Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 237
  • 238
  • 239
  • 240
  • 241
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#4761 Потребителят е офлайн   tigyrcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 31 January 2008 - 12:51 PM

Цитат

Намерен е пясъчен кокер. Мъжки, кв.Бояна, 31 януари.
Кучето е дебело, весело, дружелюбно, жизнерадостно. Не мисля, че е бил на улицата повече от няколко часа. Млад е, харесва котки и кучета. Абе, чудно куче, не вярвам някой да изхвърли такова.
Тел: 0888954696

:sos: Веднага пуснете обяви във всички възможни весници,... Ох милия, той се е запилял при някоя разходка и най-вероятно някой плаче в момента  :'(
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#4762 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 31 January 2008 - 12:57 PM

Ами пускаме обяви, също така ще разлепим из квартала. Мисля, че за дни ще се намерят неговите хора. Ако не се намерят те, лесно ще намерим нови.

Но ми трябва помощ - дали някой от вас би могъл да го прибере докато му намерим стопаните? Аз съм го закършила откъм количество кучета и ситуацията е взривоопасна у нас. /Не поради кучета, а поради хора.../ Песчо яде всичко, но при нужда помагам с пари. Иначе е добре малко да понамали яденето, че е доста объл  :blink: ;D
User's Signature

Качена снимка

#4763 Потребителят е офлайн   casademonta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2008 - 02:07 PM

:blink: Joleto не се отчайвай,ние бяхме същата работа като бебета.......Висене в тоалетната с нея и още си подаде носа навън и си ходи където иска.Всичко опика и осра ( с извинение за израза),като имаш на предвид,че бяхме се нанесли едва от няколко месеца и всичко беше ново.......килими,паркети,мебели........съсипа новия матрак на спалнята,което направо ни изкара извън равновесие.С вестник не става...Бях нощна смяна когато мъжа ми,ми се обади и каза че матрака е за хвърляне,за пореден път се изпикала от горе,и така се ядосал че я набил доста сериозно......съответно се карахме,аз я защитавам защото е бебе,той бесен-защото освен матрака и килима беше за хвърляне.И това само за месец откакто я имахме.Всичко опитвахме,нищо не ставаше,и всеки казваше-докато не стане на 6 месеца няма научаване, НО......отиваме един ден да й взимаме храна,виждам че има кучешки памперси,решихме да пробваме.......още същия ден почна да ходи на него и чудото стана.....имахме куче на 3 месеца и половина което знаеше къде да ходи.Та моят съвет е да опиташ с тях,представляват едни правоъгълници като дамска превръзка,но по големи,слагаш там където искаш да ходи и накапваш със специални капки,които се продават също в зоомагазините.........1 превръзка стига за 1 ден.....нашата за около 20 дни се научи да ходи на точното място...Еми това от мен,успех :rolleyes:
User's Signature

Качена снимка

#4764 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2008 - 09:08 PM

Ох благодаря на всички за съветитееее :rolleyes: :wub:
casademonta утре ни е ваксинката и направо ще питам ветеринаря за такива памперсчета да купя и то в изобилие!
Моя баща също много мърмори и се кара на беба...преди няколко дена и посегна и я удари...дано със тези памперсчета да стане номера,че да не и се караме повече и да не опитва бой!!
Та последно кога да започнем със кратките разходчици :kisel: мисля като минат 2 седмици след 2рата да я изведа,че да свикне...1-2 пъти...незнам :- доктора ми каза,че тогава мога...вие кажете...всеки ме съветва различно :huh: един казва "2 седмици след 3тата",друг-"2 седмици след 2рата",трети "Точно на 3тата"...последно...на коя...мисля да се доверя на ветеринаря ми...и да я изведа 2 седмици след 2рата...значиии...на 15ти сме навън :yahoo:

Хайде благодарности,целувки,прегръдки и поздрави на ВСИЧКИИИИ :yahoo: :wub: :yahoo: ;)

#4765 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 February 2008 - 10:38 AM

joleto,не бързай да купуваш много от памперсите.Първо вземи два-три за проба,да видиш дали ще имаш полза от тях- знаеш,че при всички кученца е различно и не може да е сигурно,че което е подействало при едно ще има същия ефект и върху другото.
Моя ветеринар ми препоръча първото извеждане да е около две седмици след третата ваксина-така и направих навремето.Ако искаш да свиква със шумовете навън и въобще с цялата външна обстановка можеш да я изнасяш за малко навън на ръце.Така тя ще може да се огледа и да посвикне преди първата разходка без да има допир с улицата и възможните зарази, към които няма още имунитет.Лично аз не бих рискувала да изведа по-рано бебе на разходка ,защото дори и да подбереш що -годе  чисто място където да я пуснеш, никога не знаеш дали от там преди малко не е минало болно животно.
Търпение ..и много целувки на бебката! :wub: :wub:
User's Signature

http://www.dogwelcome.info

Lord, help me be the person my dog thinks I am!

