Доберман
Публикувано: 08 January 2007 - 01:50 PM
Публикувано: 08 January 2007 - 02:44 PM
Публикувано: 09 January 2007 - 02:32 PM
Прикачени файлове
-
SP_A0001.jpg (45.32K)
Брой сваляния: 75
Публикувано: 09 January 2007 - 02:33 PM
Прикачени файлове
-
SP_A0024.jpg (34.92K)
Брой сваляния: 73
Публикувано: 09 January 2007 - 10:05 PM
Да те радва (и ядосва умерено) дълги години!!!
Публикувано: 09 January 2007 - 10:11 PM
Цитат
Учудвам се, че никой не пише, да не сте все още опианени от новогоишните празници и тези на ивановците, йордановците и т.н. ... l) l) l)
PIPPO И eVoLut1oN, какво правят "бебетата"? l)
Ние от известно време в събота и неделя ходим на обучение в клуб "Сириус" http://www.sirius-bg.net/index_bg.html , и това ни отнема много време, но за Рекс е много важно, за да не ме изяде на седмата година l) l) l) (майтап бе Уили) l) . Снимката не е много показателна, но нямам по-добра, защото участвам активно по време на тренировките и няма как да снимам.
Тук на легни ли го учиш? r)
Публикувано: 09 January 2007 - 10:14 PM
Цитат
Бързо ли схваща момчето командите? А интересно ли му е?
Ancheto, благодаря за шегата, бях помислил, че нещо някъде съм "сгафил".
Сериозно за обучението, за куче като добермана, ротвайлера, немската овчарка и др., обучението, ако не се направи професионално, после може да се съжалява. А иначе на Рекс, смятам, че му е много забавно - учат го на защита, в неделя ще ходим "на следа", въобще много е забавно ( поне за мен, а надявам се и за Рекс") Има едно ново "приспособление" за обучение - нарича се "салам" - служи за захапване и трениране на захапката, страшно го харесва (Рекс).
Публикувано: 09 January 2007 - 10:21 PM
Цитат
Цитат
Учудвам се, че никой не пише, да не сте все още опианени от новогоишните празници и тези на ивановците, йордановците и т.н. ... l) l) l)
PIPPO И eVoLut1oN, какво правят "бебетата"? l)
Ние от известно време в събота и неделя ходим на обучение в клуб "Сириус" http://www.sirius-bg.net/index_bg.html , и това ни отнема много време, но за Рекс е много важно, за да не ме изяде на седмата година l) l) l) (майтап бе Уили) l) . Снимката не е много показателна, но нямам по-добра, защото участвам активно по време на тренировките и няма как да снимам.
Тук на легни ли го учиш? r)
Всъщност да. Това е Старшия треньор на клуб Сириус - Николай и проверяваше дали съм го научил на "легни", пък аз не бях. Сега го уча, а в събота ще показвам какво сме "научили" Като първокласници сме - искат на полигона ученика с татко му l) l) l) .
Това е "салама".
Прикачени файлове
-
Image_110_1.JPG (54.05K)
Брой сваляния: 79
Публикувано: 09 January 2007 - 10:28 PM
Прикачени файлове
-
thumbbig.jpg (31.45K)
Брой сваляния: 86
Публикувано: 09 January 2007 - 10:32 PM
Цитат
Благодаря ти, и на теб желая същото. За награда му подарих нова играчка l) l) l)
Прикачени файлове
-
Image_118_.jpg (31.76K)
Брой сваляния: 82
Публикувано: 10 January 2007 - 02:54 PM
Ивинявам се,че отдавна несъм влизал но нямах възможност родиха ми се малки на 27.12.2006г.и постоянно съм при тях а няма как трябва да се грижа.
Виждам,че има нов член от семеиство Добермани и това е добре-"добре дошъл"на evolut1on.Пипо махна ли конците на упите?Ако си ги махнал тогава се шинират и на всеки 5-6 дни се маха превръската и се подновява пак докато ушите останат прави.
Tyson ви каза уши не се купират покъсно от 60-65 ден аз и Tyson си мислехме,че знаем как става но когато бяхме в Италия да вземем Джилда разбрахме.че не е така.А що се отнася до обучението съм писал много пъти то започва от деня в който го вземете в къщи.Много пъти съм казвал и сега пак ще кажа-каквото ви интересува питаитеме ще отговарям изчерпателно.
