Публикувано: 21 August 2006 - 02:39 PM
Кучетата от зоомагазин в крайна сметка също трябва да си намерят дом. Не ви ли е мъчно, че някой стоят с месеци в клетки? ): Наскоро видях едно прекрасно, черно - бяла сладурче на два месеца и полвина в клетка. И честно казано ми се скъса сърцето за това животинче... та то едва се побираше.
Пък и не го разбирам това драпане за чиста порода. В крайна сметка най - важното е да си обичате кучето.
Съгласна съм, че не е хубаво да се продават кучета в зоомагазини, но ...
Ивана, ти попита ли сестра си дали иска кучето да се казва Мърфи? Може просто да и напомниш за кученцето, което са й откраднали. Помня, че и на нас ни откраднаха бебе кокер, когато бях малка. Не мога да ги разбера тези хора... О.О
Да си взимате бебе куче, докато сте на море, определено не е много разумно решение. Ако имате повече търпение, ще си намерите куче във вашия град или в някой близък. Кученцето може да се травмира от пътя на обратно. Хубаво е като си вземете малко куче да не излиза известно време от новия си дом, за да свикне с него. Не смятам, че е хубаво веднага така да го стресирате. А и надали ще имате време да го гледате, все пак сте отишли на почивка.
Колко всъщност е средната цена за породист кокер?
И имам едно въпросче. Бях започнала да храня кучето с Педигрии, но ми казаха да я сменя и сега сме с Роял Кениън, обаче преди и давах калций в добавка, защото храната не беше хубава... сега трябва ли да спра да й давам хапчетата?