#4766 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 01 February 2008 - 05:21 PM

Рудо също го изведох две седмици след третата ваксина. Беше голяяяямо чакане, още повече ваксините на Рудо ги позабавихме и ги започнахме по-късно. Беше на повече от три месеца, когато можах да го изведа за първи път. Решението е твое все пак, но си помисли че ви предстоят безброй луди и дълги разходки занапред :yahoo:. Дали неможе да се изчака още съвсееем малко? За по-сигурно !:wub:!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#4767 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 February 2008 - 07:15 PM

Благодаря ви :wub:
Сега Беба я боли гръбчето заради ваксинката...на първата ваксина се държа мъжки,а сега като речеш да я вдигнеш-скимти...много ми е мъчно... :'( ветеринаря ми каза,че ще я боли един ден,после ще отшуми :blink:
Нямам нови снимки,много ме е яд,че в последно време нямам време ;D все немога да я снимам да ви покажа пясъчния и цвят :wub: а е толкова хубавка...със всеки изминал час става по-красива и по голяма :wub:
Винаги съм обичала възрастните кучета и НИКОГА не съм предполагала,че ще се влюбя толкова много във такова бебе :wub: :'( :wub:
Нищо,че цялата къща е "опикана и осрана",че ми изяде стола и начупи саксиите на "болната на тази тема-майка ми"...че ми перфорира чехлите и кабелите за интернета...простооо...немога да и се карам,а мисля че трябва :-
Сега се чудим как да предпазим останалите кабели от системата на компютъра и къде да приберем котките за да не стане конфузно...
Днес женската ми котка беше ЗЛЕ настроена и ядох бой,че съм гушкала Беба и като тръгна да гони да бие беба,че е откраднала стопанката и и аз да скоча да спасявам кученцето ядох бой...сега ръката ми е подута...и се чудя къде да ги крия...през деня те спят и могат да живеят в кибритена кутийка стига да има къде да легнат и да имат паничка с вода...така че мисля те да са във хола и трапезарията...а Бебз да има достъп до спалнята ми и коридора-с тоалетната!
Добре ли е това ограничение,което правя при озлобени котки и невинно куче...мисля,че си заслужиха тази дистанция!!
Та,доктора ми каза,че Беба се заформя като един страхотен кокер спаньол и че може да няма толкова дълга козина,но ще бъде много готина :yahoo:

ДА СЕ ПОХВАЛИИИИМ :yahoo: :yahoo: :yahoo:
ДНЕС-НИКАКВИ БЕЛИ ПО НАШЕТО ЛЕГЛО...2-3 изпускания извън траекторията на тоалетната и ДОСТА СВЪРШЕНА РАБОТА ВЪВ ТОАЛЕТНАТА :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Вредно ли е че и давам хляб...тя много го обича...полудява лакомото ми момиче...
А да я чуете как ръмжи ;D малко зверче...много е сладка :wub:
Хайде целувки от нас иии да ви кажа,че със бебешки памперси също става...ние вместо кучешки взехме бебешки :yahoo: и доста действа...изрязохме си едно правоъгълниче и успяхме да и втълпим,че там е правилно!
Ще ви разказвам как върви със човешките памперси :yahoo:

Ча0-Ча0 на всички :wub:

#4768 Потребителят е офлайн   tigyrcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 February 2008 - 07:40 PM

:sos: КЪРЛЕЖИ!!!
Днес, след разходката открих един кържеж на гръбчето на Памела. Най-спокойно си се разхождаше и се чудеше:"Ха аз май съм първия, къде ли да се забия?!" Грабвайте предпазните средства (да не споменавам марки, че от СЕМ ще ни глубят  ;D), че тия гадове много рано се събудиха нещо. Тази година май пак ще е някакъв Ад!  :angry:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#4769 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 February 2008 - 08:12 PM

joleto,има едни памперсови чаршафчета,продават се в аптеките и струват около 80ст.ако не се лъжа.Мисля,че те биха свършили по-добра работа,защото са по-големи(доколкото си спомням визуално са около метър на метър).На Беба ще й бъде по-лесно да ги нацели .;D
Хляба не е много полезен за нея.Ако все пак й даваш -давай по малко, само като наградка и то най-добре пълнозърнест черен хляб а не бял.
Прави й забележки и й се карай за всяка беля,която върши в твое присъствие.Знам,че ти е жал постоянно да й се караш,но трябва да си твърда й да я възпитаваш от малка.Така съвместния ви живот по нататък ще бъде по-лесен и приятен.Определи ясни правила-какво е позволено и какво не.И спазвай собствените си правила винаги,за да не се обърква кученцето.Например ако й забраниш да се качва на леглото един ден ,а на другия й позволиш и на следващия пак й забраниш ииии.... :rolleyes: :rolleyes:.нали ме разбираш..така Беба само ще се чуди к'во ти става и защо й се караш пък сега.Много пъти го повтаряме това сигурно става досадно,но е наистина най-важното- трябва постоянство и търпение!

tigyrcho ,верно ли?! Малее пак се почва.Аз бях зарязала този въпрос през последните два месеца,ама ето че пак трябва да взимам мерки .Е то пък  едва се стопли от два дни и вече плъзнаха гадовете. :angry:

Лека вечер от мен и Голди! :wub:
User's Signature

http://www.dogwelcome.info

Lord, help me be the person my dog thinks I am!

