Кокер спаньол
Публикувано: 28 December 2007 - 11:30 PM
Цитат
За да има такива като теб да задават такива въпроси.
Здравейте кучовци и стопани,
Виждам че доста съм назад с материала, просто не остава време да седна да ги прочета. Но все пак искрено се надявам всички да сте добре. И моята Чара е добре, не мисля от какво може да се оплаква - радва се на зимата и замръзналите боклуци ... хайде желая ви весело посрещане на Новата година и успешна сесия за тези които учат, и мен ме чака същото ... :Танц:
Публикувано: 29 December 2007 - 03:25 PM
А я да питам -може ли човешки грипен вирус да се предаде на куче.Във вкъщи всички се разболяхме - предновогодишно :rolleyes:Гледам да я държа по-далеч от нас,но е почти невъзможно.Тя постоянно иска да се гушка в нас и като не й даваме ми става много жал.Гледа с едни тъжни очи и се свива виновно-сигурна съм ,че си мисли ,че й се сърдим за нещо.Възможно ли е да я заразим? Знаете ли нещо по този въпрос?
Публикувано: 29 December 2007 - 05:34 PM
Забравих да кажа - Здравейте, имате много поздрави от Истанбулските домашни любимци и по-специално от една кафява кокерка, живееща там.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 30 December 2007 - 08:33 AM
Цитат
Забравих да кажа - Здравейте, имате много поздрави от Истанбулските домашни любимци и по-специално от една кафява кокерка, живееща там.
Хехехе, samotnata, така ще те запомня, винаги даваш готини съвети, А между другото само теб помня, май защото ти ме упъти в този форум.
Споко кучовци, няма да се разболеят от това нашия вид настинки.
Я да ви питам, обличате ли им дрешки? Моята Чара не я обличам, въпреки че и е къса козинката и, изглежда само в къщи се глези, свивайки се на топло, по възможност да е пред печката. ;D а навън е фурия. :-
Моето псе вече навърши 6 годинки, за подарък и взех нова каишка "Trixie" красив аксесоар е, но мисля че кожените са най-добри, какво мислите вие? Нека да чуя мнения - съжалявам ако тази тема се повтаря, но това 290 страници грубо казано, даже сега седнах с идеята да си поуча малко за изпита който скоро предстои, но както винаги се случва - търся си оправдание. :izcherven:
Хайде благодаря ви за отделеното внимание да прочетете редовете, поздрави от мен и Чара.
П.П. Мерси за поздравите, мила, макар че едва ли са и за мен, хайде доскоро ви!
Публикувано: 30 December 2007 - 11:21 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 31 December 2007 - 08:15 AM
Цитат
liubka, и аз много се притеснявам особено случая с пиратките, миналата година 23 часа не беше излизала моята Чара. Но иначе в нашия район от 1 месец не са спирали да гърмят с пиратки. Не е само заради моето куче ама има и малки дечица дето ще трябва да спят... ужас! Да си нагушкаш Рея от мен, че да не дойда аз хихихи ;D
Тези дни никой не пише. Скука. Я, кажете къде ще празнувате? Аз до 12 в къщи със семейството, а след 12 обмислям ... може да направя най-радикалното - да се наспя хихихи, хайде кучовци и стопани, пожелавам ви весело изкарване и да не скучаете, цункайте кучовците си от мен! :kuchence:
Публикувано: 31 December 2007 - 12:17 PM

Прочетете правилата на форума и се осведомете за ограниченията в подписите.
Публикувано: 31 December 2007 - 12:31 PM
Цитат
Rest in peace! :'(
Публикувано: 31 December 2007 - 02:13 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 31 December 2007 - 05:54 PM
Публикувано: 31 December 2007 - 06:40 PM
Цитат
Мерси за гушкането liubka, на мен този номер с яденето Чара ми го прави когато има проблеми с аналните жлези, но е и много изплашена. Преди малко едва я задърпах да си свърши физологичните нужди, жал ми става за кучето. Тези дни не може да се разходи пълноценно. Сами пиша, ака и това е. Ужасно просто. Но ако продължавва да не яде - на лекар. Хайде весело празнуване и с кученцата също.
Публикувано: 31 December 2007 - 06:43 PM
Цитат
Diqna_Stoicheva прелестно куче, как седи мирничко ... хихи пу-пу да не го урочасам, хайде и на теб весело посрещане на Новата 2008 година!
Публикувано: 31 December 2007 - 07:24 PM
Дано да са по-малко тъпанарските гърмежи!
Публикувано: 02 January 2008 - 11:29 AM

Nothing but the best is good enough!