Кокер спаньол
Публикувано: 20 June 2007 - 03:57 PM
Привет на всички влюбени в спаниела.
Хубаво е че има такъв форум в които може всички да контактуваме и да обменяме информация за нашите любими животни.Като начало ще ви запозная с моята Iosha, американски кокер спаниел, импорт от Four Seasons, Унгария .Много ми се иска да сложа линк със забавни снимки, да я видите каква е красавица и същевременно чудесен гард и компаньон на моя син. Виждам че стопанката на Ike вече ви е представила нашите бебета и се радвам много, като чета какви хубави отзиви сте написали за тях.
http://www.snimka.bg...album_id=145574
Хубаво е че има такъв форум в които може всички да контактуваме и да обменяме информация за нашите любими животни.Като начало ще ви запозная с моята Iosha, американски кокер спаниел, импорт от Four Seasons, Унгария .Много ми се иска да сложа линк със забавни снимки, да я видите каква е красавица и същевременно чудесен гард и компаньон на моя син. Виждам че стопанката на Ike вече ви е представила нашите бебета и се радвам много, като чета какви хубави отзиви сте написали за тях.
http://www.snimka.bg...album_id=145574
Публикувано: 21 June 2007 - 01:57 PM
Добре дошла при нас! Чудесно е, че успя да се свържеш. Тук ще те "тормозим"
с желанието си да виждаме по-често малките рошльовци и да ни разказваш как минават дните ти с тях. Те растат като тревата - с часове. Променят се и в поведението си. Ще ни е интересно всичко свързано с тях. Много ги обичаме, макар и отдалеч! Целувки!
с желанието си да виждаме по-често малките рошльовци и да ни разказваш как минават дните ти с тях. Те растат като тревата - с часове. Променят се и в поведението си. Ще ни е интересно всичко свързано с тях. Много ги обичаме, макар и отдалеч! Целувки!
Публикувано: 21 June 2007 - 09:52 PM
Здравейте,
Вече малките започнаха да си хапват млечна храна, наи-много харесват обезсолено меко сиренце, но познайте какво става, когато се хранят, целите се омазват и влизат в паничките си, после пада яко почистване, но и те ми помагат, като си облизват едно друго муцунките. След хранене си поиграват и заспиват, който където заспи, после ги събирам като сарделки.Нека още малко да порастнат и пак ще се покажем.
Вече малките започнаха да си хапват млечна храна, наи-много харесват обезсолено меко сиренце, но познайте какво става, когато се хранят, целите се омазват и влизат в паничките си, после пада яко почистване, но и те ми помагат, като си облизват едно друго муцунките. След хранене си поиграват и заспиват, който където заспи, после ги събирам като сарделки.Нека още малко да порастнат и пак ще се покажем.
Публикувано: 22 June 2007 - 06:11 AM
Основната "задача" на бебешорите е да цапат и да се цапат b) ! Колко дълги са, че искам да си ги представя? А с пишкането и акането как се справяш? Незнам как е докато са при майката. Интересно ми е тя ли ги приучава или си ходят където се случи. Целувки по сладките муцунки w) !
Публикувано: 24 June 2007 - 05:58 PM
Много е хубаво, че има и такива начинания, та да живеем с надеждата, че добротата в човека е неунищожима въпреки всичко. Въпреки ужасната жега виждам само усмихнати човешки лица и търпеливи четирикраки симпатяги!
Misheto7, Ч.Р.Д cheers ! Много любов и всичката красота и радост на света - за теб!
Бъди здрава.
Misheto7, Ч.Р.Д cheers ! Много любов и всичката красота и радост на света - за теб!
Бъди здрава.
Публикувано: 26 June 2007 - 09:32 AM
Ехоооо, кокери, къде сте се затрили??? Да не сте слънчасали? Как понасяте тези горещини, разказвайте. Някой от вас ходи ли на изложба в неделя, и дали ви хареса?
Честитя на Рудо, да ти жив и здрав Рудолф!
ЧРД misheto7, много здраве, късмет , любов w) !!!
Честитя на Рудо, да ти жив и здрав Рудолф!
ЧРД misheto7, много здраве, късмет , любов w) !!!
Публикувано: 26 June 2007 - 11:34 AM
СКрили сме се вкътре вкъщи. Даже на разходка не ни се излиза. Хем сме голички ние, хем един такъъъъъъъъъв език сме изплезили. Мокря я постоянно, иначе се задъхва. Как ще изкараме тия дни незнам.... А вие с вашите козини как се справяте не ми е ясно.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 26 June 2007 - 12:43 PM
Здравейте и от мен!
И ние така с мокрене и лежане по хладните плочки се опитваме да превъзмогнем жегата,направо ужас,то аз самата едвам издържам и по цял ден ми е криво и едно такова гадно,непонозимо,пък си представям на горките животинки какво им е....
Честито и от мен на всички празнуващи макар и със закъснение!
П.П.Ще понахалствам за още бебешки снимки ако може,че много ми се гледат:)
И ние така с мокрене и лежане по хладните плочки се опитваме да превъзмогнем жегата,направо ужас,то аз самата едвам издържам и по цял ден ми е криво и едно такова гадно,непонозимо,пък си представям на горките животинки какво им е....
Честито и от мен на всички празнуващи макар и със закъснение!
П.П.Ще понахалствам за още бебешки снимки ако може,че много ми се гледат:)
Публикувано: 26 June 2007 - 01:41 PM
Умирачкаа! Такава жега е, че каквото и да правиш, кожата си ( козината) да одереш, полза никаква! Мести се, горкият, през пет секунди от мозайката на плочките, от там на терасата, под масата... давам му бучки лед, таратор, мокря го и въпреки това езикът му е до земята. Не излизаме вече втори ден, защото и като се стъмни не е за живи същества навън! Но забелязах, че само да понеча и е готов за игра oleeee ! Сигурно му се стегна душицата вкъщи, без беснеенето навън. Но ще дойдат хладни дни b) и тогава... d) d) d) !
Meridit, Idol ike, как са бебешоците, как издържат на жегите или са на климатик l) ? Сигурно осезателно са пораснали. Хайде да ги видим!!!
Meridit, Idol ike, как са бебешоците, как издържат на жегите или са на климатик l) ? Сигурно осезателно са пораснали. Хайде да ги видим!!!