.
w) Поздравявам всички малки,средни,големи и огромни животинки и техните мами и татковци от форума за свети Валентин.Да са ни живи и здрави и да ни обичат още повече. w) w) w) w)

#240 Потребителят е офлайн   joryvk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 February 2005 - 01:18 PM

Честито! w) Малкото бебе Шони? n) ли се казваше? е страхотно!
Много да те слуша, да те радва и да палува на воля, без да пакости из къщата!И още едно предложение - ако можеш го снимай сега по-често, защото до 4 месечна възраст тези кокерчета така растат, БУКВАЛНО с часове - аз моя Каспър преди месец за два дни не го бях виждала и като се върнах часове му се радвах колко е пораснал.
Днес е еднокилограмово бебе, което не може да върви, а утре преди да си се усетила ще бъде "младеж", който смело ще се качва на леглото...
Относно спането - аз също имах доста безсънни нощи, но купих на Каспър грейка, която пълнех с топла вода и тя го топлеше вечерно време.
Какво ядете? Имате ли проблеми с храни? Какви гранулки? Каспър до преди месец имаше разстройство от всичко, различно от гранули...
Чакаме още снимки и подробности около мъничето. r) w)

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни