Днес за първи път сме в "царството на Рекс" - върху леглото в кухнята. До сега само "драпахме" с нокти за да го достигнем. Имам подобна снимка с Рекс, когато беше на 2 месеца, ще я потърся за сравнение.
За съжаление при Дарк се яви малко усложнение с копираните ушички - някои конци са изпуснали и зарастването на шевовете се забави, ходим на лекар, за да ни поставят лекарства, и да се избегне по-сериозно възпаление. Това малко забави поставянето на втората ваксина, вероятно ще я слагаме в неделя. Усложнението с ушичките наложи да махнем "коронката" за уши. Вероятно като заздравеят шевовете отново ще трябва да "измайсторим" някакви приспособления.
Akela, как е малката красавица. Пусни някоя снимка ако имаш. Разкажи какво правите, ще ни бъде любопитно. Аз понеже пускам повече снимки (дано на някой не му е досадно) "гледам" (този български език) много да не описвам.
Бих искал да питам
Онгъл и
Тайсън, а и
tok4ev за тяхното мнение по отношение на по-нататъшната "работа" върху ушите на Дарк, ще им бъда благодарен.
Бих искал да помоля също
Тайсън да ми изпрати снимковото родословие на Дарк. На нас с
Akela то ще ни бъде много полезно.
В момента се опитвам да "майсторя" интернет страница на
моите кучета (Дарк, Рекс, Сара - немска овчарка, Джиджи, Кери и Лори - мини пинчери). За съжаление последните четири вече са в "един по-добър свят", но в мислите ми и на моето семейство (не зная дали съм Ви казвал, имам дъщери близначки на 26 години) те ще си останат завинаги като нашите най-верни приятели. Ако успея да направя страницата (тя е от безплатните в Hit bg), ще има доста снимки, но някои са на хартия и трябва да ги сканирам. Изтеглих си от интернет софтуер за дизайна - елементарен е (front page), но е лесен за разучаване.
Ето още една снимка -
цар ДАРК леко пренебрежително гледа от високо на нас - плебеите... l)
и чао... до по-късно. b) b) b)