Кокер спаньол
Публикувано: 13 September 2007 - 09:29 PM
Много е хубаво децата израснат с куче, по отговорни стават, по моите наблюдения.
В нашето кучило например има 4 бебета, и всичките са много различни, разбира се женската строява всички, щото е сама в кучило, другите са момчета.
Късмет! Каквото е да изберете, най важното е да е здраво!
Публикувано: 13 September 2007 - 09:43 PM
Успех!
Публикувано: 14 September 2007 - 10:21 AM
Публикувано: 14 September 2007 - 01:19 PM
Hardy, спокойно, кокерите са силни кучета! Айричка също е блъскана от кола на 2 години (тогава не е била при нас). Лекарите едва са я съживили, мислели са, че няма да оживее. s) Била е с 3-те крака в гроба. cry2 Една седмица не се е движела въобще, следващата само се е въртяла в кръг от болка. Слава Богу, лекарите са си знаели работата и сега няма и следа от тази ужасна случка!
Така че спокойно! И Харди ще се оправи!!! Само не показвай пред него, че си притеснена, те усещат. Прави се, че няма нищо, говори му весело, за да не се стресира съвсем.
Стискаме палци и лапички за Харди!!! Дано всичко мине добре!

Публикувано: 14 September 2007 - 07:05 PM

Харди! Черен си ми пред очите.[br][br]
Публикувано: 14 September 2007 - 07:11 PM
Пак искаше да изяде ветовете и му сложихме намордник. А по-смешна картинка от кокер с намордник не бях виждала. Иначе по време на наместването не е бил с намордник. Отидох в 2 часа и ми казаха, че в 4 всичко ще е ОК. Аз ги помолих да не стоя при тях, че щях съвсем да се разстроя, защото ме разстрои и упойката, но този път по-малко. Та, така на минутата в 4 часа бях в кабинета. Той беше вече буден с лепенка на лапата, че му бяха слагали източник. Оставих го сега у нас и съм в офиса да си доработвам, ще хапна една пица и се прибирам късно вечерта за неговата нощна разходка. Сега нека почива и дано не си свали ремъците, че се опитваше да ги гризка, а не бива.
Ще пиша по-нататък като се окопитим малко! 1super

Харди! Черен си ми пред очите.[br][br]
Публикувано: 14 September 2007 - 07:24 PM
Цитат
Леле, колко сте изписали! Привет на всички!
Харди, бъди силна (като ника си). Един ден това ще е само лош спомен и кокоряка ще тича около теб d)
А за разходкта във Варна - дададада. Сестра ми ще е там в 3 :)))) Трябва да намерим някоя полянка да ги оставим да си дивеят по кокерски bravoS
Публикувано: 14 September 2007 - 08:13 PM
Публикувано: 14 September 2007 - 09:14 PM
Публикувано: 14 September 2007 - 09:22 PM
Абе ще се похваля ,защото искам да споделя щастието си....Другата седмица ще съм горда и още по-щастлива мама на един сладък кокер.....idol like зане на кого :)....боже така не ми е било приятно да пазаря откакто пазарих за бебчето ни.
Нямам търпение да тичаме заедно по плажа.....Но повече другата седмица... w) w) w)
Публикувано: 14 September 2007 - 11:18 PM
Цитат
Дано това е последното и не се наложи операция. worthy Сега ще му е трудно да ходи с това краче, но няма как - всичко в името на доброто. r)
Успех и ще чакаме да пишеш как се развиват нещата 1super

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 15 September 2007 - 07:24 AM
jujolinкa, не знаеш каква радост и какво щастие те чака! Няма по-любвеобвилни, палави, интелигентни и КРАСИВИ кучета от кокерите! Просто е блаженство да го имаш до себе си и да се чувстваш така необходим и обичан - безпределно! Само трябва да си по-строга, защото са със "собствено мнение" за всичко. Боже, как ти завиждам за бебето-кокер!!! Сладост е!
Публикувано: 15 September 2007 - 08:16 AM

Това е Одри. Не прави на другите това, което не искаш да направят на теб!
Публикувано: 16 September 2007 - 07:43 AM
Публикувано: 16 September 2007 - 10:38 AM
След почти седица, ми беше кофти че и в нас нямах интернет. Бях адски любопитна да чуя какво става с кученцата ви. Дано Харди да се чуваства по-добре. Горкото. Не знам на Чара как и се разминава докато пресича пътищата.
Одри, Томи, младия момък/ и така не разбрах какво му е името/ ама все сладурковци засичам тук, как сте мили кученца, дано всичко да е наред. А на стопаните да пожелая весело събиране на Морската градина. Жалко че не съм от Варна и аз ... сигурна съм че е доста весело! Хайде до скоро.
Прикачени файлове
-
DSC00272_.jpg (25.53K)
Брой сваляния: 32