Нови лакомства:) две малки кучешки топчици
Публикувано: 26 January 2012 - 10:37 AM
Чудя се откъде да започна с тази история,но ще следвам хронологията на събитията.
На 19 -ти този месец търсейки избягалия Рекс,излизайки в полето забелязах странно движение на телената мрежа на една черешова градина.Честно казано ако не бях на режим претърсване с поглед,нещото не беше подобен на Рекс цвят и не мърдаше,нямаше да го видя.Какво се оказа то? Бебе куче на около 30-40 дни обесено,да обесено на найлонова връв.Явно за малко сме се разминали с извършителя.В последствие разбрах от местния овчар,който е нахранил бебето,че подозира свой съсед.
Много мислих какво име да му сложа като стартирах с Обесчо ,минах през Пардю/обесен на френски/ и финиширах с нещо много вкусно-Капучино.Сладкото в тази тема обаче не свърши дотук,защото явно някой е разбрал,че обожавам карамел и ми метнал пред вратата пухкаво бебе с такъв цвят .Така дойде Карамел и Бръмби-Бри на dikari получи подарък мъжка компания в игрите.
На 19 -ти този месец търсейки избягалия Рекс,излизайки в полето забелязах странно движение на телената мрежа на една черешова градина.Честно казано ако не бях на режим претърсване с поглед,нещото не беше подобен на Рекс цвят и не мърдаше,нямаше да го видя.Какво се оказа то? Бебе куче на около 30-40 дни обесено,да обесено на найлонова връв.Явно за малко сме се разминали с извършителя.В последствие разбрах от местния овчар,който е нахранил бебето,че подозира свой съсед.
Много мислих какво име да му сложа като стартирах с Обесчо ,минах през Пардю/обесен на френски/ и финиширах с нещо много вкусно-Капучино.Сладкото в тази тема обаче не свърши дотук,защото явно някой е разбрал,че обожавам карамел и ми метнал пред вратата пухкаво бебе с такъв цвят .Така дойде Карамел и Бръмби-Бри на dikari получи подарък мъжка компания в игрите.
Публикувано: 26 January 2012 - 10:58 AM
Боже, колко е сладък!
Галя,
! въпреки, че не се познаваме, зная, че не сте човек, който ще подмине животинче, независимо от обстоятелствата. поздравления, че сте били там навреме.
а за нещото, което го е обесило... нямам думи. като има заподозрян, не може ли да се сигнализира полицията?
Галя,
а за нещото, което го е обесило... нямам думи. като има заподозрян, не може ли да се сигнализира полицията?
Публикувано: 26 January 2012 - 11:00 AM
Galiadogs, в 26 January 2012 - 10:37 AM, написа:
Честно казано ако не бях на режим претърсване с поглед,нещото не беше подобен на Рекс цвят и не мърдаше,нямаше да го видя.
Иди доказвай после, че нямало съдба! Капучино никой никога няма да може да го убеди , че Galiadogs не е неговият ангел-хранител!
Галя -
Искаме и малко Карамел, с риск да прекалим със сладкото за деня.
Публикувано: 26 January 2012 - 12:01 PM
Хи хи хи
Galiadogs ще сменя професията явно. Ще отваря сладкарница! Кроасани, Карамели, Капучино, Шербети (искам следващото така да се казва, просто държа!
) и всякакви торти и еклери.
Пожелавам му на хубавелчо да не се задържа дълго в сладкарницата на Галя, ами да си намира свои хора, чиито живот да подслажда!
Пожелавам му на хубавелчо да не се задържа дълго в сладкарницата на Галя, ами да си намира свои хора, чиито живот да подслажда!

Човек трябва да носи хаос в душата си, за да може да роди танцуваща звезда.
Публикувано: 26 January 2012 - 12:02 PM
Добре че покрай всички четириноги около себе си изразходваш достатъчно енергия, че с толкова много сладко не знам дали няма да ти се наложи да пазиш диета 
Галя, страхотен е апучиновия бонбон! Искаме и Карамел обаче!
P.S. На това мъниче животът му е висял, буквално, на косъм. Галя, за пореден път нямам думи!
Галя, страхотен е апучиновия бонбон! Искаме и Карамел обаче!
P.S. На това мъниче животът му е висял, буквално, на косъм. Галя, за пореден път нямам думи!

I can't stop the war, shelter homeless, feed the poor
Can't walk on water, I can't save your sons and daughters
I can't change the world and make things fair
The least that I can do is Care.
Публикувано: 26 January 2012 - 12:10 PM
Уаууу, ето това се казва късмет, обесено, а? И после ти го намираш в пусто поле до градина, още мърда??? Това са наистина като много шестици от тотото!
Между другото сигурно това е някъкво мозъчно заболяване, в Испания най-редовно бесят кучетата си, а сега четох в един австр. форум за обесено хъски! Хората могат да бъдат наистина отврат!
Галя,
!
Между другото сигурно това е някъкво мозъчно заболяване, в Испания най-редовно бесят кучетата си, а сега четох в един австр. форум за обесено хъски! Хората могат да бъдат наистина отврат!
Галя,
Публикувано: 03 February 2012 - 08:13 PM
Слади ли?
Те са неприлично красиви
Започнах да ги приучавам към хигиенни навици и като че ли имам известен успех.
Има само един проблем
......мъжо ми каза,че вече всички знаят,че не мога да правя крем карамел
,защото дори цвета му не познавам
Обаче мога да му се насладя
барабар с Kапучино-то и онова Бри на dikari.
Започнах да ги приучавам към хигиенни навици и като че ли имам известен успех.
Има само един проблем
Публикувано: 11 February 2012 - 06:21 PM
Представям ви тримата тенори, единият е женски - Бри.
Моят фаворит определено е Капучино, прилича ми на един Мунчо, хич не вдява как се е върнал от оня свят, гледа си идиотски и това е. Толкова са красиви тримата с меланжови оттенъци, като едни леко изпечени еклерчета са

Вход

Горе
Цитиране +