Кокер спаньол
Публикувано: 29 February 2008 - 03:46 PM
Публикувано: 29 February 2008 - 04:05 PM
А иначе за компромисите - и аз съм съгласна. Но въпросът е, че в повечето случаи, нищо не им пречат животните, ама е така само да се мрънка и да се истеризира. то и на мен не ми е приятно като отида на ресторант вечер и по масата ми да скачат три годишни деца и да ми ближат лъжиците и да пищят около масата, или да се катерят по главата ми буквално, да пищят на ушите ми, да лазят по пода под масата и др. всичко е въпрос на възпитание! както на кучето, така и на хората. всеки трябва да се съобразява с останлите около него. защото ( не че не обичам децата, даже обратното, страшно много обичам да играя с тях) както има правила за кучетата и останалите домашни любимци, така трябва и другите хора да се съобразяват, че парковете са както за децата, така и за възрастните, така и за животните. а не както онзи ден в парка, една пикла на 13-14 години се натискаше с един пред очите ми и ме гледаха така нагло и нахално, че си разхождам кучето там и им преча да " изразяват любовта си " :huh:
Публикувано: 29 February 2008 - 06:51 PM
Цитат
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :sarkastichen: :sarkastichen: :sarkastichen: :sarkastichen: няма да се оправи света ... да не ти пука, на нея като и пречи - пречи и ти :sarkastichen::sarkastichen::sarkastichen:
Публикувано: 29 February 2008 - 07:57 PM
Публикувано: 29 February 2008 - 10:05 PM
Относно разходките съм съгласна с violeta.di ;) И аз винаги гледам да се съобразявам и никога Амба да не досажда на хората.Само ако те дойдат да се радват.А за отношението към кучкатите са си прави хората.Как да ги обичат като има и несъвестни кучкари и правят каквото им е изгодно на тях :angry:
А ето да видите и ние каква плюшка му взехме, и той пощурява с нея.А и патето кряка :P А относно играта, да не го къса... пораздърпваше го в началото, но се карам да играе по леко и май стана.Вече няма проблем с играта и патето е цяло :rolleyes:

Публикувано: 29 February 2008 - 11:15 PM
Като гледам кучкарите сме по отговорни хора, събираме акото, чашки от кафето ги хвърляме в кофата, цигари също, а след хлапета и майки, какво остава??? :rolleyes:
Томи, честита прическа! :wub: Хем по-хубав, хем по-леко! ;) И ние тези дни ще се подстригваме, че голям мустак сме пуснали! ;D
Публикувано: 01 March 2008 - 01:20 AM
Публикувано: 01 March 2008 - 12:14 PM
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ КОКЕРЧЕТА, ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА И ПРИЯТЕЛИ!!!!
Нека да сте здрави, жизнени и много игриви! а на стопаните пожелаваме много дълголетие, за да се радват на своите четириноги приятели!!
Публикувано: 01 March 2008 - 12:38 PM
Да сте живи и здрави през цялата година и вие и любимците ви :yahoo: Само хубави неща да си споделяме :wub:
Публикувано: 01 March 2008 - 01:19 PM
Пожелавам ви баба Марта да ви донесе много добро настроение и много хубави мигове с вашите кучовци.
Ние сме много красиви с мартеничката.Като се снимаме ще пуснем снимки. ;)

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 01 March 2008 - 05:05 PM
Та за почистването след любимците. Сега ще ви разкажа една случка: Слънчев, летен ден в центъра на Варна. Идеално време за разходка :yahoo: Едно момиче,... тип... кукона се разхожда с кучето си. Кучето естествено не е какво да е а малко шар пейче, което тя си е взела не защото се е влюбила в него в някой зоомагазин. Това го казвам, защото тя с такава ярост дърпаше малкото същество по тротоара, че надали изпитваше каквито и да са добри чувства, да не говоря за любов към него. По-скоро го имаше като даденост, като някоя вещ която може всеки момент да метне в контейнера. Чудех се кога ще го заблъска с шутовете :rolleyes:. И защо така зверски го дърпаше,... защото на бебето му се ака... а тя врещеше ли врещеше:"Колко пъти да ти казвам,... не на тротоара,... не на тротоара!!!" (Че каква е разликата от тротоара и асфалта? Да го бе научила само на пръст, пясък,... около дърветата :huh:) Е, най-накрая го замъкна на пътя: "Хайде сега прави каквото ще правиш!!!" (отново викайки) Само, че имаше един проблем,... замъкна го м/у паркиралите коли,... Че нали след малко някой ще паркира там,... излизайки за среща,... и хоп в розичката. Малчото си свърши там каквото беше започнал и тя доволна от себе си, че не му е позволила да го направи там където вървят хората, вдигна гордо глава и продължи с разходката си.
Ама да изчисти,... че нали си бе направила маникюр! ;)
Публикувано: 01 March 2008 - 05:29 PM
Публикувано: 01 March 2008 - 10:06 PM
Моята Бебка днес вече беше на 1ва разходка...имахме даже 4 първи разходки,но никакъв прогрес все още...вярвам,че ще се научи ;)
idol ike как си ги обучила така :o сигурно са големи послушковци :yahoo:
Моята Бебка не ме слушка много...днес мина един стар човечец...на 50-60 години и ми вика:
-Това кокерче е много сладко,може ли да го помилвам?
-Да,естествено :)
-Просто бях забравил как изглеждаше моята малка хубавица,която имам вкъщи,това сладурче много ми напомня за бебешките и годинки...
ии продължихме разговора и се оказа,че ни е някакъв далечен роднина ;D
На Беба много и хареса да е навън...разгледаше всичко със голям интерес и много беше хубавко времето,поразходихме се добре...
Няма да си има приятелка пекинезка,но може би по-нататъка със сигурност!
Днес видях едно пекинезче...ама никога не бях виждала толкова космато,четиримесечно,пухкаво и златисто пекинезче :wub:
Та,за седмицата-това е от мен :)
Поздрави на всички ;)
Публикувано: 01 March 2008 - 10:26 PM
Днес във Варна времето беше страхотно.Докато се разхождахме в Морската градина с приятелят ми покрай нас тичкаше едно кокерче и беше толкова сладурско че неможах да откъсна поглед от него.Разхождаха го две момчета с две малки деца и имаше много красива каишка :wub: .Нямам търпение да изкарам вече Кари на вън.
Искам и да ви попитам... - утре може да ходим на излетче с преспиване в някоя хижа.До тук проблем няма но бих искала да пускам Кара да потичка на някоя полянка но се притеснявам да не би да има кърлежи или някакви болести.Пък да я оставя в къщи нестава.Смятате ли че е разумно,тя е на 46 дена.
А и още нещо.Когато почне да си играе ,я с нас я с играчките почва да ръжи доста злобно и да се опитва да джавка.Смятате ли че е признък за злоба?
Публикувано: 01 March 2008 - 11:29 PM
и ние днес бяхме да вънка,ама бяхме много непослушни :) така се овъргаляхме в едно човешко ла...о, че думи нямам. къпах го 4 пъти с шампоан, за да махна миризмата! ужас! защо правят така кучетата, явно много им харесва! Аз си мисля,че той си душка в храстчето нещо и нали е на разходка, да се порадва и ето на, гадинка малка! издебна ме! :)