Здравейте,
Вкъщи имаме прекрасна женска от породата, на която търсим партньор. Не знам дали това е правилното място да го търсим, но вече не ни останаха варианти.
Тя е много красива, мила и умна и затова ни се иска да остави поне едно поколение, преди да я кастрираме. Имаме некастриран мъжки, но уви не се "справя" със задачата. Водихме я в Пловдив при едни прекрасни хора с норвежец, но уви се оказа много дребен за нея и също не успя да стане татко.
Знам, че във форума част от потребителите са с развъдници и ще кажат, че така не е правилно, затова искам отсега да кажа - целта ни не е да продаваме котета или да правим какъвто и да е бизнес с тях, а да ги обичаме. Нашето коте е грижливо гледано като член на семейството, не е водена по шоута (и като цяло сме против тая работа, но това за друга тема), такъв е планът ни и за котетата. Няма да изваждаме родословия, едно коте ще запазим за нас, а останалите ще подарим на наши близки хора, които от години чакат и питат всяка пролет.
След всичко изписано: търсим си мъжки мейн куун или норвежка горска порода. Мисля, че с норвежец би станала интересна кръстоска и силен ген, и ще остане подчертан благият нрав и прекрасният външен вид.
Снимки може да се видят в
обявата ни в olx. Може да ми се обаждате по всяко време на телефона от обявата.