Публикувано: 31 January 2008 - 02:07 PM
:blink: Joleto не се отчайвай,ние бяхме същата работа като бебета.......Висене в тоалетната с нея и още си подаде носа навън и си ходи където иска.Всичко опика и осра ( с извинение за израза),като имаш на предвид,че бяхме се нанесли едва от няколко месеца и всичко беше ново.......килими,паркети,мебели........съсипа новия матрак на спалнята,което направо ни изкара извън равновесие.С вестник не става...Бях нощна смяна когато мъжа ми,ми се обади и каза че матрака е за хвърляне,за пореден път се изпикала от горе,и така се ядосал че я набил доста сериозно......съответно се карахме,аз я защитавам защото е бебе,той бесен-защото освен матрака и килима беше за хвърляне.И това само за месец откакто я имахме.Всичко опитвахме,нищо не ставаше,и всеки казваше-докато не стане на 6 месеца няма научаване, НО......отиваме един ден да й взимаме храна,виждам че има кучешки памперси,решихме да пробваме.......още същия ден почна да ходи на него и чудото стана.....имахме куче на 3 месеца и половина което знаеше къде да ходи.Та моят съвет е да опиташ с тях,представляват едни правоъгълници като дамска превръзка,но по големи,слагаш там където искаш да ходи и накапваш със специални капки,които се продават също в зоомагазините.........1 превръзка стига за 1 ден.....нашата за около 20 дни се научи да ходи на точното място...Еми това от мен,успех :rolleyes: