Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 244
  • 245
  • 246
  • 247
  • 248
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#4891 Потребителят е офлайн   violeta.di Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 16 February 2008 - 10:55 PM

Честито Гери и Амбассадор!Браво на красивото момче! :->) :->) :->) Ира,невероятно  написано.Докосна ми душата!Благодаря ,че ни даде възможност да го прочетем! :blink:
User's Signature

Ако всички станем малко по-добри,света ще е по-красив!Качена снимка

#4892 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 February 2008 - 11:38 PM

Цитат

...ау колко хубавко миришеее...а как му се кефи Бебзааа

joleto,сигурна бях,че ще й хареса.Аз минах през какви ли не проби само и само да накарам моята глезла да яде гранули и това беше най-ефикасния овкусител.Наистина мирише вкусно,то си е направо супичка като за бебе.Понякога и човеците вкъщи са си хапвали от кучешката супа :P ;D
Сега като смесиш малко от това с гранулите яде ли ги?
User's Signature

http://www.dogwelcome.info

Lord, help me be the person my dog thinks I am!

#4893 Потребителят е офлайн   ralica_v Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 February 2008 - 08:46 AM

Оооо не се и съмнявам че ще ми донесе много радост  :blink: .Вече сме махнали килимите,купили сме двойно повече от обичайното количество препаратите за почистване на пода и мебелите ;) ,само едно ме притеснява - как да защитя кабелите на интернета,на кабелната и на компютъра.Докато съм в къщи няма да я изпускам от поглед ама докато ме няма или нощно време /нейно легалце ще е в стаята с кабелите  :( /.Аз не съм ви споменала май че ще е момиченце и ще се казва Кара  :yahoo: .
User's Signature

Качена снимка

#4894 Потребителят е офлайн   monika_25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 17 February 2008 - 08:52 AM

Ето малко кокерчета от вчерашната изложба :P . Качена снимка и Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#4895 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 February 2008 - 12:10 PM

ОООООО...влюби се в тях :yahoo: и татко реши да дегостира какво давам на Бебз... ;D даже ми каза някой път да му направя и на него,само че със сол ;D
Леле какъв красив английски кокер :wub: :wub: :wub:
БЕБОООО...СТАНИ КАТО НЕГО :'(
Сънувах,че Беба е със дълга козинка :'( а като се събудих тя ми беше върху лицето и ми ближеше челото,все същата голичка сладуранка :wub:
Имам 2 снимки,сега ги качих с блутота,качвам ги :wub:

#4896 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 February 2008 - 12:17 PM

Обожава неоправеното легло рано сутрин :kuchence:
Качена снимкаКачена снимка

#4897 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 February 2008 - 05:22 PM

ralica_v,ето идея как да се справиш с това.Изчети темата,може да ти е от голяма полза:

http://dog.bg/forum/...pic,5007.0.html

joleto ,много е пораснала Бебка! :wub:
User's Signature

http://www.dogwelcome.info

Lord, help me be the person my dog thinks I am!

#4898 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 February 2008 - 07:03 PM

О...Ira,видях във темичката твоята Голди :huh: защо не ми каза по-ранооо...лелеее...щяла съм да спася ламината,дюшеците,мокета :huh: ех,че не се сетихмеее :huh:
Това е мнгоо сладко направено :wub: ваше построение ли е или сте го купили...ако вие сте го направили,ще дам идеята на баща ми,да направи на Бебз едно такова,че ни "опика" живота(извинете за израза)!
Това е стъкло отстрани,ако не се лъжа...и вратичка има...лелеее...малко храмче :wub: :wub: :wub:
Още сега ще покажа това на татко(сори,че копирвам от тебе...авторските права са запазени,ще искам разрешение първо!)
Позволявате ли ми Милейди,да откраднем тази чудновата идея от вас :OK: :podigravka:

#4899 Потребителят е офлайн   Gesi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 February 2008 - 07:48 PM

Здравеите на всички, с малко закъснение но и аз се включвам че то време не ми остана.Благодаря на всички Ви за подкрепата и радоста която споделяте с мен и Амбассадор.Ето Ви малко СНИМКИ Това е темата за изложбите на Амба и последно съм сложила и от последната ни изложба в София.Idol Ike се е постарала да се похвали с постиженията ни :->), за което и благодаря  :P
А ето и малко снимки да видите как си почива нашия шампион, заслужено де  :->)
Както и да се изфукаме и с новото гащеризонче-лятното  :yahoo:
Качена снимка
Гортостта ни няма граници
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Охх не мога да се спра, такава фотосесия му направих днес, ама да не прекалявам със снимките  :wub:

#4900 Потребителят е офлайн   ralica_v Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 February 2008 - 08:30 PM

Ira мерси,ще го пробвам този метод и дано се получи,то само за 2 мес. някъдем де само бебешора да дойде че вече нямам търпение  :Танц: .
User's Signature

Качена снимка

#4901 Потребителят е офлайн   Diqna_Stoicheva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 09:40 AM

Gesi ,страхотна фотосесия браво Амба е страхотен,а и с това гащеризонче ,абе нямам думи  :->) :wub: :wub: :wub:  от Томито!Ето малко снимки и от нашият рошльо ;)
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#4902 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 February 2008 - 09:57 AM

