Кокер спаньол
Публикувано: 28 May 2007 - 10:39 AM
Публикувано: 28 May 2007 - 12:15 PM
Публикувано: 28 May 2007 - 12:27 PM
А такъв гладен поглед правим по 24 часа в денонощието. Кокери, какво да ги правим лакомниците w)

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 28 May 2007 - 01:45 PM
Цитат
tnt76 много съжелявам че сме ти направили такова лошо впечетелние на "свадливи свраки" l) но както каза samotnata в спора се ражда истината.Идеята е не да отблъскваме хората от тук ,а да си помогнем ,обменим опит и да се научим един от друг на много неща.Това че си нов тук не значи ,че не трябва да излагаш своята гледна точка.малко ще ти е трудно с толкова жени тук ,ама ще се справиш някак си 1super
super best а снимката е страхотна , ouu извинявам се че чак сега обърнах внимание ,че си се обърнал към мен ама разсеяна работа.
Хайде похвали се сега какви бели прави твоята сладурана,да ни успокиш че не са само нашите такива диванета l) Кажи как се справяте с оставането сами вкъщи?Има ли подобрение от последния път в които писа?
Публикувано: 28 May 2007 - 04:27 PM
Пускам ви една снимка с предварителна уговорка.
Снимката не е планирана, хванахме я в момент на игра, тапата на шишето е затворена(това за тези които ще кажат идиот дава алкохол на кучето) просто най-любимата играчка са й пластмасови шишета. Тази снимка ми е тапет на компа и така всяка сутрин се усмихвам като отивам на работа.

Публикувано: 28 May 2007 - 04:31 PM
Публикувано: 28 May 2007 - 04:37 PM
Прикачени файлове
-
______1.jpg (25.07K)
Брой сваляния: 28
Публикувано: 28 May 2007 - 07:20 PM
И Сара имаше ужасния проблем с лаенето като излезем. Реших го за месец и половина. Чак не повярвах. И за малко повече реших проблема с яденето на боклуци. Да кажем за около половин година. Просто трябва сериозно да се занимава с кучето и резултата идва бързо, понеже те са доста умни кученца.

Публикувано: 28 May 2007 - 07:34 PM
Публикувано: 28 May 2007 - 07:50 PM
Рудо ти добре си направила,че прибираш всичко,аз като го видя че няколко дни не е правил никакви бели и съвсем се отнасям.После ouu ouu ouu Ма то какво да му се сърдиш.Той не е виновен че го е изял,аз да не съм го оставяла там.Тия сладки муцки като те погледнат (love) и вече нищо друго няма значение super best
Публикувано: 28 May 2007 - 09:29 PM

Публикувано: 28 May 2007 - 09:46 PM
Все чета из форума и си мисля само ние не сме си направили среща да се запозаят кучовците и да поиграят пък и ние да се видим.Какво ще кажете за една среща на дългоухите?
Публикувано: 29 May 2007 - 11:13 AM
А няма какво да внимаваш като ги срещнем, те лудориите си ги предават телепатично и на дълги разстояния.
Иначе аз съм навита за среща, ако може да е между 7 и 11, че преди това имам изпити, а след това практика :(

Публикувано: 29 May 2007 - 05:49 PM
Много сладки историйки разправяте. Аз открих, че Харди си пада по алкохола, когато изяде от кофата лимоните от коктейла r) Четох, че не било хубаво, ама то това чудо мирване няма.
Последно бяхме на 1-ви май на пещера близо до града ни и там цяла нощ ядене, пиене и веселене. Бях прибрала кучо по едно време в колата да си спи, пуснахме го малко да потича и после и аз си влязох в колата да дремна. На сутринта се събуждам мирише на ракия та се не трае, плодовият ми айрян, който беше за закуска пробит отгоре, излочен до капчица. И оназ позната физиономия ме гледа от задната седалка доволно.
Как беше докопал домашната ракия не ми е ясно, не разбирам дори как я пие, че е понесъл миризмата й. Бира пие, ама чак пък ракия bl)
Ето една скорошна снимка от Луковит, украсили сме се с лепка и погледът ни е ето такъв dribble
P.S. Ах, как завиждам на русокосите кокери, много по-добре им се виждат муцките отколкото черните... w)
Прикачени файлове
-
Lukovit_109.jpg (110.73K)
Брой сваляния: 25

Харди! Черен си ми пред очите.[br][br]
Публикувано: 29 May 2007 - 06:46 PM
Билянка я кажи как разреши проблема с лаенето.Аз писах тука във форума ,но никой не ми отговори как да го коригорам,че е направо ужас.Целия квартал разбира ,че сме на разходка.Като селския глашатаи е ouu
Ето тук копирам написаното за да ти стане по-ясно какво имам предвид:
"Някой може ли да обясни как се коригира териториалната и защитната агресия.9 месечният ми кокер проявява и двете форми и искам да знам как да коригирам това му поведение защото направо ме побърква.От както съм го взела се разхождаме на едни и същи места,който както аз си обяснявам той е приел за своя територия.Когато на поляната идват или минават кучета с които се познава нямам никакъв проблем.Отива при тях радва им се ,играе с тях и като цяло е отлично социализирано куче.Проблемът идва от това че покрай самата поляна минава пътека по която минават доста хора. Не знам на какъв принцип "си ги харесва" но има случай в които той застава на около метър от пътеката заема една странна стойка и се започва едно лаене направо кошмар Същото е и положението когато види кучета с които не се е срещал досега -седи на растояние от тях и ги лае. В повечето случай след това се приближава до тях и започва да ги целува и да ги подканя да играят ,но има и случаи когато само обикаля около тях и лае.Не знам дали има значеение ,но това го прави винаги когато не е на повод. "
Публикувано: 29 May 2007 - 07:57 PM
Публикувано: 29 May 2007 - 08:07 PM