Вода може, да. Колко часа минаха от операцията?
19.01 в гр.София .ж.к. Банишора намерена коте женско
Публикувано: 02 February 2012 - 11:54 PM
Мисля, че във всички случаи можеш да и дадеш вода, а храна утре сутринта.
Публикувано: 04 February 2012 - 04:38 PM
Не знам да се радвам ли или да плача.. днес мацинка беше осиновена
Взеха я хора от София, бяха вторите,които ми се обадиха, но всяко следващо обаждане от друг кандидат ми изглеждаше не чак толкова обещаващо. Проверих ги, попълниха въпросник, а днес дойдоха да я вземат. Забравих да им дам талончето за кастрация, на което е номерът на ваксината срещу бяс, така че скоро ще я видя пак.
Чакам с нетърпение да ми изпратят снимки и да ми кажат как се справя в новия дом.
Темата е за местене в чудния раздел, въпреки че още не мога да приема, че няма да ми яде косата в 5 сутринта. Дано да ги радва и очарова още много години, надявам се че това е тяхната котка.
Взеха я хора от София, бяха вторите,които ми се обадиха, но всяко следващо обаждане от друг кандидат ми изглеждаше не чак толкова обещаващо. Проверих ги, попълниха въпросник, а днес дойдоха да я вземат. Забравих да им дам талончето за кастрация, на което е номерът на ваксината срещу бяс, така че скоро ще я видя пак.
Чакам с нетърпение да ми изпратят снимки и да ми кажат как се справя в новия дом.
Темата е за местене в чудния раздел, въпреки че още не мога да приема, че няма да ми яде косата в 5 сутринта. Дано да ги радва и очарова още много години, надявам се че това е тяхната котка.
Публикувано: 20 March 2013 - 04:43 PM
Днес ми се обадиха осиновителите на Бети с молба да ѝ потърся нови стопани. Вече нямат възможност да ѝ отделят необходимото внимание и смятат, че би се чувствала по-добре в друг дом.
Вече е на около 2 години, кастрирана. Намира се в София.
Моля темата да се премести в Без дом.
Вече е на около 2 години, кастрирана. Намира се в София.
Моля темата да се премести в Без дом.

Вход

Горе
Цитиране +