Лелел, хора,ама как им вадите тръните от козината на тия сладурковци!? наш Макс хем с много по-къса козинка, само за пет минути да излезе на вънка и после половин час ресане, вадене на тръни,клечки и други подобни! даже онзи ден така се изплаших - съвсем случайно му намерих един между козинката на лапчиките. това ми е най-голямата тревого с него.
User's Signature

Качена снимка

#4903 Потребителят е офлайн   Diqna_Stoicheva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 10:26 AM

Brani and Max не питай и на мен това ми е голяма мъка :rolleyes: ако половин час сме навънка още толкова се чистим :'(Лятото му правиха операция на лапичката ,беше му влязъл осил, а така щателно го преглеждам това ме мъчи най-много Brani and Max Макси е голям сладур да ти е жив и здрав,те са почти ноборчета с Томи, той е на година и пет месеца :wub:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#4904 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 18 February 2008 - 10:49 AM

Ама това Томи много сладко :wub:! Направо купчинка златна коприна! Голям проблем са тези бодили,тръни, клечки и всякакви боклуци дето се наместват в козинката им. И Рудо миналата година пострада от осил в лапичката. Тази година ще му подстрижа лапичките до кожа, дано поне с осилите се разминем,че като си помисля...кърлежи, бълхи :angry:...И 0 номер да ги острижем пак ще ги нападат.
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#4905 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 February 2008 - 11:13 AM

да бе знам го аз този номер с подстригването,нали и ние минлата година го наравихме беше голям зор,ама след три часа мъки успяхме. но то беше убеждаване, то бяха гранули, галене и щом чуеше звука от ножица или машинка за подстригване - стой та гледай. ама накрая пак му се забиват :(
User's Signature

Качена снимка

#4906 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 05:06 PM

Оле като ви слушам да говорите така,за операции и трънчета и осили...направо незнам дали искам Бебза космата или да си стои така голичка :o
Не е за вярване...сякъш всяка година броя на външните паразити се овиличава милиони пъти :o
Хем искам да е МНОООООГО космата,хем неискам...като знам какви болести пренасят паразитите...

#4907 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 February 2008 - 05:20 PM

оле, да ти кажа, може да е много пухкава,ама козинката си е много голяма грижа! и сега като бяхме болни и не се бяхме ресали и ела да видиш за какво си говорим,що козина падна само. иначе Макси така е много пухкав,ама е много мъка да се чисти и реше постоянно. а сега и си сменя козината и направо събирам за пуловер за зимата да плета! а иначе той преди време си игра с едно кученце на един строеж и като закачи едни бълхи на сред зима! това не го бях виждала, иначе нас само фронтлайн ни спасява от такива напасти!
User's Signature

Качена снимка

#4908 Потребителят е офлайн   Diyana Char Икона

• Freaky animal
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 05:28 PM

:->)Честито на Амбасадор - черната перличка, гордостат на татко Айк и мама Йоша. Все така да върви напред, да ви радва, да ви е преди всичко жив и здрав.

Iра, разплака ме с това стихотворение - много е... истинско, тригателно - прекрасно е :'(.

Brani and Max
, добре дошли с малкия, има тук  много писано за хранене, възпитание, чети чети, чети... всичко има писано. mil_ е писала много в този форум за възпитанието, на мен ми е било много полезно да чета всичко писано от нея. Погледни в разделите за дресура и възпитание или чрез търсачката. Кабелите няма да останат цели ако паленцето е само с тях - всичко трябва да се обезопасява, най-вече и заради собствения му живот :rolleyes:Лапат невъзможни неща, а по-страшното е и че ги гълтат. :rolleyes:

От осилите спасението е само редовно подстригване около ушната мида и между пръстетата. А влезете ли в  треволяк с осили - веднага изваждате палето от там и първо гепвате да погледнете ушите, после внимателно и щателно лапите. Кошмарно е ако се случи вечер по тъмно - опипвайте и не му давайте да шава, че гадовете пълзят по козинката и се забиват - мен за ушите най ме е страх, че влизат директно. Лапите задължително след всяка разходка - пръстенце по пръстенце, около всеки нокът, подмишничките - абе - и в дупето дори - мразя осилите повече и от кърлежи - много сме патили от тях в тая буренясала и мръсна София :(

#4909 Потребителят е офлайн   violeta.di Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 08:52 PM

Хей ,хора от къде се сетихте за осили през зимата?А ние колко сме си патили от осили,просто не е истина.Сигурно около 10 пъти са и вадили на Голди от ушите ,а веднъж се случи да забележа подутуна на корема близо до вулвата и се оказа,че точно от там беше влязал осила.Наложи се да го цепят /подутото/с местна упойка,ужас като се сетя...Сега като станат опасни осилите през лятото съм нащрек.Лапичките късо подстригани,особено м/у пръстите,ушите най-често са с ластик или шнола хванати и сме голяма атракция. Та това са нашите начини за предпазване : :wub: :wub: :wub:
User's Signature

Ако всички станем малко по-добри,света ще е по-красив!Качена снимка

#4910 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 February 2008 - 09:02 PM

Ей ама това за шнолата за ушите е много добра идея! мерси много!!! и това ще пробваме с Максито! дано да няма произшествия! а иначе гадните осили ги има и сега, днес сам извадила поне 5 само от лапите,за щастие на нас ни се лепят само там, за сега де,по ушите нямаме
User's Signature

Качена снимка

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 244
  • 245
  • 246
  • 247
  • 248
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена