Подарявам кученца Четири мъничета търсят дом и любящи стопани
Публикувано: 16 January 2012 - 06:16 PM
Публикувано: 16 January 2012 - 06:22 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 17 January 2012 - 02:46 PM
Ако разбирам правилно от другата тема - всички имат вече домове?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 17 January 2012 - 05:48 PM
bushkata, в 17 January 2012 - 01:46 PM, написа:
viki87, в 17 January 2012 - 01:19 PM, написа:
И сега, едното взех аз,второто са го взели съседи на бабата,третото го взимат отново хора от Петърч,за четвъртото ми се обади жена чела обявата,и доста сериозна още същия ден отиде и си вземе едно от тях и даже е дала пари на бабата!И стигам до сладката бебка за която говорите...
Бушка, по мои сметки още 3 търсят дом.

" Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните." Махатма Ганди
Публикувано: 17 January 2012 - 06:34 PM
Успех!
Публикувано: 18 January 2012 - 05:48 PM
Публикувано: 18 January 2012 - 08:21 PM
Който е по- наясно да обясни...
Публикувано: 19 January 2012 - 10:39 AM
Сайт- Екоравновесие
Звъннете и попитайте. При тях се подават сигнали за бездомни кучета, прибират ги, кастрират ги и ги маркират, и после ги връщат там от където са ги взели.
Но не знам в този случай как ще бъде, а и как работят...
Друг вариант, ако някой от АРС може да помогне с хващането, да го заведат там за кастрация.
Публикувано: 19 January 2012 - 10:44 AM
owl, в 19 January 2012 - 11:39 AM, написа:
Звъннете и попитайте. При тях се подават сигнали за бездомни кучета, прибират ги, кастрират ги и ги маркират, и после ги връщат там от където са ги взели.
До колкото разбирам кучетата са в с.Петърч,а до там едва ли ще отидат от Екоравновесие.

Може да си разочарован ако не успееш,но си обречен ако не опиташ
Публикувано: 19 January 2012 - 11:38 AM
Отделно ще потърсим транспорт, някой да вземе куча и да я закара до Богров или немския център, за кастрация (ако първото не стане).
И дано бебоците скоро да си намерят стопани!
Публикувано: 19 January 2012 - 11:48 AM
owl, в 19 January 2012 - 11:38 AM, написа:
Отделно ще потърсим транспорт, някой да вземе куча и да я закара до Богров или немския център, за кастрация (ако първото не стане).
И дано бебоците скоро да си намерят стопани!
+1

I can't stop the war, shelter homeless, feed the poor
Can't walk on water, I can't save your sons and daughters
I can't change the world and make things fair
The least that I can do is Care.
Публикувано: 19 January 2012 - 12:55 PM
Публикувано: 20 January 2012 - 12:47 PM