Кокер спаньол
Публикувано: 26 January 2008 - 06:17 PM
Жолето,много е сладко кученцето.И аз имам от днес едни страхотни снимки.Бяхме на село и Рея си игра на една полянка с нейното приятелче.Цял ден тичаха и лудуваха.Сега сме изморени и се излежаваме... :wub:

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 26 January 2008 - 07:18 PM
аз също се надявам Рафи да намери нов дом и любящи стопани,защото е истинско съкровище.Готова съм също да помогна с каквото мога на бъдещите стопани,тъй като беше при нас и познавам характера и привичките и.
Рафаела се подарява,но въпреки това,както каза Мери,ще се даде с договор по нейни условия на развъдчик...
Надявам се да намерим отново любящи хора за малкото съкровище. :wub:
Публикувано: 26 January 2008 - 07:24 PM
Днес гледах по едно предаване едно семейство научило кучето си на ВСЕВЪЗМОЖНИ команди :yahoo:
Казват му:
-Донеси чехлите Бъки!
И кучето отива до коридора на 2рия етаж и носи чехлите на стопанина си!
-Донеси ми една биричка Бъки!
То пак става,отива,отваря хладилника,вади бирата,затваря го и носи шишенцето на стопанина си!
Жената киха...кучето носи носна кърпичка,подава я на жената тя след като я ползва му я дава и то настъпва педалчето на кошчето и пуска кърпичката вътре!
Семейството споделя:
-Нашето куче е много темпераментно!Всяко куче с характер като неговия може да бъде научено на каквото си решите!Разполагат с повече мозък дори и от котките...Всяко едно палаво куче трябва да бъде занимавано с подобни неща,за да се избегнат късането на кабели,яденето на чехли и всякакви такива лудории!А и е забавно!
Направо се изумих!Кучето беше английски кокер,черен,мъжки на име Бък!Също така казаха:
-Няма глупави кучета,има без отговорни стопани!Когато не обръщаш внимание на живтоното,то прави всичко възможно,за да бъде забелязано...и хваща това,което му е най-близко!Обичайте животните си и вярвайте,че и те ви обичат!!
Естествено семейството беше Английско...ще ми се и моята Бебз да е така :'(
Сега за легълцата,тези са по-сладки и на по-нормални цени :P и са и по-приемливи...ти трябва да живееш в Glamorous house ;D аз определено не съм в такава :-
Публикувано: 26 January 2008 - 07:26 PM
Публикувано: 26 January 2008 - 09:41 PM
Публикувано: 26 January 2008 - 10:45 PM
Направо да ви изяде човек :wub::P
mari_vij моята Бианка е същата...където мръдна иска с мен и като не я взема плаче и се сърди после,че не съм я взела и почва да си бие играчките от яд ;D много е смешна...първите 5 секунди гледа тъжно и после се обръща и което и е по-близо го отнася...веднъж се случиха чехлите ми до нея...целите са на дупки от малките й острички зъбки ;D
Публикувано: 26 January 2008 - 10:57 PM
Цитат
Направо да ви изяде човек :wub::P
mari_vij моята Бианка е същата...където мръдна иска с мен и като не я взема плаче и се сърди после,че не съм я взела и почва да си бие играчките от яд ;D много е смешна...първите 5 секунди гледа тъжно и после се обръща и което и е по-близо го отнася...веднъж се случиха чехлите ми до нея...целите са на дупки от малките й острички зъбки ;D
:blink: Моята се първо плаче,след това е сърдита и накрая като хапвам нещо много ме обича ;D ;D ;D
Публикувано: 26 January 2008 - 11:13 PM
Като ме види да ям нещо иии нараво такава любов и тъжен влажен поглед...как да не и дадеш нещичко ;D
Публикувано: 26 January 2008 - 11:49 PM
P.S. често казано дори се изкушавам от мисълта да я гушна като моя..
Публикувано: 27 January 2008 - 03:48 AM
Публикувано: 27 January 2008 - 09:37 AM
Предложих да я взема,но явно не съм достойна ;)
Както и да е...изкрено ви пожелавам НАЙ-богатите и НАЙ-добрите стопани за Рафи,за да не и липсва нищичко ;)
Поздрави от нас с Бианка!
Публикувано: 27 January 2008 - 10:06 AM
Публикувано: 27 January 2008 - 10:21 AM
Публикувано: 27 January 2008 - 10:42 AM
Публикувано: 27 January 2008 - 10:52 AM

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi