Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#2559 Потребителят е офлайн   Vasko07 Икона

• MadDog
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
Публикувано: 28 May 2007 - 10:39 AM

Колко струва един такъв сладур.. търся си компания за колито ;) хехе fow dribble

#2560 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 28 May 2007 - 11:26 AM

Цената на едно кокерче зависи от това от къде го вземеш.

Рудо, аз пък вече трета седмица съм без пудра, без каишка, без нищо, един не я е полазил. bl)
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#2561 Потребителят е офлайн   tnt76 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 28 May 2007 - 12:15 PM

Виждам споровете продължават, но аз нямам намерение, всеки си има гледна точка. Нямам намерение да споря, при все, че съм още нов във форума. Повече няма да подхвмащам темата или да се намесвам в подобни препирни за породисти и непородисти кокери. Мишето 7 ето една снимка с "гладен поглед"

#2562 Потребителят е офлайн   tnt76 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 28 May 2007 - 12:21 PM

Проба

Прикачени файлове

• Прикачен файл  4ara.jpg (33.36K)
    Брой сваляния: 27

#2563 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 28 May 2007 - 12:27 PM

Както са казали хората - "В спора се ражда истината". Това, че някой е нов във форума не му забранява да изказва мнение и да го защитава.

А такъв гладен поглед правим по 24 часа в денонощието. Кокери, какво да ги правим лакомниците w)
User's Signature

#2564 Потребителят е офлайн   misheto7 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 28 May 2007 - 01:45 PM

Цитат

Виждам споровете продължават, но аз нямам намерение, всеки си има гледна точка. Нямам намерение да споря, при все, че съм още нов във форума. Повече няма да подхвмащам темата или да се намесвам в подобни препирни за породисти и непородисти кокери. Мишето 7 ето една снимка с "гладен поглед"

tnt76 много съжелявам че сме ти направили такова лошо впечетелние на "свадливи свраки" l) но както каза samotnata в спора се ражда истината.Идеята е не да отблъскваме хората от тук ,а да си помогнем ,обменим опит и да се научим един от друг на много неща.Това че си нов тук не значи ,че не трябва да излагаш своята гледна точка.малко ще ти е трудно с толкова жени тук ,ама ще се справиш някак си 1super
super best а снимката е страхотна , ouu извинявам се че чак сега обърнах внимание ,че си се обърнал към мен ама разсеяна работа.
Хайде похвали се сега какви бели прави твоята сладурана,да ни успокиш че не са само нашите такива диванета l) Кажи как се справяте с оставането сами вкъщи?Има ли подобрение от последния път в които писа?

#2565 Потребителят е офлайн   tnt76 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 28 May 2007 - 04:27 PM

Бели прави като по учебник, всички възможни. Изключвам само гризене на мебелите и слава богу, но къде що имаше пантоф, джапанка стана на решето за отрицателно време. За съжаление все още не можем да я приучим да не вдига блока във въздуха като излизаме, но се надявам че някой ден преди съседката да ме е убила, да свикне. Периодът точно преди да се разгони- 6-7 месеца беше кошмарен. Излезнеше ли навън и намереше ли нещо за хапване, започваше да ми бяга и няма прибиране, стоял съм с часове безсилен на 50 см от нея. посегнали, тя се местеше на метър и така докато й писне. Сега да чукна на дърво много слуша, направо се учудвам.
Пускам ви една снимка с предварителна уговорка.
Снимката не е планирана, хванахме я в момент на игра, тапата на шишето е затворена(това за тези които ще кажат идиот дава алкохол на кучето) просто най-любимата играчка са й пластмасови шишета. Тази снимка ми е тапет на компа и така всяка сутрин се усмихвам като отивам на работа.

Качена снимка

#2566 Потребителят е офлайн   misheto7 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 28 May 2007 - 04:31 PM

Голяма красавица е w) А като чета за бутилките и бягането като вземе някакъв боклук все едно аз съм го писала. l) Явно им се предава с гените.Ние като видим пластмасова бутилка и няма по-ценно съкровище,бягаме,копаем по поляна и се чудим къде да си я скрием сакън да не ни я вземе някой l) l) радвам се че не се отказа да пишеш тук 1super

#2567 Потребителят е офлайн   misheto7 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 28 May 2007 - 04:37 PM

А явно и погледа си е породна черта b)

Прикачени файлове

#2568 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 28 May 2007 - 07:20 PM

И не само погледа. Всичко изброено до тук е породна черта. Лакомията за боклуци, играта с шишета /между другото Сара пие биричка, казват, че е полезно за бъбреците/.
И Сара имаше ужасния проблем с лаенето като излезем. Реших го за месец и половина. Чак не повярвах. И за малко повече реших проблема с яденето на боклуци. Да кажем за около половин година. Просто трябва сериозно да се занимава с кучето и резултата идва бързо, понеже те са доста умни кученца.
User's Signature

#2569 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 28 May 2007 - 07:34 PM

Това с бутилките е първото нещо, което ме ошашка докато беше малък (2-3 мес.). С такова ръмжене, с такова настървение бяха дъвкани, че си помислих "Тоя кокер е откачен!" Оставяхме недопитата бут. бира на пода до хладилника. Един ден се прибирам от работа, капачката отвита bash , бутилката разлята, а Рудо кроооотък и мързелив, като никога! Голяма черпня трябва да е паднала drink BEER ! И после като четох и в другите породи разбрах, че и другите кучета обичат да пият бира. Правим един ден салата за ракийката. Рудо започва да се присламчва, да се умилква, а мъжът ми му казва "Изпи ми бирата, посягаш и на салатата ми! Да взема да ти сипя една ракия и да си правим компания?!" А кучо гледа с оня "гладен" поглед и аха, аха да продума "Ми хайде!" А за белите - просто защото е ограничен в достъпа до помещенията и всичко е предвидено и обезопасено, се ограничи с унищожената врата на банята, заради която мъжът ми му вика "бобър". Скъсена е вече с четири пръста в долната си част и като се къпя, той си мушка лапата, носа или ближе мокрото от теракота. Нищо, до което може да се докопа. Всичко ценно - на високо, или прибрано. И въпреки дресировката, която той ми дръпна на мен, преди два дни си забравих мобилния на "неподходящо" място, в следствие на което Моторола-та вече е без антена ouu ! А за гонитбата по време на разходка и взаимното дебнене, просто не ми се говори (love) ! Всеки път си викам на ум "Само да те докопам за ушите, ще ти дам да разбереш кого разиграваш?!!", но като го хвана вече ми е преминало и така до следващия път! Все някой ден ще му купя ролков повод, ще види той!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#2570 Потребителят е офлайн   misheto7 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 28 May 2007 - 07:50 PM

А то да помагаше полковия повод добре ама то с него без него е все едно и също.Аз лично нямам оплаквания от Мики ,но като го разхожда майка ми е цял цирк, целия квартал рабира че са навън -то е викане гонене направо ужас.накрая двамата се прибират с езици до пода b) Всичките ми кучета досега пиеха бира,а Мики е въздържател.Като подуши ,че някой пие някакъв алкохол било то и бира и се започва едно ръмжене и лаене l)
Рудо ти добре си направила,че прибираш всичко,аз като го видя че няколко дни не е правил никакви бели и съвсем се отнасям.После ouu ouu ouu Ма то какво да му се сърдиш.Той не е виновен че го е изял,аз да не съм го оставяла там.Тия сладки муцки като те погледнат (love) и вече нищо друго няма значение super best

#2571 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 28 May 2007 - 09:29 PM

Аз па ся ще ви карам да ми завиждате. Сара посяга само на оставена храна, без значение наша, на морските праенца ли е или нейна. Нищо друго не я интересува. Е, нейните си играчки я интересуват, но само когато някой си игаре с тях, иначе не. Мен като ме няма си спи на дивана по цял ден. Даже отказва да пие вода без някой от нас. АМа то е така с изстрадалите животинки. После слушкат повече, защото са благодарни за "спасението".
User's Signature

#2572 Потребителят е офлайн   misheto7 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 28 May 2007 - 09:46 PM

Освен да ти завиждаме благородно друго не ни остана l) Чакай само да не уручасаме Саричка макар,че аз дори и на белите му се радвам.те са част от неверяотните мигове ,които съм преживяла с него и които ме накараха да гледам по-философски на нещата и да правя повече компромиси.Да са ни живи и здрави и много да ни радвам ,а и ние тях друго не си пожелавам 1super .А като се замисля много трябва да внимаваме като намерим време да ги запонаем знаеш ли как бързо си учат един от друг щуротиите.Мики като се събере с неговите другари какви неща правят в съучастие помежду си ouu направо нямам думи.Такива хулигани стават l)

Все чета из форума и си мисля само ние не сме си направили среща да се запозаят кучовците и да поиграят пък и ние да се видим.Какво ще кажете за една среща на дългоухите?

#2573 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 29 May 2007 - 11:13 AM

Не се притеснявай, Саричка не можеш да я урочасаш повече, отколкото са я урочасали досега. Откак сме я намерили все с тези уроки се борим и все не успяваме да се отървем. Иначе бели никое куче не може да спре да прави, те са като вечно малки деца, което ги прави още по-обичани.
А няма какво да внимаваш като ги срещнем, те лудориите си ги предават телепатично и на дълги разстояния.

Иначе аз съм навита за среща, ако може да е между 7 и 11, че преди това имам изпити, а след това практика :(
User's Signature

#2574 Потребителят е офлайн   Hardy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 May 2007 - 05:49 PM

Хихи, привет,! l)
Много сладки историйки разправяте. Аз открих, че Харди си пада по алкохола, когато изяде от кофата лимоните от коктейла r) Четох, че не било хубаво, ама то това чудо мирване няма.
Последно бяхме на 1-ви май на пещера близо до града ни и там цяла нощ ядене, пиене и веселене. Бях прибрала кучо по едно време в колата да си спи, пуснахме го малко да потича и после и аз си влязох в колата да дремна. На сутринта се събуждам мирише на ракия та се не трае, плодовият ми айрян, който беше за закуска пробит отгоре, излочен до капчица. И оназ позната физиономия ме гледа от задната седалка доволно.
Как беше докопал домашната ракия не ми е ясно, не разбирам дори как я пие, че е понесъл миризмата й. Бира пие, ама чак пък ракия bl)
Ето една скорошна снимка от Луковит, украсили сме се с лепка и погледът ни е ето такъв dribble

P.S. Ах, как завиждам на русокосите кокери, много по-добре им се виждат муцките отколкото черните... w)

Прикачени файлове

User's Signature

Харди! Черен си ми пред очите.[br][br]

#2575 Потребителят е офлайн   misheto7 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 29 May 2007 - 06:46 PM

l) Абе не знам ама май фиксира месцето в чинията точно срещу него и обмисля как да го отмъкне.то с тяхната лакомия само това им е в главата oleeee

Билянка я кажи как разреши проблема с лаенето.Аз писах тука във форума ,но никой не ми отговори как да го коригорам,че е направо ужас.Целия квартал разбира ,че сме на разходка.Като селския глашатаи е ouu

Ето тук копирам написаното за да ти стане по-ясно какво имам предвид:
"Някой може ли да обясни как се коригира териториалната и защитната агресия.9 месечният ми кокер проявява и двете форми и искам да знам как да коригирам това му поведение защото направо ме побърква.От както съм го взела се разхождаме на едни и същи места,който както аз си обяснявам той е приел за своя територия.Когато на поляната идват или минават кучета с които се познава нямам никакъв проблем.Отива при тях радва им се ,играе с тях и като цяло е отлично социализирано куче.Проблемът идва от това че покрай самата поляна минава пътека по която минават доста хора. Не знам на какъв принцип "си ги харесва" но има случай в които той застава на около метър от пътеката заема една странна стойка и се започва едно лаене направо кошмар Същото е и положението когато види кучета с които не се е срещал досега -седи на растояние от тях и ги лае. В повечето случай след това се приближава до тях и започва да ги целува и да ги подканя да играят ,но има и случаи когато само обикаля около тях и лае.Не знам дали има значеение ,но това го прави винаги когато не е на повод. "

#2576 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 29 May 2007 - 06:52 PM

И аз тва щях да кажа. Мръвкаааааа l)
Сара само това й е в главата. Мрази непознати, обаче ако непознатия носи нещо за хапване вече му е пръв приятел. Как може да са такива предатели, незнам...
User's Signature

#2577 Потребителят е офлайн   irina_dimitrova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 May 2007 - 07:57 PM

Кога мога да го изкъпя Рончо най-рано,знам че по др теми пише след пъровто излизане защото едва ли е толкова мръсен ама на мен ми е мерак тия дни да го поизтормозя ;) А и за щампоаните и балсамите какво ще кажете?коя фирма ви допада най-много!Аз съм засичала по магазините на Фрискас,а сега из интернет мярка едно които сигурно по-скъпички на Beaphar и Biozoo.Има ралзични видове за кафяви кучета и т.н.,с масло от норка,против сърбеж и си мисля че въпреки са по скъпички си заслужава защото нали не се къпе кучето с шампоан по често от веднъж на 1-2 месеца?

#2578 Потребителят е офлайн   misheto7 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 29 May 2007 - 08:07 PM

r) Не се притеснявай сега е топло и не е проблем.Понеже щше му е първо къпане направи така ,че да е минимално стресиращо за него.Или във ваната/ако имаш/или в малко корито постели от тези гумените постелки за да не се плъзга и да се чувства сигурен.Намери и "съучастник" за да ти помага.Макар че кокерите обожават вода,първият път малко ги е страх.А сложи тампони в ужите за да влезе вода в тях.След това шампоана ,ако искаш можеш да сложиш и малко балсам.Подготвяаш си няколко хавлии .Подсушаваш го в банята ,след това го гушваш с друга хавлия и така докато поисъхне малко.Ако е по-хладно в деня в които ще го къпеш можеш да го изсушиш със сешоар,но със слабата струя.Аз лчино го изкъпвах седмица след като го взех и преди 3-та ваксина защото от престоя във оня аквариум миришеше та не ти е работа.За козметиката аз лично купувам един сапун със хума от аптеките защото от другата козметика направи алергия и му се появи пърхут.Чувала съм от познати че са доволни от козметиката на Биозоо.Успех.Може да не съм била изчерпателна ,но ако се сетиш още нещо питай

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни