Кокер спаньол
Публикувано: 25 December 2005 - 05:44 PM

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 25 December 2005 - 05:59 PM
Честита Коледа на вас и вашите животни!!!

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 27 December 2005 - 03:38 PM

Публикувано: 27 December 2005 - 03:58 PM
Цитат
Честита Коледа на вас и вашите животни!!!
На този телефон никой не отговаря, казва само "Поради технически причини номера не може да бъде набран"
s) s) s) NNN

Публикувано: 28 December 2005 - 03:43 PM
Цитат
bravoS и на теб,ти също си от тези, дето са помагали. Разбрах от форума за кученцата от изолатора. И /да ме прощават angelpik /, но си помислих, че и коледните чудеса трябва някой да ги направи . super best сте всички, които сте свършили това добро дело. bravoS bravoS bravoS w) d)

прочети правилата за подписите
Публикувано: 28 December 2005 - 06:01 PM
Стискайте палци да се съвземе, моля ви се

Публикувано: 28 December 2005 - 06:09 PM

прочети правилата за подписите
Публикувано: 29 December 2005 - 12:47 AM
Значи - гледала съм 3 кокера - черни (на хотел) и трите кучета не можеха да стоят сами, ако се наложеше да бъдат оставени сами в стая - започваха да блъскат по вратата и да лаят НОН-СТОП!!! Днес прибрах един страшен сладур от изолатора в Лозенец и понеже имаме в момента още доста кучета - го оставих сам в едната стая. Блеки (така решихме да го кръстим) беше изкъпан, нахранен...поспа половин час и ... започна да лае. Лае и не спира! Как е възможно и 3-те черни кокера, които съм гледала да се държат така еднакво?! И най-вече -ЗАЩО?! Имам мнение за себе си, че все пак разбирам от кучешко поведение, психика и нужди (без да съм много велика), но това ме хвърли в публиката...
Гледала съм и кафяви кокери - нищо общо... Не разбирам...
s) кажете...?
п.п. чак сега видях горните постове - простете ми, че не четох...но стискам палци на Биляна и бебето!

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 29 December 2005 - 12:52 PM
Аз съм гледала само кафяви кокери и не съм имала почти нищо общо с черните, та затова не съм изобщо веща по въпроса. Странно наистина, че всичките чернилчета се държат по един и същ начин. Ама кокери, какво да ги правиш ;)
Успех с намирането на стопани

Публикувано: 29 December 2005 - 02:12 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 29 December 2005 - 02:16 PM
гледала съм за по 30-50 дни два черни кокера и съм общувала отблизо с още един приятелски. Не съм забелязала подобен проблем при нито едно от трите кучета и на знам дали това може да се нарече "характерна" черно-кокерска черта, още повече че това са непородисти кучета, развъждани в квартала с който попадне. Това, което беше общо с Лъчо 1 и Лъчо 3 (двата черньовци, които гледах) беше тежката им привързаност към мен. Предполагам, че тъкмо тази склонност да се боят от самотата е направила твоите кокери такива лаячи и досадници.
Публикувано: 29 December 2005 - 03:02 PM
Цитат
гледала съм за по 30-50 дни два черни кокера и съм общувала отблизо с още един приятелски. Не съм забелязала подобен проблем при нито едно от трите кучета и на знам дали това може да се нарече "характерна" черно-кокерска черта, още повече че това са непородисти кучета, развъждани в квартала с който попадне. Това, което беше общо с Лъчо 1 и Лъчо 3 (двата черньовци, които гледах) беше тежката им привързаност към мен. Предполагам, че тъкмо тази склонност да се боят от самотата е направила твоите кокери такива лаячи и досадници.
О да, привързаността е друго общо нещо. Гледат те мило в очите и не се отделят от теб, по един много характерен - прилепчив - начин.
Стопаните на черньовците твърдят, че у тях не лаят така, така че , ако това е истина (не винаги хората казват истината, за съжаление) - най-вероятно е именно тежката форма на привързаност, която развиват към стопаните си - били те постоянни или временни. И когато бъдат поставени изведнъж в нови условия и сами - те протестират.
Ето - отговорих си b)
Извод - когато гледаш черен кокер - осигури му условия, при които да не се налага да бъде сам в стая.
Готово! l)

Публикувано: 30 December 2005 - 11:17 PM
Pozdravqvam vsi4ki stopani na koker4eta- UCELILISTE PORODATA!!! super best
E ponqkoga sa dosta palavi i pravqt beli, no ina4e sa mnooooogo sladki, a tazi tqhna mucunka napravo mi kusa surceto....
Публикувано: 04 January 2006 - 08:09 PM

Публикувано: 05 January 2006 - 04:48 AM
Преди два дни ми подариха 3 месечен кокер за рождения ден и при положение,че не съм гледала куче през живота си това диване ми се стори много ужасно:))) За два дена тука ми разказа играта ..понеже е бебе и му слагаха ваксина не мога да го извеждам и се изхожда в къщи и не знам дали ще си промени навиците някога,но откакто попаднах на темата ви за кокерите смятам,че ще се справя и вече имам друго мнение за зверчето..сега се е разложило на топло и спи oo Интересно как за 48 часа съвместно съжителсто показва такива чувства и привързаност,като лепка е,не се отделя за секунда.:)
Исках също да питам за миризмата ..понеже ми миришеше днес го изкъпах обаче пак ми мирише на същото,само стана по мекичък.Нямам никакъв опит с кучета..явно така си мирише ли ?
Публикувано: 05 January 2006 - 02:41 PM
Мислиш ,че малкият сладур ти разказа играта! Почакай да видиш като поотрастне
малко какво ще стане! - това на шега разбира се. Много са палавички,но пък още от първия ден ти грабват сърцето! С пишкането в къщи ще се справите, като почнете да се разхождате, а относно миризмата по принцип не трябва да мирише, може би просто стъпва в локвичката с пиш и му се цапат лапичките, а в някои случаи миризмата идва от ушичките. Погледни дали са чистички , да не са с много ушна кал.

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +