- (4 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Нужда от помощ, Стрелбище вероятно ударено куче
Публикувано: 16 January 2012 - 08:12 PM
Намерих преди час едно от кварталните кучета, легнало близо до нас, кученцето се движи но му тече кръв от устата и диша много тежко.
Познавам момичето много добра животинка е. Опитах да я вържа с повод за да стигнем до най-близката клиника, но абсолютно отказва да стане.
Ходих до клиниката но от разстояние не могат да помогнат.
Има ли някой от форума който би се съгласил да предложи транспорт в този час до най-близката денонощна клиника (не знам коя е сега ще търся, може би Син Кръст)
Аз лично се страхувам сама да я повдигна, успя да се скрие в един двор под някакви вехтории и ще бъде трудно да я измъкнем.
Не знам дали е спешно, не знам какво и се е случило, страхувам се че може да е вътрешен кръвоизлив ..............
Ако някой може да помогне тел ми е 0895 72 00 23, Надя
Кучето се намира в София, кв. Стрелбище, голяма е, средно голяма около 25-30 кг.
Публикувано: 16 January 2012 - 08:26 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 16 January 2012 - 09:19 PM
Искам да благодаря за предложената помощ, съжалява, че сзъдадох суматоха напразно.
Утре по светло преди работа пак ще я потърся, дано не е пострадало сериозно момичето и да се появи скоро
Ще пиша ако имам новини
Публикувано: 17 January 2012 - 12:47 PM

Eskarina е обикаляла преди да отиде на работа-също нищо.

In memoriam

За да си човек,бъди му приятел!
Публикувано: 17 January 2012 - 08:20 PM
Първо след работа обиколих с едно от децата обичайните й места. После с моето куче обиколихме горе-доло от бул България до парка в горната част от ул. Нишава.
Дано се появи, дано ........ Момиченцето с което търсихме мисли, че я е видяла сутринта но отдалече, като е отивала на училище, дали е била тя...... не е сигурна.
Другарчето и беше там, тя също ще се оглежда за нея, ще ми звънне ако я види, дано имаш късмет Меги
Публикувано: 17 January 2012 - 08:29 PM

In memoriam

Публикувано: 18 January 2012 - 08:11 PM
Разлепени са и хартиени обяви в по-голямата част на квартала, това направиха две прекрасни дами - Меги ( тя ги храни и познава) и Eskarina.

Очакваме утрешния ден...Все се надявам, че е много изплашена и се е свила някъде...

In memoriam

Публикувано: 19 January 2012 - 04:08 PM
Обадиха се няколко човека, Tey4e и Меги провериха и двете места, за съжаление кучанката не е открита.
Искам да им благдаря за всичко което правят

Меги е разлепила обяви почти навсякъде в Стрелбище и пазара на Иван Вазов.
Тази вечер ще потърся в парка пак и ще разлепя там (едно момче ми звънна днес,че я е забелязал там преди няколко дни .....
Искрено се надявам, че просто е уплашено момичето и скоро ще се появи
Публикувано: 19 January 2012 - 04:32 PM

Брой сваляния: 79
Публикувано: 19 January 2012 - 09:22 PM
Всички сигнали, които пуличхме днес, че е видяна бяха много обнадеждаващи...Утре ще направя всичко възможно да отида поне 15 минути по-рано на работа, за да направя обиколка на част от квартала. Ако някой има идеи относно търсенето ще съм благодарна!

In memoriam

Публикувано: 20 January 2012 - 01:28 PM
Междувременно решихме, че трябва да преместим шелби (другото кученце). Търсим и приемен дом,дори да е дворче, просто да е на сигурно място. Тук явно е опасно за тях, много лаят и доста хора не ги обичат.Довечера ще кача още нейни снимки.Разбира се намерим ли Меги и тя ще бъде настанена в хотел или примен дом. не могат да останат повече там.
Някакви идеи?

In memoriam

Публикувано: 20 January 2012 - 08:58 PM

Девойката е на 11-12 месеца, кастринана е още през лятото - децата от квартала се организираха и заведоха двете кучета в Богров. Невероятни дечица са, толкова много помагат!
Наскоро ги ваксинирахме. Шелби е дребничка, около 13-14кг и е висока почти колкото кокер шпаньол, мааалко повечко. Много е гальовна и чувствителна, страхува се от мъже и момчета и много ги лае. Има забавна визия според мен - погледът и тревожен и винаги излъчва наблюдателност и любопитство, едното и ухо е клепнало, а устичката е леко усмихната

In memoriam

- (4 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »