Кокер спаньол
Публикувано: 25 September 2007 - 12:01 PM
Публикувано: 25 September 2007 - 12:30 PM
Diyana Char-използвам момента да те поздравя за Кора-уау,как стоеше като статуя направо,докато ви съдеше Ищван Наги-браво-и шеговито да попитам дали тя не иска едно дългоухо другарче за изложбите?Направо ви се възхищавам-абсолютни сладури сте-така ми се иска и на мен да изпитам изложбеното вълнение с един черен дългоух чаровник!Ех,мечти!
Няма да ми се смеете,но в моята глутница от скоро практикуваме,скачени кучета.Пускам Кокерчо да си припка,закачен на повод за кавказката,а аз си стоя отстрани и давам команди.Хе-хе-хе-голям смях-Мечка е като машинка-всичко изпълнява,а Кокерчо,какво да прави,няма мърдане-след кака си.И се учи,милия,не желае да изостава-влюбих се в него,нищо че е осиновен!Вече си е у дома,душичката...

Да спасим природата на България!Всички заедно срещу бетона!
Публикувано: 25 September 2007 - 12:36 PM
Едва от месец, само вечер, когато сме двете сами на тъмно и някой (мъжа ми) влезе и се спуска да ме пази. Спуска е много силно казано, :D , т.к. тя е зад гърба ми!
Атанасова, няма ли да ни качиш някоя и друга снимчица, на твоята мини глутница. Кокерчо и Мечка вече ни липсват. Специални :-* от Памела!
Публикувано: 25 September 2007 - 12:41 PM
Виж те какво засне фотоапарата на бунгала в Стара Загора!
Банда кокери наобиколиха малката Голденка Амира, главатар на банда, познайте, малката Рафаеллка ;D

А сега преценете сами, много е смела и безстрашна, малката! Да ни е жива и здрава и да радва новите готини собственици!!! :-*
Публикувано: 25 September 2007 - 12:44 PM
Публикувано: 25 September 2007 - 01:00 PM
Публикувано: 25 September 2007 - 02:30 PM
Цитат
Благодаря, не беше съвсем като статуя, защото все си местеше крачетата, но това е най-доброто, което е правила досега и съм много щастлива и горда с нея :) А дългоухи при мен ще има след години. ;)
Публикувано: 25 September 2007 - 02:35 PM
В игрите няма равен-и самочувствие има-доминира и над мъжко кавказче даже...Как ще си даде бутилката-ръмжи...

Публикувано: 25 September 2007 - 02:35 PM
Публикувано: 25 September 2007 - 02:42 PM
Пускам още една снимка на моята глутница-деца и кучета

Публикувано: 25 September 2007 - 03:09 PM
Голям смях-имам списък с деца,които искат да разхождат Кокерчо-карат се помежду си,кой да му е "главен-разхождач"...Звънят ми по тел.-Како,нека тази вечер да съм аз с Коки...Мале-е-е-и за кавказката да беше така,ама явно кокерите са по-търсени!

Публикувано: 25 September 2007 - 04:25 PM
Публикувано: 25 September 2007 - 04:25 PM
П.п. Пламена, получи ли личното ми съобщение?
Публикувано: 25 September 2007 - 04:42 PM
Споко, 200 грама е множко за нея, а и как то казваш, че тежи 7,5 кила, няма да заслабне. 150 грама е нормалната дажба в момента, е пак зависи от куче, ако е яла нещо друго между храненето е нормално да не и се яде сега! Вдигаш паницата и даваш по късно. Искам да знаеш, Рафи като порасне не трябва да тежи повече от 10-12 кила, по скоро 10, нали е жена все пак! :-*
Прекалено много мнения само ще те объркат, спокойно, без паника! ;)
Публикувано: 25 September 2007 - 05:40 PM
определено ще и давам 150 + нещата които ти ми каза.Яде ги с голям кеф. ;D
абе образ...като помъкне един чорап - заплюла си го е и е толкова горда ;D ;D ;D
Днес беше голяма игра,скача,бяга след една топка,близа малкият ми син който беше просто потресен от този жест ;D ;D ;D......
Бебета :-*
Публикувано: 25 September 2007 - 05:48 PM
:-* На всичките ти бебета!
Публикувано: 25 September 2007 - 06:57 PM
Достйнствата му са повече от очевидни :))))
Я да питам, вашите кокери как се държат като им се карате, защото аз бивам разоръжавана много бързо - само като му видя изражението и прихвам да се смея - стои на едно място гузен и гледа във всяяяяяяка друга посока, но не и към мен :D и като спра да нареждам и драска нанякъде и ходи с наведена глава и като ме гледа му се вижда бялото на очите ;D
Тази седмица по време на разходката в градката минахме покрай пантеона и се спуснахме надолу към фонтанчетата без повода. Само като ги фиксира и драсна към тях. И като го видях да влиза в него, щях да падна - добре, че беше плитка част и само потопи лапичките. И такмо се успокоих като излезе от там и го гледам навирил дупе и се мъчи да лочи от вече по-дълбоката част и започнах да викам "Не, Тимбър, ела тук!" и той ПЛЯЯЯЯС във езерцето!!!! :D Успях да го извадя сравнително бързо, защото беше с нагръдника си и добре, че беше слънчево и за половин час изсъхна!
Атанасова, кокерчо ми напомня на Тимбър - той само с големи кучета се заиграва и пак гледа да е отгоре :- Циркаджийчета! :-*
:-* на всички кокери!!!!

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +