Кокер спаньол
Публикувано: 06 March 2008 - 10:05 AM
За кърлежите и ние имахме вече един тази година. Махнах го без никакво олио и тем подобни, които са нож с две остриета. Купила съм си пинсета за кърлежи и с нея лесно и удобно със се главата и хобота го махнахме за 30 сек. Явно е време да се замисля какво ще слагаме на гърбината на Сара тази пролет да я пази.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 06 March 2008 - 11:07 AM
ralica_v, споко, всички кучета сънуват и това е нормално. ;) Моите се скъсват да сънуват, то едно скимтене, ръмжене, махане с опашки, мърдане с лапи, а бе смях голям! ;D
alec, добре дошъл! Бебока да е жив и здрав!
Публикувано: 06 March 2008 - 11:54 AM
Бълхите повече ме плашат, но за щастие рядко имаме среща с тях.

Публикувано: 06 March 2008 - 01:56 PM
А одеве до като мих лапите на Рея след разходката како да видя-пак кърлеж.Добре,че още не се беше забил.
Направо незнам какво ще правим лятото.Утре ще отида до аптеката и ще взема друг препарат.Дано ни помогне.За щастие бълхи нямаме.
А иначе и Рея сънува.Така се върти понякога,че ми е странно какво толкова сънува.А за хъркането няма да говоря.Какво ли си мислят съседите,като чуят това страшно хъркане-а съм сигурна,че го чуват,защото креватчето и е в кридора ;D ;D ;D.

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 06 March 2008 - 02:32 PM
Публикувано: 06 March 2008 - 03:50 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 06 March 2008 - 04:44 PM
Съвсем нормално е едно Бебе да сънува(не изключвам възрастните кучета!)
Пробвай да го извадиш сама...само някой трябва да държи Рея...неможе да стои така там толкова дни...може да се възпали!!
Пробвай с пинсета или направо при ветеринаря,защото по-важно е здравето на сладурката от колкото "ДУМИТЕ на ветеринаря да си стоите така"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Публикувано: 06 March 2008 - 08:15 PM
Публикувано: 06 March 2008 - 08:44 PM
Аз пък това лято й бях оставила на Сара 2 или 3 главички. Просто бяха умрели и изсъхнали преди да ги извадя и съответно като започнах да ги вадя те се чупеха. Нямах възможност веднага да я закарам до лекарките ни, само им се обадих, казаха да дезинфекцирам и да почакам. Сами паднаха, не сме имали проблеми. Може би сме имали късмет, но нищо не стана, слава богу.

Публикувано: 07 March 2008 - 07:10 AM
Но лятото ни е ужасно горещо,незнам какво ще правим :rolleyes:
Леле каква голяма е станала Карито :wub: дай и много целувки от нас със Бебка :wub:
Публикувано: 07 March 2008 - 04:06 PM
Извинявам се за дългия пост.
Публикувано: 07 March 2008 - 04:25 PM
А за козината изобщо не пада по толкова много.Наскоро видях едни приятели с шар пей,който си сменяше козината и о целия гръб имаше страшно много козина.Е,когата си менят коинката,че остава и по дрехите ви,но не е кой знае колко.Стига да се реши редовно разбира се.

Публикувано: 07 March 2008 - 04:37 PM

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +