Доберман
Публикувано: 21 November 2006 - 04:34 PM
ето некоя снимка
Прикачени файлове
-
9a498d602e82.jpg (26.62K)
Брой сваляния: 87
Публикувано: 23 November 2006 - 03:09 PM
Аз също се надявам Трик. Защото сега най - голямата ми мечта е да имам доберман. Готов съм да направя всичко за да имам куче от тази порада, готов съм на всичко за да отгледам прекрасен доберман, дори и без родословие. И то не защото не искам да имам доберман с родословие, а защото просто нямам възможност.
Публикувано: 23 November 2006 - 06:46 PM
Здравейте всички!!! Не знам дали съм казвал преди, ако не съм ще кажа сега. Аз съм от Пловдив и току що разбрах че тук в нашия град има развъдник за добермани и съм много щастлив. Проблема е че незнам къде се намира и искам да ви помоля някой ако знае или може да разбере къде по - точно се намира да ми каже и ще съм му много благодарен. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!
Публикувано: 24 November 2006 - 12:13 PM
Абе то станало много интересно в този форум. Много ми харесаха страниците от 81 нататък и по точно от (защото Добермана не е като НОК nok ) или пък може би си имал предвид БОК b) Голям смях падна. Найденеееееееееееееееееееее. Ората куче искат БЕ. Ти ко са месиш super best - до страница 83.
Публикувано: 24 November 2006 - 08:24 PM
ХОРАААААААААААААА ПОМАГАИТЕ!!! За коледа ще си взимам доберманче, но незнам от каде! Ако някой може да ми помогне моля ви помагаите! Ако случайно попаднете на някакви обяви моля ви пратете ми ги, защото аз за момента нищо не мога да намеря. БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!
Публикувано: 25 November 2006 - 03:29 PM
пипо ето нещо,но незнам..малко крими ми изглежда,но..както си решиш
"Предлагам много и различни породи кучета
Изпратено от: alexxx (IP Logged), Дата: November 14, 2006 10:38PM
Предлагам много и различни породи кучета:самоеди,хъсита,чао-чао,шарпеи,добермани питбули,бултериери,мопс и много други породи.За повече информация званете на 0886852921 или ми пишете на e-mail:alexxx_georgiev@abv.bg"
"Предлагам много и различни породи кучета
Изпратено от: alexxx (IP Logged), Дата: November 14, 2006 10:38PM
Предлагам много и различни породи кучета:самоеди,хъсита,чао-чао,шарпеи,добермани питбули,бултериери,мопс и много други породи.За повече информация званете на 0886852921 или ми пишете на e-mail:alexxx_georgiev@abv.bg"
Публикувано: 26 November 2006 - 12:11 AM
phoenix , питай ongal , защото той беше заплодил преди време своята женска. Не знам дали е от България мъжкият ,но той ще ти каже ако знае някой друг хубавец. Сигурна съм ,че ще ти помогне 1super
Публикувано: 28 November 2006 - 04:09 PM
phoenix от къде ти е женската и има ли родословие?
pippo защо точно за коледа?Вече ти казах,да не бързаш.
Сега ще Ви напиша МОЛБАТА НА ЕДНО КУЧЕ към която аз се придържам и изпълнявам,и давам да прочетат на тези които си вземат от мен кученце да се замислят дали могат да я изпълнят и тогава да вземат.Желателно е и Вие двамата пипо и трик да помислите и тогава да вземете.По точно се отнася до всички които искат да имат куче.
pippo защо точно за коледа?Вече ти казах,да не бързаш.
Сега ще Ви напиша МОЛБАТА НА ЕДНО КУЧЕ към която аз се придържам и изпълнявам,и давам да прочетат на тези които си вземат от мен кученце да се замислят дали могат да я изпълнят и тогава да вземат.Желателно е и Вие двамата пипо и трик да помислите и тогава да вземете.По точно се отнася до всички които искат да имат куче.