Публикувано: 10 January 2007 - 06:17 PM
evolut1on, много е готин!!! Да ти е жив и здрав и Добре дошли в голямото семейство на Доберман. Моя Фредо беше същия мъник, но съм сигурен, че след няколко седмици ще ушедиш сам голяма разлика в ръста му. Тези кучетата растът много бързо. Пожелавам ви много здраве и много да се обичате. Какво реши, ще му копираш ли ушите?
Публикувано: 10 January 2007 - 06:37 PM
Надявам се вие да ми помогнете и да ме ориентирате за хубаво кученце ,не е проблем дори ако е извън България.
Важното е найстина да е хубаво!
Благодаря ви предварително!
Ако някой има идея нека ми пише на лични!
Публикувано: 11 January 2007 - 10:18 AM
Ongal честито за малките! Да са живи и здрави и да им намериш добри стопани! Вярвам, че това ще са най-качествените Добермани раждали се досега в България.
Колко puppy-та се пръкнаха? Снимай ги докато са малки и дай една снимка да им се порадваме! Много искам да ги видя, но нека пораснат още малко и ще се обадя да организираме една среща, когато си свободен. Тъкмо да си покажем номерата с моя приятел и да помислим какво ще правим с сериозното обучение на младите си приятели, защото вече ни идва времето за сериозна работа, а в северна България не виждам КЪДЕ?! Иначе в отработването на всички основни елементи на послушание сме много добри от 3 месеца насам. Оказва се, че Добермана е куче, което разбира от приказка, когато няма котка наблизо b) cheers
Ето една наша снимка от онзи ден. Тук сме на 7 месеца без един ден
nok
Прикачени файлове
-
IMG_0091_small.JPG (124.05K)
Брой сваляния: 74
Публикувано: 11 January 2007 - 10:47 AM
Група: Members
Съобщения: 34
Потребител # 3499
Дата на регистрация: 28-July 06
Здравейте, всички!
(Аз съм Tonyg58 но нещо имах проблем с акаунта, след като смених нактройките - ICQ, нов мейл и т.н., затова сега пиша с този акаунт)
Ongal честито за мъничките "дяволчета"! 1super 1super 1super Да са ти живи и здрави!!! 1super
Дай малко снимки да им се "насладим"!
Любопитно ми е и на мен да ги видя. Както вече ти писах, след около 6 м. ще обмисля дали да взема другарче на Рекс и ако се реша, много ще разчитам на теб!!!
Приветствам да си направим среща, където и да е (в България), аз ще дойда.
Ние с Рекс ходим на тренировки в клуб Сириус.
Още веднъж БРАВО и на МАМА super best super best super best
Публикувано: 11 January 2007 - 10:51 AM
Цитат
Ongal честито за малките! Да са живи и здрави и да им намериш добри стопани! Вярвам, че това ще са най-качествените Добермани раждали се досега в България.
Колко puppy-та се пръкнаха? Снимай ги докато са малки и дай една снимка да им се порадваме! Много искам да ги видя, но нека пораснат още малко и ще се обадя да организираме една среща, когато си свободен. Тъкмо да си покажем номерата с моя приятел и да помислим какво ще правим с сериозното обучение на младите си приятели, защото вече ни идва времето за сериозна работа, а в северна България не виждам КЪДЕ?! Иначе в отработването на всички основни елементи на послушание сме много добри от 3 месеца насам. Оказва се, че Добермана е куче, което разбира от приказка, когато няма котка наблизо b) cheers
Ето една наша снимка от онзи ден. Тук сме на 7 месеца без един ден
nok
tok4ev браво bravoS bravoS bravoS
много сте красиви! bravoS
Публикувано: 11 January 2007 - 11:16 AM
И аз ще очаквам снимките b)
Много се радвам ,че все повече млади собственици на добермани пишат тук 1super bravoS Да са ви живи и щури четириногите приятелчета.
tonyg58, браво на първоклосниците!!!! Ясно е ,че ще ви приемат после и за втори клас с това образование ,което започвате. А ти реши ли какъв пол ще си вземеш кученце после? Айде опитай с мадама worthy worthy worthy , нама да съжаляваш 1super
tok4ev,ами сега като не мога да откъсна очи от снимката как да напиша отговора,а? dribble dribble Страхотен е станал super best Ей, че не мога да ви видя в действие и да ви се порадвам s) .
Публикувано: 11 January 2007 - 11:26 AM
tonyg58&REX, това ли ще е акаута ти вече?