Кокер спаньол
Публикувано: 14 September 2006 - 01:45 PM
O, прекрасна е (((:
Как се казва?
Как се казва?
Публикувано: 14 September 2006 - 01:48 PM
Здравейте на всички.Мина доста време от както не съм писала,извинявам се затова.Днешния ден е наи-щастливия за мен.Взех си чаровна двумесечна кокерка.Казва се Сара w) и вече е всичко за мен.След загубата на Дино това за мен е слънчев лъч!Щастлива съм приятели.Ще споделям с вас миговете прекарани с нея.Направо не съм на себе си.
Прикачени файлове
-
Picture_029.jpg (514.17K)
Брой сваляния: 71
Публикувано: 15 September 2006 - 05:25 PM
мойта пъстра палавница си я намерих във вестник позванете и даже момичето от което я взех се чудеше как така е трицветна, ама само тя беше такава пъстричкаjava script:emoticon(';)')java script:emoticon('w)')
ето и още една снимчица... не мога да и се нарадвам още java script:emoticon('r)')
ето и още една снимчица... не мога да и се нарадвам още java script:emoticon('r)')
Публикувано: 15 September 2006 - 05:33 PM
Лейди се казва :)
Прикачени файлове
-
30_08_06_1640_resize.jpg (28.14K)
Брой сваляния: 67
Публикувано: 15 September 2006 - 07:13 PM
Ииииииииии.Как мога да забравя малката Сара.Много е сладка.Абе кокера си е кокер.Един човек ми предлага златист мъжки и направо незнам.От една страна ми се иска да си имам вече ,а от друга все си мисля да не бързам ,но мисля, че 7 години са достатъчни.Аз съм на 12 години и съм най-малката тук.Прочела съм много литература ,но за съжаление нямам опит в отглеждането на куче.За щастие имам вас ,а пък и винаги има първи път. r)
Публикувано: 17 September 2006 - 12:06 PM
Според мен също е временно, но ако наистина е голям проблем попитай в раздела обучение на киучето, там пишат хора, които се занимават с обучение и на всяка цена ще ти помогнат, а не с нашите аматьорски познания, все пак на мен лично Сара не ми е създавала никакви проблеми с обучението и не ми се е налагало да търся помощ, но ти опитай :)

Nothing but the best is good enough!