Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 312
  • 313
  • 314
  • 315
  • 316
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#6261 Потребителят е офлайн   borqnaaaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 06 May 2008 - 08:35 PM

Да ви се похваля днес Мила е много добре.. сутринта повърна малко пак след ядене но цял ден е с такава енергия че немога да я спра  ;D ;D нали трябва да си навакса и за вчера.. следобяд яде и се чусвта напълно добре.. единствения проблем е че не иска да яде гранулите които толкова много обичаше,а яде само кисело мляко с хляб  ;D ;D дано да почне да яде отново гранулки :) :yahoo: :yahoo: :yahoo:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#6262 Потребителят е офлайн   juj Икона

• Обичам те, Бъки!
  • PipPipPip

Публикувано: 06 May 2008 - 08:41 PM

Не давай кисело мляко, ще стане още по-зле!  Ще се подриска, а може и да повърне.

В момента се изказват най-"компетентните" коментари относно кучето ми. Естествено - от бабите ми, които гледат кучета. :rolleyes: "Ама ти само суха храна ли му даваш?!?! Не е хубаво, то сега е малко и трябва да яде всичко, за да изгражда имунитет. Да видим на теб хубаво ли ще ти е само едно и също да ядеш всеки ден!" или "Ето му едно саламче на момчетоо! Ама защо ме гледаш така? Защо да не му дам, виж как жално гледа, ти пък съвсем.. нищо няма да му стане, давай му каквото иска!" .. и така цяяяла вечер. Не мога да издържа повече! :rolleyes: Колко хубаво щяло да му бъде да изяде тая дроб-сарма или това кокалче :rolleyes: Колко го мъчим само на суха храна, как не съм се замисляла ;D
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

JujitYy --> juj

#6263 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 May 2008 - 08:43 PM

Цитат

Проблемът е не в кирилицата, без проблем си пиша нали, обаче само във форума ми е така!

Съжалявам, че занимавам целия форум !

това се получава обикновено,когато клавиатурата на компютъра е на английски например, а тази на форума е на друго. опитай да ги синхронизираш. и на мен понякога ми прави така като сменям клавиатурите с клавиши,а не с мишката. малко объркано обясних :( просто си сложи с мишката клавиатурата на компа и след това с мишката сложи тази на форума. би трябвало да стане :)

за киселото мляко съм съгласна!!!!!! на куче,което повръща и има разтройство не се дава мляко!!!!!!само сухарчета  или да постои гладно малко време!!!!
User's Signature

Качена снимка

#6264 Потребителят е офлайн   juj Икона

• Обичам те, Бъки!
  • PipPipPip

Публикувано: 06 May 2008 - 08:49 PM

Б> :0: 873;5640 Б>20 87@5Г5=85, 4>@8 8 :0:Б> Б8 :0720Х - 40 38 А8=Е@>=878@0<!

Ето как изглежда това изречение, дори и както ти казваш - да ги синхронизирам!

(това е писано в Skype, а горнoто във форума)
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

JujitYy --> juj

#6265 Потребителят е офлайн   Sesili Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 May 2008 - 10:37 AM

Здравейте от нас с Бенджи!Ние също имахме малко пътуване по празниците.Много се притеснявах как ще му понесе пътуването(нали не се разхождаме),ноооо той беше много много послуше(за мое учудване).Спа почти през целия път,а като се събуди си играеше  :yahoo: Даже на гостито беше послушен-без пакости,без скимтене  :yahoo: А колко много е пораснааал направо нямам думи,все едно с часове расте и какъв чаровник е станал  :wub: Грабна сърцата на всички и голямо целуване падна-беше много щастлив милия  :P Добре стига съм досаждала вече  ;)
  П.С.Ето колко много се притесняваме като сме на чуждо място  ;D

#6266 Потребителят е офлайн   ralica_v Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 May 2008 - 11:00 AM

Ах милия колко е сладък и колко спокойно спинка.Има ли кокер който да не грабне сърцата на хората.Кара омая всички в къщи,цялото семейство.Беше й разрешено всичко където й да идеше,беше малката глезорана на всички  ;D .
User's Signature

Качена снимка

#6267 Потребителят е офлайн   Sesili Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 May 2008 - 11:38 AM

ralica_v наистина кокерчетата са страхотни чаровници и просто няма кой да не им устои  :wub: Каричка стана голямо куче,пък на първите снимки колко малко бебче е.Невероятно е колко бързо растат бебетата.Бенджито като го взехме ми се побираше в шепите,а сега ми трябват 3-4 шепи да се побере  :P На нас в събота ни е втората ваксинка и нямам търпение вече  :yahoo: Гушки и цунки на малките и големи дългоушковци  :wub:

#6268 Потребителят е офлайн   borqnaaaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 May 2008 - 12:09 PM

ами тя иска да яде само кисело мляко с хляб друго не иска и няма проблеми с акото съвсем нормално си е.. каквото и друго да и слагам не го яде надявам се скоро да започне да си яде и гранулите  :yahoo: ето ви и няколко снимки от онзи ден когато беше болничка и как сладко спинкаше  :blink:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#6269 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 May 2008 - 12:25 PM

лелел,само кокер може да спи така!!!!!!!!
User's Signature

Качена снимка

#6270 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 07 May 2008 - 12:52 PM

Brani and Max, Сара я избръснах още преди около месец. До кожа почти. Няма страшно подстригвай си го колкото искаш. Тревите станаха вече много високи, кърлежите са адски много, а калта е ужасна. Подстрижката ще ти помогне.
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#6271 Потребителят е офлайн   ralica_v Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 May 2008 - 01:14 PM

Малееее това Мила ли е?Мале колко е пораснала.Тя е по-голяма от Кара.Сладурана  :wub:
User's Signature

Качена снимка

#6272 Потребителят е офлайн   borqnaaaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 May 2008 - 01:24 PM

хех не е по голяма на снимката изглежда така защото е от много близо :) иначе наистина е пораснала ама тия дни от както и беше лошо е станала много слабичка милата имам чувството че направо ще се счупи ама леко полеко започва да си яде всичко и ще се оправи :)
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#6273 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 May 2008 - 02:20 PM

borqnaaaa поздравления :wub: малчуганката е невероятна :wub: както и всички останали тук :P
моята Бебка не зарадва много роднините...не я харесаха...може би защото не е кокер,а те си падат по породисти...бе,да си гледат работата...не е ли важно,че АЗ си я обичкам,че пък да я харесват другите...
стана ми кофти,но...к'во да се прави...
айде,мляски на всички от нас със Бебка и ни разгледайте албумчето ако искате да я видите :wub:

#6274 Потребителят е офлайн   borqnaaaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 May 2008 - 02:32 PM

joleto  благодаря ти :) изобщо да не ти пука какво мислят другите важното е че Бебка те радва и че си я обичаш.. и ние у баба ми имаме едно много сладко кученце не е породисто но какво от това.. то е много забавно и е голяма душичка толкова радва баба ми и дядо ми като детенце им е :) Бебка е голяма сладурана нямам идея защо не са я харесали но тва не е важно!!!  много целувки на всички от Мила  :wub: :wub: :wub:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#6275 Потребителят е офлайн   Blinki Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 07 May 2008 - 02:52 PM

Хей, здравейте и от нас!
Ралица, Каричка е голям бонбон! Както и Бенджи, и Мила, всички сте страхотни!  :wub:
Аз тази ваканция го ударих на пътувания и кокерски запознанства.  :yahoo: Ходих на гости на най-добрата си приятелка, която живее в Благоевград ииии... се запознах с Брании! И Маакс!  :yahoo: Разходихме се в един страхотен парк, Макс е голям сладък щурчо, не се спря нито за секунда. Само че Рафи не беше с мен, защото пътувах с автобус и нямаше как да я взема... А и приятелката ми има не много дружелюбна дакелка и щеше да е опасно... Но Брани и Макс са невероятни!  :wub: Ето малко размахани ушички, срещнахме се с едно хъски:  :blink:
Качена снимка

После ходихме на гости на баба и дядо, Рафи беше много послушна, през всичките 300 км спа. :) Представихме я официално на цялата фамилия и обрахме мноого овации (Рафи ги обра де). Ето срещата с 3-месечния ми братовчед: Нали всички повтаряхме колко е сладък и Рафи не можа да се сдържи да не го "опита".  ;)
Качена снимка

Времето не беше много хубаво, но за наблюдения от терасата беше супер (у нас терасата няма такава дупка отдолу и Рафи беше много въодушевена от идеята, че може да наблюдава от високо  :blink:):
Качена снимка

На връщане минахме през Пловдив и се запознахме с Gеsi и Амбасадор, нашето малко сладко черно братче!  :yahoo: Е, запознахме се ние, стопаните, те двамата нямаха нужда, веднага се заиграха:
Танцуваха...
Качена снимка
Тичаха...
Качена снимка
Накрая се умориха и полегнаха да починат (не може да бъде  ;D). Тичането продължи 2 часа все пак.  ;)
Качена снимка
Извинявам се, ако съм досадила на някой с дългия пост... Но много неща ни се случиха...  :blink:
User's Signature

