Кокер спаньол
Публикувано: 06 May 2008 - 08:35 PM
Публикувано: 06 May 2008 - 08:41 PM
В момента се изказват най-"компетентните" коментари относно кучето ми. Естествено - от бабите ми, които гледат кучета. :rolleyes: "Ама ти само суха храна ли му даваш?!?! Не е хубаво, то сега е малко и трябва да яде всичко, за да изгражда имунитет. Да видим на теб хубаво ли ще ти е само едно и също да ядеш всеки ден!" или "Ето му едно саламче на момчетоо! Ама защо ме гледаш така? Защо да не му дам, виж как жално гледа, ти пък съвсем.. нищо няма да му стане, давай му каквото иска!" .. и така цяяяла вечер. Не мога да издържа повече! :rolleyes: Колко хубаво щяло да му бъде да изяде тая дроб-сарма или това кокалче :rolleyes: Колко го мъчим само на суха храна, как не съм се замисляла ;D
Публикувано: 06 May 2008 - 08:43 PM
Цитат
Съжалявам, че занимавам целия форум !
това се получава обикновено,когато клавиатурата на компютъра е на английски например, а тази на форума е на друго. опитай да ги синхронизираш. и на мен понякога ми прави така като сменям клавиатурите с клавиши,а не с мишката. малко объркано обясних :( просто си сложи с мишката клавиатурата на компа и след това с мишката сложи тази на форума. би трябвало да стане :)
за киселото мляко съм съгласна!!!!!! на куче,което повръща и има разтройство не се дава мляко!!!!!!само сухарчета или да постои гладно малко време!!!!
Публикувано: 07 May 2008 - 10:37 AM
П.С.Ето колко много се притесняваме като сме на чуждо място ;D
Публикувано: 07 May 2008 - 11:38 AM
Публикувано: 07 May 2008 - 12:09 PM
Публикувано: 07 May 2008 - 12:52 PM

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 07 May 2008 - 01:24 PM
Публикувано: 07 May 2008 - 02:20 PM
моята Бебка не зарадва много роднините...не я харесаха...може би защото не е кокер,а те си падат по породисти...бе,да си гледат работата...не е ли важно,че АЗ си я обичкам,че пък да я харесват другите...
стана ми кофти,но...к'во да се прави...
айде,мляски на всички от нас със Бебка и ни разгледайте албумчето ако искате да я видите :wub:
Публикувано: 07 May 2008 - 02:32 PM
Публикувано: 07 May 2008 - 02:52 PM
Ралица, Каричка е голям бонбон! Както и Бенджи, и Мила, всички сте страхотни! :wub:
Аз тази ваканция го ударих на пътувания и кокерски запознанства. :yahoo: Ходих на гости на най-добрата си приятелка, която живее в Благоевград ииии... се запознах с Брании! И Маакс! :yahoo: Разходихме се в един страхотен парк, Макс е голям сладък щурчо, не се спря нито за секунда. Само че Рафи не беше с мен, защото пътувах с автобус и нямаше как да я взема... А и приятелката ми има не много дружелюбна дакелка и щеше да е опасно... Но Брани и Макс са невероятни! :wub: Ето малко размахани ушички, срещнахме се с едно хъски: :blink:

После ходихме на гости на баба и дядо, Рафи беше много послушна, през всичките 300 км спа. :) Представихме я официално на цялата фамилия и обрахме мноого овации (Рафи ги обра де). Ето срещата с 3-месечния ми братовчед: Нали всички повтаряхме колко е сладък и Рафи не можа да се сдържи да не го "опита". ;)

Времето не беше много хубаво, но за наблюдения от терасата беше супер (у нас терасата няма такава дупка отдолу и Рафи беше много въодушевена от идеята, че може да наблюдава от високо :blink:):

На връщане минахме през Пловдив и се запознахме с Gеsi и Амбасадор, нашето малко сладко черно братче! :yahoo: Е, запознахме се ние, стопаните, те двамата нямаха нужда, веднага се заиграха:
Танцуваха...

Тичаха...

Накрая се умориха и полегнаха да починат (не може да бъде ;D). Тичането продължи 2 часа все пак. ;)

Извинявам се, ако съм досадила на някой с дългия пост... Но много неща ни се случиха... :blink:

Публикувано: 07 May 2008 - 03:02 PM
Имам чувството,че рафи става все по-хубава и по-хубава със всеки изминал ден :wub:
Пу пу да не и уруки,че имам светли очи,пък не е и хубаво...
Всички сте много сладки :wub: неможем да се запознаем с никого,защото ако пътуваме,то или няма човек от форума,който да е то въпросния град...или нямам нет,че да се уговорим...
Лятото ще вървим на варна :wub: там ще можем да се запознаем със тепърва подрастващите хубавици и хубавци :wub:
Мисля че Каричка и Ралито бяха от там,а имам невероятното желание да видя тази златиста принцеска :wub:
Хайде това е за днес от мен...предполагам няма да има друго в близкия месец,чакат ме разправии вкъщи...
Едни хора ме обеждават,че Бебзито е кокер,други ми обясняват,че не е...все ми е тая вече,слагам край на ядовете и чуденията от моя страна по темата "Беба кокер ли е или не??"!!!!
Много целувки на четирикраките сладури и на техните любящи стопани,защото всички сте такива :->)
С нетърпение чакам Бебка да направи полувин година за да и направя торта за полувин годишнината и ;D
А за сега само получи още един кожен кокал заради навършването на 5 месеца вчера...
ВЕЧЕ НАИСТИНА КРАЙ ;D ;D мокри близки от Бебзитооооо :wub: :P
Публикувано: 07 May 2008 - 03:04 PM
То и ние се прибрах ме от дълго пътуване. Тук сме на Широка Поляна в Родопите! ;)

Публикувано: 07 May 2008 - 03:49 PM
Сигурно вече ви досади от новаци като нас.Всеки ден ви занимаваме с невежеството си-много сте мили и търпеливи,за което ви благодаря :->)
borqnaaaa,радвам се че при вас вече всичко се нормализира.Мила е много сладичка и какъв чар има само :wub: :wub:
Публикувано: 07 May 2008 - 04:14 PM