#4770 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 February 2008 - 08:55 PM

Браво на Бебзито :wub:! Всичко ще се оправи, действай с памперсите. Добре си разделила жилището, щом нещо не се понасят и ревнуват котаците. Ира правилно казва, че трябва правилата да са едни и същи, за да не се обърква бебето. На Рудо и аз му давам от време на време хляб, по малко, но ръжени сухари или изсушен черен, пълнозърнест и грахам. От бебе го обича. По някога му давам и обикновени бисквити от най- най-обикновените, защото в града не продават никакви лакомства за кучета. Много обича ябълки и моркови - те са му основните лакомства. От Шумен,като му вземам храната, му купувам кокали от пресована кожа и солети, но те все пак свършват.
Тигърчо, това е ужасно! Малеее, пак започва ада с кърлежите и бълхите!!! Зимата си починахме малко от тях, ама много рано са се пръкнали гадините :angry:!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#4771 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 February 2008 - 10:27 PM

Апък незнам как да я спра да се качва...защото като спя през вечерта и тя си се качва...влиза си под завивката и си се топли...а леглото го ползваше и за тоалетна и за легълце ;D
Оле горката Пами...добре че си го видял на време!!Лелеее...много рано бее...началото на февруари месец...просто не си представям лятото какво ще е :huh:
Ще се поизтраем вкъщи до 8.02 иии вече ще излизаме...а днеска любопитката много се кефеше навън...понеже си подаваше главата да оглежда,много беше заинтересована :wub:
Ще проверя в аптеката за такива чаршавчета...доста големи ми се виждат :o метър на метър...то това доста бе...определено няма да и е трудно да го нацели ;D
А иначе Рудо котките се понасяха с кучето и то доста добре...но от кога тази ревност започна :o просто идея си нямам...мъжкия ми котарак започна да ме отблъсква,не мириша на него...женската ме бие ;D абе луда работа...ще се пооправят нещата един ден...и дано не е само 1 а да са си до край...като си имам на предвид,че женската ми котка е на 7 години немога да си представя как ще живея без нея :'(
От малка ме бие и ме хапе и въобще неможех да я бутна...едвам я сресвах...трябваше да я реша със кожени ръкавици,че имам доста белези от опитите БЕЗ ръкавички ;D
Много ще ми е мъчно,но такъв е живота...

Поздравче от нас със Бианка със Morandi-Angels  (тази песен наистина ме накара да се замисля за някой неща...)
Целувки на всички :wub:

#4772 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 February 2008 - 07:56 AM

Eто малко снимчици от вчерашната ни борба ;D
Качена снимкаКачена снимка
Те са само две...нооо все пак :wub:
Целувки на всички и хайде да живнем малко този форум със мноооого снимчоци :wub:

#4773 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 February 2008 - 11:07 AM

Качена снимкаКачена снимкаКачена снимка

#4774 Потребителят е офлайн   san4eto1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 February 2008 - 03:13 PM

Бибка както винаги много фотогенична много си я обичкам  :wub: :wub: :wub: :yahoo: няма толкова готина кокерка
страхотна е  :wub: :wub: :wub: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
User's Signature

www.pamperpom.com
Информация за породата, стандарти, развъдници...

Качена снимка

#4775 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 February 2008 - 08:23 PM

Сладуранче е Бебзито! Хитруша и палавница мъничка :wub:! И ние имаме нови снимки - в галерията. Вижте го какъв голяяям е станал. Ще трябва да му качим и от бебешките снимки, та да се направи сравнение. Но това ще стане когато се прибере батето от Варна.
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#4776 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 February 2008 - 08:45 PM

Разхубавил се е сладура :wub:
Ние с Бебка не сме правили белички днес :wub: много беше послушна,нито веднъж не направи беля на леглото,само 2 пъти се изтърва на ламината,но това беше...ходи да си ака в легенчето,пишаме в тоалетната :yahoo: много и се радвам,че започва да пораства и да става по-послушна...
Благодаря ви san4eto1 Рудо за милите думи ;)
Сега на 22ри ни е ваксината,ние мислехме на 23ти да излизаме,но май ще го отложим за 7ми :- за да вървим по план...щеизпуснем разходката с мопсчето,нооо ще си уговорим друга :yahoo:

Хайде поздравчета на всички и много целувки,да намачкате кучовците от мееен :yahoo: :yahoo: :yahoo: :wub: :wub: :yahoo:

#4777 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 February 2008 - 08:50 PM

Ух ква съм тъпа...забравих да ви кажа,че имаме 2 кокерчета познати в квартала...единия е мъжки и се казва Макс а другото кокерче е женско,на име Сара :yahoo:
Сара и Макс имат почти еднакви окраски,Сарката има беличко покрай очичките и нослето,докато Макс е по-мъжествен и кафеникав :wub:
Хайде няма повече спам :wub:

#4778 Потребителят е офлайн   stanislav13 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 February 2008 - 07:41 AM

малко снимки от плажа

#4779 Потребителят е офлайн   stanislav13 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 February 2008 - 07:44 AM