Доберман
Публикувано: 28 July 2006 - 01:05 AM
Ta imam nujda ot vashata pomosht....
Zna4i vidqh v na4aloto na tozi forum edno mnenie na "Blazy", kudeto toi spomenava za doberman4etata v Syrbiq.
Ta svyrzah se s horata ot razvydnika i se razbrahme mnogo dobre. Kazaha 4e shte moga da vzema edno kutre, kazaha mi i koi sa mu roditeli. Abe s dve dumi mnogo dobri roditeli - vse izvestni :)
Ta vyprosa mi za sega e - 800 Euro prekaleno visoka cena li e za takova ku4e, s takova rodoslovie ili si e normalna. (tq dori beshe 1200 !!!)?
I oshte neshto - tova nai-dobriq variant li e, kato rodoslovie, v blizost na Bylgariq?
Blagodarq vi za sega!
Posle shte pitam oshte ;)
Публикувано: 28 July 2006 - 03:13 AM
Ако си попаднал на развъдника на Раде Весич,това е мястото от където наистина можеш да купиш качествено куче и цената си е абсолютно нормална.Бъди сигурен,че вземеш ли си куче от него,ще притежаваш стойностен доберман. Негово куче спечели и евротитла през 2004 г. в Барселона.Ние с него сме големи приятели.Ако се чуете пак,поздрави го от мен. 1super

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ И ВНОСИТЕЛ НА КУЧЕШКИ И КОТЕШКИ ХРАНИ BOSCH ОТ ГЕРМАНИЯ[br][br]ARMONIA DI COLORI- БАЛКАНСКИЯ РАЗВЪДНИК ЗА ШЕЛТИ И КОЛИ!!!
Публикувано: 07 August 2006 - 09:32 PM
майка - Tahi-reme Datoya-Maxin
баща - Phantom di Altobello
Майката доколкото знам е дъщеря на Мастър Макс - добермана, който е спечелил евротитлата през 2004 година.
Вече съм капарирал малкото доберманче и до края на септември мисля да отида да го взема от Сърбия dribble
То вече е на 2 месеца и е мъжко, със име - Magic Master of Masterhof
Надявам се да съм направил правилен избор със кученцето защото даже не съм виждал това което съм капарирал. Доверявам се на Раде Васич и неговите думи - "Отличен черен мъжкар".
Нямам търпение да го взема :) Вече съм го заобичал а даже не съм го виждал :)
Публикувано: 07 August 2006 - 10:30 PM
тези дни бях на ранчото и нащраках малко снимки.
Ето две от тях. Излиза че по-добрия бодигард е дребния дакел r)

Давид и Голиат ( Алекс и Лари ) : Лари : Ех само да те стигна...

Най накрая те гътнах ... какво като си по голям. Аз имам дакелско сърце ;)
Публикувано: 10 August 2006 - 06:20 PM
Щом кученцето е на 2 месеца,то вече е захранено и според мен можеш да си го вземеш.
Когато се видиш с Раде,непременно го поздрави от мен - Росен с шелтитата.

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ И ВНОСИТЕЛ НА КУЧЕШКИ И КОТЕШКИ ХРАНИ BOSCH ОТ ГЕРМАНИЯ[br][br]ARMONIA DI COLORI- БАЛКАНСКИЯ РАЗВЪДНИК ЗА ШЕЛТИ И КОЛИ!!!
Публикувано: 10 August 2006 - 11:34 PM
Публикувано: 15 August 2006 - 08:55 AM
Цитат
Най вероятно ще мине още месец до тогава.
Добре Дошъл! Много се радвам, bravoS че си се спрял на тази великолепна порода!!!
И аз мисля, че вече възраста не никакъв проблем да си вземеш Бебчо b)
Поздрави
П.П. Ей да не забравиш за снимки!
Публикувано: 15 August 2006 - 07:29 PM
Танцуващ доберман w)
и други породи
Господа Добермани! ако на вие омръзнало Седни -Легни, а искате да тренирате накарайте своите стопани да потанцуват с вас! cheers

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 15 August 2006 - 10:34 PM
Цитат
Танцуващ доберман w)
и други породи
Господа Добермани! ако на вие омръзнало Седни -Легни, а искате да тренирате накарайте своите стопани да потанцуват с вас! cheers
Много го харесах съчетанието ,а и на другите също super best bravoS bravoS
Публикувано: 15 August 2006 - 11:31 PM
ще се състои Първият приятелски демонстративен турнир по танци с кучета (фрийстайл) за купата на София
С голяма радоста искам да поканя всички на този уникално шоу! victoryVVV
Всеки ( поголям от 11 години) може да се запише на местото (без такса!). Кучето не е задължително родословно! Всяко куче поголямо от 6 месяца може да участва.
Участиници трябва да покажат произволен танц не помалък от 1минута и не по голям от 5 минути.
Всеки участник трябва да предостави на организаторите запис с музикалния съпровод на своето изпълнение в подходящ за възпроизвеждане вид - CD или mp3
Състезание ще проведе по правилника на РКФ правила по фристайл
няма да съди строго, като за първ опит таково състезание провежда в БГ.
Неофициален списък на съдиите
Милена Иванова
Мина Ихчиева
Румена Кънева
Стефан Попов
Заповядайте и късмет на всички! super best

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище