Кокер спаньол
Публикувано: 04 January 2008 - 01:15 PM
Кокерите са едни наистина игриви и влюбчиви приятели на човека :yahoo:
Игриви и красиви :wub: един съсед има кокер...невероятен е...много е дебел на 10г е казва се Макс и е кафяво-бежов...бежова муцунка,лапки и уши и всичко останало тъмно кафяво,невероятен е ;)
Кокер шпаньола е една от любимите ми породи и винаги ще ги обичам... ;)
Имате страхотен сняг пред блока...нашия вече достигна равнището до първия етаж ;D
Публикувано: 04 January 2008 - 03:06 PM
Публикувано: 04 January 2008 - 04:10 PM
Ще си взема златисто кокерчееееееееееееее :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:
Отивам сегааааааааааааааааааааааа :wub: :wub:
Публикувано: 04 January 2008 - 04:49 PM
Публикувано: 04 January 2008 - 08:57 PM
Голяма е любопитка и когато ми надуши пръстчето и веднага захапва и суче ;D забива нос под ръчичката ми и заспива...имам я едва от 2 часа и полувина,а вече неискам да я загубя :'(
Поздрави от всички от най-щастливото момиче на света-МЕН :yahoo:
Публикувано: 04 January 2008 - 10:06 PM

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 04 January 2008 - 10:27 PM
Мисля да продължа да и давам мялко...с биберонче,но да и давам :)
И да попитам...кога ще се бие първата ваксина...като направи месец ли??
Вета ни е много добър!Колкото и малка да е...той ще ни даде съвет как да се грижим и кое е най-добре за нея!!
Притеснявам се за храната и ви моля за съвет...понеже е много мъничка :(
Купих и гранулки на Пурина за бебчета...мисля утре да си купя тубичка за бебе и да я напълня с мляко,че да и давам :) Относно консервата...да купя ли консерва или не и ако да каква марка ще е най-добре за нея?
Гранулките и харесват :) след като си хапна пи водичка и си легна да спи с татко ми ;D той много я хареса...майка ми и тя...ТЯ,точно ТЯ мразеше кучета и неискаше куче...но със тато,скришомно си я купихме и днес като я прибрахме,мама като я видя:
-Лелеее,колко е красивичка и как ме гледа...Йоана,веднага и вземи нещо да папка...купичките ги знаеш къде са,бързо,аз ще си я гледкам докато дойдеш ;D
И наистина я заплени ;D Както и мен...много е сладка защото е много бежова...със черни лапки и носле :wub: да я изядеш направо :P
Поздрави и целувки от мен и Биба :wub:
Публикувано: 04 January 2008 - 10:35 PM
Сега, ваксината ще каже вет-а кога ще се бие. Преди нея има обезпаразитяване. Той си знае, него питайте.
Храната недей да я правиш толкова разнообразна, че ще се раздразни стомахчето и ще стават белички в течен вариант. Мляко не й давай освен ако не е сухо мляко за човешки бебета. Краве мляко само ще навреди. Консерва няма смисъл да купуваш. Гранулите на Пурина ама коя марка на Пурина, щото и боклуците Педигри са на Пурина и хубавата Про план е на пурина, коя си взела ти?
Да я държиш далече от коридор и обувки, да е на чистичко. Сложи й бутилка топла вода там където ще спи, за да не скимти много много през нощта. Моя съвет е да не правите грешката да я взимате в легло ако много се тревожи нощно време, защото после няма отучване от леглото.

Публикувано: 04 January 2008 - 10:40 PM
Публикувано: 04 January 2008 - 11:26 PM

Публикувано: 04 January 2008 - 11:51 PM
Също така-Мерси san4eto1 за сайта :) всъщност...аз намерих доста неща ТУК във този форум и мисля,че мненията на хората със по-дълготраен опит са по-приемливи от тези тук...та нали имаше специална тема във форумчето за храненето...че картофите и животинските мазнини не са полезни за кученцата ни!
Благодаря ти,че си се постарала да ми помогнеш и ми даде сайта,значи наистина много за мен,че някой ми помага :) особено в този момент,в който съм със 28 дневно бебче в краката си(скута)...много ми е трудно,защото никога не съм гледала МАЛКО кученце...нито съм бутала...все ме е страх да не я нараня или да и притисна опашчицата...нейната още не е скупирана :- и това трябва да направя...така че ще отидат 200лв по началните грижи за бебока ми...като сложим 3те ваксини...дори не им знам цените :huh: предполагам 15-20лв...вътрешното и външното обезпаразитяване ще излезе 20лв някъде(незнам...нека знаещите тук ми кажат плийз,трябва ми груба сметка),още за консерви и гранули през първите най-трудни месеци...и ХОП идва времето за повод и нашийник и тем подобни ;D
Малката е много притеснена...все като отвори очички търси майка си...оглежда се...изскимтява един-два пъти и пак заспива...
Аз си мисля че е много мъничка... :- утре сме на основен преглед при любимия ми чичо доктор ;D
Той ще каже здравословното и състояние,ще си купим паспорт,ваксина ще попитаме кога ще ни сложат :) иии така :)
Това от мен ЗА СЕГА :wub: целувки от мен и малката Биба(и на полу адашката една голяма целувка даваме) :wub: :wub:
Публикувано: 05 January 2008 - 12:37 AM
Да ви е живинко и здравинко. Питайте вета за всичко, кажете, че не сте гледали кученце досега и да е малксимално подробен, записвайте си. Не се свенете да питате каквото ви хрумне, и поискайте телефонът му за спешни нужди. Успех с принцеската. Хубаво име. Да ви е честита :blink:.
ПП Опашките не се купират отдавна. Има закон и световен и приет в България. Официално това се води престъпление. Като ходите на доктор палето само в скута и никой да не се хвърля да го гали и подобни. Докато няма имунитет, а и толкова малко болестите са смъртоносни. И при докторът не го пускайте на земята или слагайте на масата, ако преди това не е дезинфекцирана. Все пка там ходят и болни животинки предимно. Помолете докторът най-добре да ви посети у вас.
Да не се изненадате - заглавието е променено от модератор.
Публикувано: 05 January 2008 - 09:20 AM
За легълцето е достатъчно един матрак от дунапрен и топло одеало и както каза samotnata бутилка с топла вода за да му е топло на бебето. О, боже ама защо толкова малко са ви го дали, и аз съм много възмутена, дори още не е отбило ...
а за храната колкото се може по еднообразна, по малко и по няколко пъти на ден, май беше 5-6 пъти
Също така-Мерси san4eto1 за сайта :) всъщност...аз намерих доста неща ТУК във този форум и мисля,че мненията на хората със по-дълготраен опит са по-приемливи от тези тук...та нали имаше специална тема във форумчето за храненето...че картофите и животинските мазнини не са полезни за кученцата ни!
Благодаря ти,че си се постарала да ми помогнеш и ми даде сайта,значи наистина много за мен,че някой ми помага :) особено в този момент,в който съм със 28 дневно бебче в краката си(скута)...много ми е трудно,защото никога не съм гледала МАЛКО кученце...нито съм бутала...все ме е страх да не я нараня или да и притисна опашчицата...нейната още не е скупирана :- и това трябва да направя...така че ще отидат 200лв по началните грижи за бебока ми...като сложим 3те ваксини...дори не им знам цените :huh: предполагам 15-20лв...вътрешното и външното обезпаразитяване ще излезе 20лв някъде(незнам...нека знаещите тук ми кажат плийз,трябва ми груба сметка),още за консерви и гранули през първите най-трудни месеци...и ХОП идва времето за повод и нашийник и тем подобни ;D
отначало наистина ще имаш повечко разходи, но няма как като ще е гарга да е рошава, мислила ли си кой ще се грижи целодневно? Малките кученца не обичат да са самички, особено кокерите, иии как ми напомня за детството на Чаричка
Малката е много притеснена...все като отвори очички търси майка си...оглежда се...изскимтява един-два пъти и пак заспива...
Мъничетата имат нужда от ласки, нормално е да поплаква, ще свикне ... гушни го от мен горкичкото
Аз си мисля че е много мъничка... :- утре сме на основен преглед при любимия ми чичо доктор ;D
Той ще каже здравословното и състояние,ще си купим паспорт,ваксина ще попитаме кога ще ни сложат :) иии така :)
Това от мен ЗА СЕГА :wub: целувки от мен и малката Биба(и на полу адашката една голяма целувка даваме) :wub: :wub:
Късмет и пиши повече, и ние се вълнуваме от малката ти радост - Биби, да ти е жива и здрава, недей да си мислиш лошото, ако я гледаш правилно няма да имаш проблеми, ако имаш въпроси питай, ние сме изцяло отворени за теб - ще споделим и нашия опит. Чао и до скоро!! :kuchence:

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +