Кокер спаньол
Публикувано: 11 October 2004 - 07:10 PM
Цитат
Eeeeiiii, kakvo stava? Kak e Brenda, rodi li? Kolko, kak sa, sladki li sa? Ni6to ne kazva6:)))

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 26 October 2004 - 09:14 PM
Публикувано: 28 October 2004 - 08:13 PM
Публикувано: 31 October 2004 - 05:34 PM

Публикувано: 10 November 2004 - 04:11 PM

Публикувано: 10 November 2004 - 04:21 PM
Цитат
Не мога да се съглася напълно с теб. :)
Моето куче е зимно бебе - роден е на 29 ноември 1994 г. и, да чукам на дърво, за всичките тия години не ми се е разболял нито веднъж, не е имал никакви здравословни проблеми (освен ушите, но при него е наследствено).
Мисля, че зимните бебета са по-здрави и издръжливи.
А за кокерите с тяхната копринена козина е много важно да могат да издържат на януарските студове...
:)
Публикувано: 10 November 2004 - 04:26 PM

Публикувано: 15 November 2004 - 12:23 PM
Публикувано: 15 November 2004 - 07:56 PM
Kaji sega kakvo e na cviat, mujko ili jensko, kak 6te go krusti6, i vsi4ki podrobnosti za nego me interesuvat mnogooo. I vednaga da kaje6 kato otide6 pri moita priatelka tia kakvo e kazala, i koga kakvo 6te pravite. Pojelavam ti da ti e jivo i zdravo i da se vijdame 4esto tuka, ve4e si imam kompania, niama da sum samo az sus koker4e, uraaa...
4akam da pi6e6 vednaga, 6tom moje6

Публикувано: 16 November 2004 - 11:40 AM
Кучето се казва Каспър, води се златисто, но не е от най-светлите. Мъжко е, както се досещаш и днес навършва 45 дни! Изненада! Много е палав, но и обича да си поспива.
Лошата новина е, че е малко болничък - стомахчето му явно нещо стачкува - постоянно има разстройство. Ветеринарят ми предписа хапчета за стягане и сега е на диета - пие "Смекта", по-скоро му я инжектирам с малка спринцовка и само това вместо вода са ми казали, почти не яде - н окогато го прави няма голям избор милото - казаха ми кисело млекце и гранулки. Купих му и котешка храна - уж била по-нежна, но не е научен да дъвчи, та я гълта на парченца и после я повръща. Затова му я надробявам. Храни се три-пет пъти на ден, сега по-малко. Нощно време ставам в два, три, пет за да му правя компания, защото плаче и скимучи, естествено изчиствам поразиите по пода...
Сега съм решила да го уча да ходи по нужда на определено място - затова цялата кухня съм ослала с вестници и постепенно ще стеснявам кръга - за да се учи да ходи до тоалетна на вестник. Това го прочетох във форума... Дано да свърши работа. Иначе горко и тежко на килимите ми...както и на всякакви налични обувки, чорапи...
Хубавото е, че се научи да стои сам в кухнята, където го държа. Така започва да скимти само когато е много гладен или е толкова буден и му се играе, а няма с кого (обикновено в ранните часове на деня), че решава да сбере цялото домакинство при себе си.
Това е засега. Иначе е една златиста топка с разкошни уши и лапи, които никога не са стъпвали в улични локви...
Имам един въпрос - кога да го къпя? не е ли малък? А, относно ушите - как и кога се чистят?
Поздрав.