Качена снимка

#6276 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 May 2008 - 03:02 PM

Явно е било страшно забавно...поне МЕН не ме ядоса с поста...дори ми беше интересно да разгледам и прочета всичко ;D
Имам чувството,че рафи става все по-хубава и по-хубава със всеки изминал ден :wub:
Пу пу да не и уруки,че имам светли очи,пък не е и хубаво...
Всички сте много сладки :wub: неможем да се запознаем с никого,защото ако пътуваме,то или няма човек от форума,който да е то въпросния град...или нямам нет,че да се уговорим...
Лятото ще вървим на варна :wub: там ще можем да се запознаем със тепърва подрастващите хубавици и хубавци :wub:
Мисля че Каричка и Ралито бяха от там,а имам невероятното желание да видя тази златиста принцеска :wub:
Хайде това е за днес от мен...предполагам няма да има друго в близкия месец,чакат ме разправии вкъщи...
Едни хора ме обеждават,че Бебзито е кокер,други ми обясняват,че не е...все ми е тая вече,слагам край на ядовете и чуденията от моя страна по темата "Беба кокер ли е или не??"!!!!
Много целувки на четирикраките сладури и на техните любящи стопани,защото всички сте такива :->)
С нетърпение чакам Бебка да направи полувин година за да и направя торта за полувин годишнината и ;D
А за сега само получи още един кожен кокал заради навършването на 5 месеца вчера...

ВЕЧЕ НАИСТИНА КРАЙ ;D ;D мокри близки от Бебзитооооо :wub: :P

#6277 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 May 2008 - 03:04 PM

Blinki, мнооого съм щастлива, че сте се запознали! А и децата се познаха, със сигурност! Как само гледат един друг, дори полегнали в тревата пак не откъсват поглед!  :wub: Много драго ми стана на сърцето и много спокойно, че децата ни са в надеждни ръце!!!  :wub:

То и ние се прибрах ме от дълго пътуване. Тук сме на Широка Поляна в Родопите!  ;)

Качена снимка
User's Signature

"Животните са толкова добри приятели- никога не задават въпроси и никога не критикуват".

Качена снимка

#6278 Потребителят е офлайн   Meridit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 May 2008 - 03:09 PM

Браво, страшна разходка сте си направили, с  бебчо е страхотна снимката!

И как се радвам да ви видя заедно брат и сестра , страхотни са!!! :wub: :wub:

#6279 Потребителят е офлайн   Sesili Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 May 2008 - 03:49 PM

Blinki,твоята Рафи е страхотна млада дама и изглежда невероятно щастлива.Много е хубава снимката с братовчед ти,много са сладки двамата и колко внимателна изглежда Рафи  :wub Всички кокерчета са много много много хубави и страшно щастливи със стопани като вас.Надявам се и моят Бенджи да е щастлив,за което полагаме големи грижи и любов.
  Сигурно вече ви досади от новаци като нас.Всеки ден ви занимаваме с невежеството си-много сте мили и търпеливи,за което ви благодаря  :->)
  borqnaaaa,радвам се че при вас вече всичко се нормализира.Мила е много сладичка и какъв чар има само  :wub: :wub:

#6280 Потребителят е офлайн   no name f Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 07 May 2008 - 04:14 PM

:P da vi se prisaedenq i az.da vi se pohvalq skoro si kypix malko koker4e na 1 mesec.mnogo si go obi4kam i e golqm palavnik.predi tova imah ky4e,no za ne6tastie minalata godina go spoletq nai lo6oto.mnogo stardah.vse edno 4ast ot semeistvoto si zamina,no tova e jivota :'( :'( :'(.mnogo mislih sled tova dali da si vzema otnovo ky4e,no tolkova mnogo gi obi4am tiq divaci 4e ne se zdrajah i sega imam Max.imam mnogo vaprosi za6toto e malauk i ima ne6ta koito neznam.6te se radvam vie priqteli da mi dadete nqkoi saveti.za6toto vse pak mnogo lekari mogat da kazvat razli4ni ne6ta no drygo e da go 4ye6 ot 4ovek koito gleda ky4ence.po natam 6te pokaja i snimki na manika.obi4aaamm gooooo :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 312
  • 313
  • 314
  • 315
  • 316
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни