Кокер спаньол
Публикувано: 02 November 2007 - 04:07 PM
А на единия кон даже :wub: му даде, по муцината!
Публикувано: 02 November 2007 - 09:56 PM
Следващият път бяхме на плажа, беше съвсем пусто и изведнъж пак кон! Профуча в галоп, тя хукна като стрела след него лаейки, всичко това с голяма скорост. За малко да я изгубя, отдалечи се на голямо разстояние. Но сякаш искаше да бяга до него, или с него, знам ли. Имах чувството, че нещо ловджийско започва да ври в нея. Та вече много внимаваме с конете.
Затова питам как се държат вашите кучета. :rolleyes:
Публикувано: 02 November 2007 - 11:12 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 02 November 2007 - 11:40 PM
Аз Сара покрай празниците я водя задължително на каишка. Просто не мога да си представя какво ще правя ако вземе че хукне след някоя пиратка.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 02 November 2007 - 11:53 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 02 November 2007 - 11:53 PM
liubka, можеш да прочетеш тази тема http://dog.bg/forum/...pic,1728.0.html. Интересна е и полезна.
Пиратките наистина са лоша работа. Предполагам, че samotnata има опит и мнението й ще е от полза за всички, които имат нужда от съвет.
Имам приятели с бретон шпаньол, от време на време ходи на лов. Обучавали са от от малък с резки гърмящи и постепенно усилващи се звуци докато свикне. От начало с нещо невинно, после пиратка и накрая гърмеж на пушка. Така стъпка по стъпка напред. :sedni!:
Публикувано: 02 November 2007 - 11:58 PM

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 03 November 2007 - 06:59 AM
Това ще е най-добре да го правите в гората и ли полето,където няма да има странични дразнители ,но трябва да сте двама .Един да гърми и друг да успокоява.
Публикувано: 03 November 2007 - 02:33 PM
МЯСТОТО НА ПРОВЕЖДАНЕ: СОФИЯ
СЪДИЯТА: DENIS KUZELJ - СЛОВЕНИЯ
СЪБИТИЕТО: ЕСЕННА ИЗЛОЖБА НА БККСК
Добре дошли са кучета от всички породи от 5-та породна група. При желание осигуряваме хотел. Краен срок за подаване на заявките: 10.11.2007. Такси за участие: 12 лв. за първо куче, 10 лв. за второ куче, 8 лв. за трето и всяко следващо куче, над 10-то куче участието е безплатно. Такса за класове Бебе, Подрастващи и ветерани: 6 лв. Участващите кучета задължително трябва да имат родословие, вписано в ПК на БРФК и собствениците им да са заплатили членски внос за настоящата година. Лица, които не са членове на клуба или на друга федерация, призната от FCI, могат да извеждат кучета своя собственост само за експертна оценка. За експертна оценка се допускат кучета без родословни документи или с непълни такива.
Изложбата ще се състои в рамките на серията от 2 международни изложби САСІВ (17 и 18 ноември), заявки за които можете да изпратите на brfc@mail.orbitel.bg.
ЗАЯВКА ЗА УЧАСТИЕ
Клас:
○ Бебе (3-6 м.)
○ Подрастващи (6-9 м.)
○ Млади (9-18 м.)
○ Интермедия (15-24 м.)
○ Открит (15 м. 8 г.)
○ Шампиони (15 месеца и нагоре, изисква се сертификат за шампион)
○ Ветерани (8 години и нагоре)
Име на кучето: __________________________________________________________
Порода и разновидност: __________________________________________________
Родено __________________ пол: __________________ ПК №. _________________
Баща: ___________________________________________________
Майка: ___________________________________________________
Развъдчик: _________________________________________________
Собственик: __________________________________________________
Адрес и телефон: ____________________________________________________________
Сайт и електронна поща: _____________________________________________________
Конкурси: Млад водач (6-13 и 14-18 г.), Двойки (две кучета от една порода, на един собственик), Развъдна група (минимум 3 кучета с един производител), Група потомци (един родител и минимум 3 потомъка), Група на развъдник (минимум 3 кучета с един производител, без значение породата), Група на основател (поне 3 поколения потомци)
Публикувано: 03 November 2007 - 06:09 PM
Искам да ви попитам нещо. Моят кокер Рики ми прави малко бели,но това неми пречи обаче една от тях немога да го науча да неправи и тя еда пишка на моето легло и то най-вече от страната на приятеля ми даже веднъш се изпишка върху него докато спеше, незнам защо прави така.Моля помогнете ми.Предварително благодаря.
Публикувано: 03 November 2007 - 09:57 PM
Ние днес бяхме на разходка в гората. По-пощуряло куче от Айра едва ли можехте да откриете! ;) То беше тичане, тичане, душене на тревите... Отдавна не бяхме излизали на такава дълга разходка, нали тя нямаше сила. Пускам една снимка от днес.
Иначе за пиратките- аз не мога да дам съвет, просто защото на Айра те не й правят никакво впечатление. :huh: И на Нова Година си умря от щастие, аз си мислех, че ще я е страх и ще се крие, а тя пощуря и искаше да скочи през терасата да ги гони! :o Със сигурност не е обучавана за ловно луче. Просто... Явно е свикнала, когато е била в София.
Утре ще ходим на лекар за контролно изследване на кръвта. Надявам се да не се наложи пак да я оставяме, но каквото кажат лекарите.
:wub: от мен и Айричка!
Прикачени файлове
-
Aira v gorata.jpg (70.59K)
Брой сваляния: 23 -
Aira v gorata.jpg_thumb (113.23K)
Брой сваляния: 16

Публикувано: 04 November 2007 - 02:06 PM
Ние сме на 5 месеца вече.Днес ги навършваме :wub:
Прикачени файлове
-
DSC00338.JPG (37.84K)
Брой сваляния: 18 -
DSC00338.JPG_thumb (44.03K)
Брой сваляния: 15
Публикувано: 04 November 2007 - 04:31 PM
Four Seasons Zorro
CAC, CACIB , BOB, BOG ииииииииииии BIS - 1 во място
Браво на момчето и на сем . Никитович
Iosha-Io Ambasador
Very Perspective , и 3 то място в конкурса за бебета
Поздравления Gesi, много добре се справяш , целувки и за двамата от нас, гордеем се с вас.
Чакаме снимки.
:->) :->)
Публикувано: 04 November 2007 - 06:21 PM
Ние се прибрахме преди малко от София. Направиха й изследвания. Оказа се, че вече се стабилизира, почти всичко й е в норма. Няма да я оставяме пак, защото казаха, че няма нужда от другото лекарство. Много се радвам!!! Още не е оздравяла напълно, но се оправяме. :blink: Лечението й ще продължи още няколко месеца... То си й личи, че вече е по-добре: сутринта в 4 часа е мрънкала за ядене! :o Ако зависи от нея, ще яде 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата! ;D Но част от тази лакомия се дължи на лекарството, което пие, така че внимаваме с дажбите, за да не станем собственици на ходеща табуретка! ;)
KRISI_BABY , Рики е мноооого сладък! Честито навършване на 5-тия месец! Да ти е жив и здрав! Айра откакто боледува, това за здравето го пиша наистина много сериозно и от сърце!
Целувки на всички разбойници-кокери! :wub:

Публикувано: 04 November 2007 - 09:22 PM
Цитат
Разбойничките също са включени тук, нали? ;) Айра, май много добре се възстановяваш? :wub:
Поздравления за Зоро и Амбасадор! Живи и здрави и още много победи пожелаваме! :->) :wub:
Здравей, Рики, много си хубав! :wub: Видях въпроса ти, KRISI_BABY, без да съм знаеща, опитвам се да предположа. Възможно ли е да ревнува? Кокерите са големи гяволи. Защо не опиташ да го извадиш от леглото си. Кокера, де. ;) ;D
Публикувано: 04 November 2007 - 10:48 PM
Тъй като стопанката на Амбасадор пътува и ще отсъства, аз ще сложа линк с няколко снимки от изложбата, не е много добро качеството , но какво да се прави, заради осветление в залата, не стават добри снимките.
http://images20.snim...4426322-big.jpg
http://images20.snim...4426511-big.jpg
Публикувано: 04 November 2007 - 11:38 PM
Относно моят въпрос Рики не спи при нас,но обича да лежи при мен докато гледаме телевизия,а той през това време спи и като го сабудя прави доста голяма локвичка.Уш го извеждам по 4 пъти на ден давам му гранули като пишка,но може би е отще малък и за това неможе да стиска.Незнам какво да правя. :rolleyes: :kuchence:
Публикувано: 05 November 2007 - 10:42 AM
http://www.dcforum.i...aff2208a0#36244
http://www.dcforum.i...7...sc&start=15

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +