Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • 178
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#3501 Потребителят е офлайн   Hardy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 27 September 2007 - 09:32 PM

Стискайте палци. Операцията на Харди беше вчера. С наместването не сме успели. Поне мина  :-X
Не знам кога ще се разбере дали всичко е оК, но си трайкам  :-X и се надявам.
User's Signature

Харди! Черен си ми пред очите.[br][br]

#3502 Потребителят е офлайн   violeta.di Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 September 2007 - 09:37 PM

О.К Имали други за разходката?Мисля,че ако не вали хубаво ще се налудуват ,че Голди се оказа,че е най-щурата миналия път.Нон стоп лаеше или  до топката или до пръчката,докато не и ги хвърля,добре че в къщи поне е кротка.Лека нощ дългоушковци!  ХАРДИ с вас сме стискаме лапи и палци този път всичко да е наред!    Голди-  изморена след    ...;лов;

Прикачени файлове

User's Signature

Ако всички станем малко по-добри,света ще е по-красив!Качена снимка

#3503 Потребителят е офлайн   Gandev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 September 2007 - 09:44 PM

Цитат

...    Голди-   изморена след     ...;лов;

хахаха ... От къде го намерихте това пиУе ?!?  ;D

#3504 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 September 2007 - 09:55 PM

Харди, не се тревожи сигурна съм ,че всичко ще е наред! Скоро пак ще лудеете двамата! :-*
User's Signature

http://www.dogwelcome.info

Lord, help me be the person my dog thinks I am!

#3505 Потребителят е офлайн   PAtanasova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 September 2007 - 10:06 PM

Вярвам,че всичко ще е наред с Харди!Нашата глутница е с вас!
Хи-хи-хи-Тимбър пак ще лудясва-около,или може би в шадравана?! :P
User's Signature

Да спасим природата на България!Всички заедно срещу бетона!

#3506 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 September 2007 - 08:54 AM

Я и аз да покажа една снимка от предишната разходка,че то вече дойде време за другата ;)

Прикачени файлове

User's Signature

#3507 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 September 2007 - 08:57 AM

И я вижте това-нееее,не е колаж!Просто там случайно си намерихме сестричката!Като изважданчета са! ;D Като показах снимката вкъщи мъжа ми вика"ЪЪъ  ама кое е нашто куче ::)?"

То аз и Рудо подозирам в далечно роднинство ама той още не си признава :-*(шегичка)

Прикачени файлове

User's Signature

#3508 Потребителят е офлайн   tigyrcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 September 2007 - 09:39 AM

Hardy, всички сме с вас  :-* Дано този път всичко е наред, че достатъчно си е изстрадало милото бебче!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#3509 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 28 September 2007 - 10:11 AM

Ира, седя, гледам и ми минават същите мисли преди да прочета твоите съмнения! Направо като огледални образи :)! Нашичкият е Добричлия. Не познавам стопаните ни на таткото, ни на майката, защото връзката е " на шурея - шуранайката", т.е. непознати за мен хора ми го подариха чрез синът ми. Пък Добрич не е много далеч от Варна ;D!  :-* :-*за всички плюшковци, специално за Харди - всичко да е с добър край!!!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#3510 Потребителят е офлайн   tigyrcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 September 2007 - 10:17 AM

Diqna_Stoicheva, аз съм обиколила повече от 70% от зоомагазините във Варна и няма тримингов гребен. По-точно всички ми казват: "Да. Имаме!" И ми показват един гребен КОЛИ, който няма нищо общо с триминговия. И когато ми обясня какво точно търся се започва едно мазане: "Не, точно сега нямаме." "Свърши съвсем на скоро. " "Много скъп и не поръчваме. (което не е вярно около 15лв.)" Включително и "Спряха да го внасят."
Попаднах на фирмата вносител на Трикси, която се оказа Варненска, но все не ми остава време да отида до офиса им. Ето и линк на фирмата, в каталога им фигурира като продукт, но незнам дали го имат.
http://alisa33.com/
А ето и как изглежда: http://alisa33.com/s...a...d=108&cat=0
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#3511 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 September 2007 - 10:28 AM

Ira, наистина двете сестрички страшно много си приличат, като огледален образ са!!!
Hardy, стискам ти палци да се възстановиш по бързо, и по полека с разходките и лудориите, е поне на първо време.
Благодаря на всички, които са сложили снимки на своите кучовци в сайта на Айки, в галерия за приятели!!!
На всички други добре дошли да покажете своите любимци!
tigyrcho, точно това е тримминг, на тази фирма има 2 размера един по ситен, друг по едър, ако имаш възможност вземи и двата, ако не, тогава по едрия ти трябва за гърба. Пробвайте да поръчате да ви го доставят, наистина цената не е по висока от 15 лева. Те на Mars(solingen) са доста по скъпи и ги няма тук, но пък и тези вършат работа!
User's Signature

"Животните са толкова добри приятели- никога не задават въпроси и никога не критикуват".

Качена снимка

#3512 Потребителят е офлайн   Hardy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 September 2007 - 01:12 PM

То било на обратно пък сега. След обездвижването при наместването сега трябва да се насърчава движението след операцията, макар че си влачи крачето все едно не е негово и почти не стъпва на него. Само на ноктите като балерина. Голям смях падна като бяхме при вета - да са ми живи и здрави и двамата и двете мацки там също. Поръчам си яка след всичко и док. казва: "Ей, сега ще ви дам абажурчето." И като прихнахме да се смеем. На фона на всичко ужасно този смях добре дойде. Сега Харди е като лампион. Реших да го прекръстя на Абажур Скафандров. Някои хора по улицата не са виждали такова нещо и му се смеят, а аз ги гледам лошо. Други пък ме питат какво пак съм му направила. Но на мен не ми пука от хората по улиците искам куч да е добре и си вирвам гордо носа, защото правя (според мен) най-доброто за най-добрият приятел на човека.
Лошото е, че синът му на Харди и той не е добре. Едно кученце остана при баща ми, но то е пипнало Парвовироза и го лекуват. Пичът, на който беше майката изобщо не ги е ваксинирал (пак според мен), защото като ги видях на първия месец и дума не обели за ваксина като го попитах. Каза, че ще сложи. Спирам размножаването на Харди, ако ще има малки нещастни кокери. Спирам го изобщо. Стига ми вече. От простотията ми да страдат други. Почти е излекуван бебешоро, но кажете по-добре е според мен двете кучета да не се срещат, за да не се зарази Харди сега точно след операцията, въпреки че е с всички ваксини. Бебешоро се казва Лари (съкратено от Лаурел) - Лаурел и Харди. Хахах, голям майтап нали  ;D
И той е негър (черен)  8)
User's Signature

Харди! Черен си ми пред очите.[br][br]

#3513 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 28 September 2007 - 02:06 PM

На хората по улиците казвах, че Сара има сателит на себе си да хваща "дивите" канали. Някои ме питаха дали яката не е за да я пази от вятър, дъжд, дали не е шапка.... не знаят хората....

Абе на мен май ми се стори, но съм убедена, че видях някой от златистите бебета американчета на СТамболийски преди около час.... Толкова много ми заприлича на някое от тях, че за малко да сляза от трамвая. А може и да съм се объркала де... то след толкова лекции и упражнения може да ми се привиждат кокери, знам ли...  ;D
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#3514 Потребителят е офлайн   jujolinka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 28 September 2007 - 02:22 PM

кои бебета бе ...на Айк и Йоша ли?Невъзможно е ,това е престъпление,лично ще отида да ги затворя тези глупаци,....ама да не си се объркала?УЖАС :o
User's Signature

www.pamperpom.com
Информация за породата, стандарти, развъдници...

Качена снимка

#3515 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 28 September 2007 - 02:28 PM

Абе на улицата бееее, с хора, около една кола.... Ти да не си помисли, че за магазин става дума? Спокойно. На тротоара, до една кола, седнало стоеше кокерчето и много ми заприлича на едно от вашите сладурковци. Пак казвам напълно възможно е да не съм довидяла, беше далече и в движение.
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#3516 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 September 2007 - 02:38 PM

Варненци, ако ви трябва триминг гребен мога да ви упътя къде има.Склада се намира в близост до ОВК.Ако някой се интересува  ще му обясня на лични,че не знам точния адрес.Има три вида -голям и малък от вида ,който tigyrchо е показала и още един със сменящи се ножчета.Ние си купихме такъв(на снимката)

Рудо, от също такава връзка  " на шурея - шуранайката" вероятно са и нашите момиченца.И аз не знам нищо за майката и бащата.А сестричката съм я виждала само като бебе като взех Голди. Рудо е по-малък,може да е от другата реколта,знае ли човек :D Писа ,че едричко станало момчето.Ако е от нашия джинс ще порасне още малко. :D

Прикачени файлове

User's Signature

#3517 Потребителят е офлайн   Diqna_Stoicheva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 September 2007 - 02:45 PM

tigyrcho благодаря за линка който ми прати!Обадих се и ми казаха , че имат триминнг нож и от двата вида струват по 12.56лв единия,и двата са на една цена.Смятам другата седмица да си ги купя и ще почвам да се уча да фризирам.Но ще видим първо как ще стане при фризьорката ,а гърбът няма да давам да го минават с машинка.А за срещата в морската страшно съжалявам но и този път ще я пропуснем ,но се надявам за следващата разходка да се видим със всички сладурковци :-*
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#3518 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 September 2007 - 02:57 PM

jujolinka, каква паника си само  :o , как ще дадем бебетата в магазина бе???? Защо според теб седят при Мариана до 4 мес. възраст, ако бяхме търговци, отдавна да сме ги дали, за какво да дигаме разходи по тях?????????  :o Още ли не си ни разбрала какви хора сме?
Сега ми хвърли направо на луната бе Катя...
Ira, този тримминг не става, той вътре има нож, който реже, по принцип се ползва само този, който изкарва подкосъма! Но ако не намерите, може и този, но подкосъма ще е на местото, само ще подстрижете гърба все едно с ножица. Знам за какво говоря, само давам съвет, а вие решавате какво.
User's Signature

"Животните са толкова добри приятели- никога не задават въпроси и никога не критикуват".

Качена снимка

#3519 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 September 2007 - 03:02 PM

Аха, ще се коригирам ;) и ще купя друг.Явно в магазина нищо не разбират,защото ми го препоръчаха като по-подходящ :(А този за какво се ползва?И ще й навреди ли на косъма,защото аз бях много нетърпелива и го пробвах вече ???,резултата не е лош,но  щом не трябва....
User's Signature

#3520 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 September 2007 - 03:04 PM

Поправих поста, рефрешни
User's Signature

Качена снимка

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • 178
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема