Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 255
  • 256
  • 257
  • 258
  • 259
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#5121 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 29 February 2008 - 03:46 PM

Наистина идеално му пасва! ;D
User's Signature

http://www.dogwelcome.info

Lord, help me be the person my dog thinks I am!

#5122 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 February 2008 - 04:05 PM

Ама то вярно,че не можеш да ги различиш!!! Ма то това сладурче с толкова козинка, пухкавоооооооо! да го изядеш цялото!! много е сладък с тези играчки, де и Макс така да стоеше мирен,с плюшени играчки-вижда им сметката за отрицателно време!

А иначе за компромисите - и аз съм съгласна. Но въпросът е, че в повечето случаи, нищо не им пречат животните, ама е така само да се мрънка и да се истеризира. то и на мен не ми е приятно като отида на ресторант вечер и по масата ми да скачат три годишни деца и да ми ближат лъжиците и да пищят около масата, или да се катерят по главата ми буквално, да пищят на ушите ми, да лазят по пода под масата и др. всичко е въпрос на възпитание! както на кучето, така и на хората. всеки трябва да се съобразява с останлите около него. защото ( не че не обичам децата, даже обратното, страшно много обичам да играя с тях) както има правила за кучетата и останалите домашни любимци, така трябва и другите хора да се съобразяват, че парковете са както за децата, така и за възрастните, така и за животните. а не както онзи ден в парка, една пикла на 13-14 години се натискаше с един пред очите ми и ме гледаха така нагло и нахално, че си разхождам кучето там и им преча да " изразяват любовта си "  :huh:
User's Signature

Качена снимка

#5123 Потребителят е офлайн   estranged Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 February 2008 - 06:51 PM

Цитат

... парковете са както за децата, така и за възрастните, така и за животните. а не както онзи ден в парка, една пикла на 13-14 години се натискаше с един пред очите ми и ме гледаха така нагло и нахално, че си разхождам кучето там и им преча да " изразяват любовта си "  :huh:

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :sarkastichen: :sarkastichen: :sarkastichen: :sarkastichen: няма да се оправи света ... да не ти пука, на нея като и пречи - пречи и ти :sarkastichen::sarkastichen::sarkastichen:

#5124 Потребителят е офлайн   violeta.di Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 February 2008 - 07:57 PM

o-o-o Томи е с прическа,супер!Сладур пухкав,а дали кокерските дами въздишат по него... :wub:И ние ходим на повод и само като сме на свободна поляна/каквато имаме в близост за радост/я пускам и се старая да не притеснявам с присъствието и хората,че има всякакви,ама не са и длъжни да ми харесват кучето.А и колко често ми се случва да видя по централните площади някой лябимец да се изходи и стопанина да се прави на разсеян,вместо да си почисти.Е как да ни обичат нас "кучкарите" като някои се държат така.А децата и мен ме дразнят като посягат да ритнат кучето,ама възпитание какво да правим...
User's Signature

Ако всички станем малко по-добри,света ще е по-красив!Качена снимка

#5125 Потребителят е офлайн   Gesi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 February 2008 - 10:05 PM

Браво на Томито, страшен е, и каква козинка само  :wub: Честито и за прическата.Наистина тази плюшка е много сладурска, и аз така съм търсила кокерски, ама няма  :(
Относно разходките съм съгласна с violeta.di  ;) И аз винаги гледам да се съобразявам и никога Амба да не досажда на хората.Само ако те дойдат да се радват.А за отношението към кучкатите са си прави хората.Как да ги обичат като има и несъвестни кучкари и правят каквото им е изгодно на тях  :angry:
А ето да видите и ние каква плюшка му взехме, и той пощурява с нея.А и патето кряка  :P А относно играта, да не го къса... пораздърпваше го в началото, но се карам да играе по леко и май стана.Вече няма проблем с играта и патето е цяло  :rolleyes:
Качена снимка

#5126 Потребителят е офлайн   Diqna_Stoicheva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 February 2008 - 10:45 PM

А има ли КОКЕР който да не е уникален :->)питам аз НЯМА !Целувки на всички и приятни сънища :wub: :wub: :wub:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#5127 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 February 2008 - 11:15 PM

Ето ме и мен, най-сетне се добрах и аз до компа  ;)! Даааа, темата е много наболяла, за съжаление народа се настрои доста зле към кучетата, в последно време. Ние до полянка сме на каишки, после се пускаме, момчетата винаги вървят до мен, ако се отдалечат, като ги викна- идват. Гледам да не пречат на никой. Много обичат децата, но не им давам да идват и да се радват, изключение са родители, които идват сами при нас и искат да погалят момчетата. Е, на такива родители- евала им правя!!! Тогава давам команда седни, дечица почват да пипкат да галят, а моите седят  ;D , милите, това важи само, ако детето се плаши, иначе обикалят, мятат опашки!  ;D Но има и яки олигофрени, включвайки и родителите, то всъщност те са виновни, за страха на децата си.  :huh: Има и с панически страх, като видят куче, и влизат в шубрака.  ;D
Като гледам кучкарите сме по отговорни хора, събираме акото, чашки от кафето ги хвърляме в кофата, цигари също, а след хлапета и майки, какво остава???  :rolleyes:
Томи, честита прическа!  :wub: Хем по-хубав, хем по-леко!  ;) И ние тези дни ще се подстригваме, че голям мустак сме пуснали!  ;D
User's Signature

"Животните са толкова добри приятели- никога не задават въпроси и никога не критикуват".

Качена снимка

#5128 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 March 2008 - 01:20 AM

idol ike, честно да ти кажа, че съм виждала хора да си събират боклуците много рядко, а за изпражненията на кучетата - изобщо! а какво остават след децата - ужас! аз много пъти съм виждала учудени граждани да ме гледат как си чистя след кучето. а иначе и аз гледам да не пречим-сред много хора винаги сме на къса каишка и само ако няма някой наоколо сме на свобода. а много обичам да давам на Макси да се гали в хлапетата! бяхме основна атракция на топлото време - като ревне някое малко дете и аз му викам: а така, защо плачеш ти? виж кученцето как ти се смее и иска да си играе с теб! и онова веднага спира да реве и започва да гали Макс!!
User's Signature

Качена снимка

#5129 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 01 March 2008 - 07:57 AM

ДОБРО УТРООО!!! ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! БЪДЕТЕ ВСИЧКИ МНОГО ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ! Качена снимка
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#5130 Потребителят е офлайн   ralica_v Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 March 2008 - 08:38 AM

Честита Баба Марта на всички!
Бели и червени,румени засмени!  :blink:
User's Signature

Качена снимка

#5131 Потребителят е офлайн   Diqna_Stoicheva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 March 2008 - 09:06 AM

Честита Баба Марта на всички. Много здраве, щастие, късмет на вас и на малките ви сладурчета. Много целувки на всички   :wub: :wub: :wub:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#5132 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 March 2008 - 11:35 AM

Честита Баба Марта! Здраве, късмет и берекет! Много е хубав този български празник!!!  :blink:
User's Signature

"Животните са толкова добри приятели- никога не задават въпроси и никога не критикуват".

Качена снимка

#5133 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 March 2008 - 12:14 PM

Хей,ама че ранобудни хора в този форум!!

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ КОКЕРЧЕТА, ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА И ПРИЯТЕЛИ!!!!
Нека да сте здрави, жизнени и много игриви! а на стопаните пожелаваме много дълголетие, за да се радват на своите четириноги приятели!!
User's Signature

Качена снимка

#5134 Потребителят е офлайн   Gesi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 March 2008 - 12:38 PM

Честита Баба Марта и от нас  :wub: Вързахте ли вече мартенички на всички щури кученца.Ние изглеждаме много красиви и с две сини камъчета на мартеничката :P
Да сте живи и здрави през цялата година и вие и любимците ви  :yahoo: Само хубави неща да си споделяме  :wub:

#5135 Потребителят е офлайн   liubka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 March 2008 - 01:19 PM

Честита Баба Марта!
Пожелавам ви баба Марта да ви донесе много добро настроение и много хубави мигове с вашите кучовци.
Ние сме много красиви с мартеничката.Като се снимаме ще пуснем снимки. ;)
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!

#5136 Потребителят е офлайн   tigyrcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 March 2008 - 05:05 PM

Честита Баба Марта! Много здраве, щастие и всички много весели, червени и засмени :)

Та за почистването след любимците. Сега ще ви разкажа една случка: Слънчев, летен ден в центъра на Варна. Идеално време за разходка  :yahoo: Едно момиче,... тип... кукона се разхожда с кучето си. Кучето естествено не е какво да е а малко шар пейче, което тя си е взела не защото се е влюбила в него в някой зоомагазин. Това го казвам, защото тя с такава ярост дърпаше малкото същество по тротоара, че надали изпитваше каквито и да са добри чувства, да не говоря за любов към него. По-скоро го имаше като даденост, като някоя вещ която може всеки момент да метне в контейнера. Чудех се кога ще го заблъска с шутовете  :rolleyes:. И защо така зверски го дърпаше,... защото на бебето му се ака... а тя врещеше ли врещеше:"Колко пъти да ти казвам,... не на тротоара,... не на тротоара!!!" (Че каква е разликата от тротоара и асфалта? Да го бе научила само на пръст, пясък,... около дърветата  :huh:) Е, най-накрая го замъкна на пътя: "Хайде сега прави каквото ще правиш!!!" (отново викайки) Само, че имаше един проблем,... замъкна го м/у паркиралите коли,... Че нали след малко някой ще паркира там,... излизайки за среща,... и хоп в розичката. Малчото си свърши там каквото беше започнал и тя доволна от себе си, че не му е позволила да го направи там където вървят хората, вдигна гордо глава и продължи с разходката си.
Ама да изчисти,... че нали си бе направила маникюр!  ;)
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#5137 Потребителят е офлайн   tigyrcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 March 2008 - 05:29 PM

И за да не ви звуча анти кукленско настроена искам да ви кажа, че: Имам приятелка която е,... невероятна глезла. Тя няма друга работа освен да обикаля магазините, и студията за красота,... и да се грижи за любимия си.... тип пинчер (защото не е чист, а тя го е прибрала от една бензиностанция, ранен и насред зима). Та това момиче с всичките си прищевки и лиготии присъщи за едно абсолютно задоволено от всякъде 17 годишно момиче,... Тя винаги при разходка си носи торбички и салфетки. Дори и край дървото да го е направило,... на поляната в парка която е разрешена за кучета,... пак си почиства. Въпрос на желание и възпитание!  :blink:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#5138 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 March 2008 - 10:06 PM

[glow=green,2,300]ЧЕСТИТА БАБА МАРТА[/glow],макар и малко късничко :wub:
Моята Бебка днес вече беше на 1ва разходка...имахме даже 4 първи разходки,но никакъв прогрес все още...вярвам,че ще се научи ;)
idol ike как си ги обучила така :o сигурно са големи послушковци :yahoo:
Моята Бебка не ме слушка много...днес мина един стар човечец...на 50-60 години и ми вика:
-Това кокерче е много сладко,може ли да го помилвам?
-Да,естествено :)
-Просто бях забравил как изглеждаше моята малка хубавица,която имам вкъщи,това сладурче много ми напомня за бебешките и годинки...
ии продължихме разговора и се оказа,че ни е някакъв далечен роднина ;D
На Беба много и хареса да е навън...разгледаше всичко със голям интерес и много беше хубавко времето,поразходихме се добре...
Няма да си има приятелка пекинезка,но може би по-нататъка със сигурност!
Днес видях едно пекинезче...ама никога не бях виждала толкова космато,четиримесечно,пухкаво и златисто пекинезче :wub:
Та,за седмицата-това е от мен :)
Поздрави на всички ;)

#5139 Потребителят е офлайн   ralica_v Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 March 2008 - 10:26 PM

Здравейте,
Днес във Варна времето беше страхотно.Докато се разхождахме в Морската градина с приятелят ми покрай нас тичкаше едно кокерче и беше толкова сладурско че неможах да откъсна поглед от него.Разхождаха го две момчета с две малки деца и имаше много красива каишка  :wub: .Нямам търпение да изкарам вече Кари на вън.
Искам и да ви попитам... - утре може да ходим на излетче с преспиване в някоя хижа.До тук проблем няма но бих искала да пускам Кара да потичка на някоя полянка но се притеснявам да не би да има кърлежи или някакви болести.Пък да я оставя в къщи нестава.Смятате ли че е разумно,тя е на 46 дена.
А и още нещо.Когато почне да си играе ,я с нас я с играчките почва да ръжи доста злобно и да се опитва да джавка.Смятате ли че е признък за злоба?
User's Signature

Качена снимка

#5140 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 March 2008 - 11:29 PM

Признак на злоба??? Боже не! Макс и до ден днешен ръмжи така,че чак тръпки да те побият! и аз си мислех,че сигурно е много гневен и озлобява,ама не мисля! те просто си ръмжат, нали са малки и така се правят на по-страшни :) а пък и се учат да лаят и ръмжат. той Макс като излая за пръв път и сам се стресна от собствения си лай! :) беше много смешно! :)  :yahoo:  :P няма страшно, не е злобна, просто много игрива и още не може да премерва силата, с която хапе. :)
и ние днес бяхме да вънка,ама бяхме много непослушни :) така се овъргаляхме в едно човешко ла...о, че думи нямам. къпах го 4 пъти с шампоан, за да махна миризмата! ужас! защо правят така кучетата, явно много им харесва! Аз си мисля,че той си душка в храстчето нещо и нали е на разходка, да се порадва и ето на, гадинка малка! издебна ме! :)
User's Signature

Качена снимка

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 255
  • 256
  • 257
  • 258
  • 259
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена