Доберман
Публикувано: 17 August 2007 - 11:10 PM
Здравейте и от мен.Радвам се,че много скоро ще бъда притежател на такава прекрасна порода като добермана.И ще ви бъда много благодарен ако си споделяме решенията на дадени проблеми,защото знам,че за да се отгледа 1 куче както трябва се полагат много усилия и грижи.Но естествено не мисля да се предавам b).И искам да благодаря на господин Чубуров,че ни запази кученце!!!
Публикувано: 19 August 2007 - 08:39 PM
А господин Чубуров има ли още кученца или са разпродадени вече?
Публикувано: 25 August 2007 - 07:22 PM
Здрасти на всички, отново! nok
Как я карате? Виждам, че лятото е повлияло с пълна сила на посещаемоста на форума. Нормално...
JleuTo Здравей! Добре дошъл във форума! Поздравявам те за добрия избор, който си направил! 1super Няма да съжаляваш. Но може ли някой да каже, кой е бащата, защото майката я знаем, но бащата...?! Ако ти не знаеш, ще се радвам ongal или Tyson да ни споделят. Благодаря предварително!
А сега ето и малко наши снимки....
Малката ми красавица rungrey
Как я карате? Виждам, че лятото е повлияло с пълна сила на посещаемоста на форума. Нормално...
JleuTo Здравей! Добре дошъл във форума! Поздравявам те за добрия избор, който си направил! 1super Няма да съжаляваш. Но може ли някой да каже, кой е бащата, защото майката я знаем, но бащата...?! Ако ти не знаеш, ще се радвам ongal или Tyson да ни споделят. Благодаря предварително!
А сега ето и малко наши снимки....
Малката ми красавица rungrey
Прикачени файлове
-
2.JPG (85.07K)
Брой сваляния: 93
Публикувано: 26 August 2007 - 10:37 PM
здравейте,аз съм нова тук и още не съм разгедала форума,но и това ще направя скоро.Искам да кажа на tok4ev,кучетата ти са супер 1super .Някой ден ще ви покажа и моята хубавица.Тя е възрастна вече,на 12 год. и мисля че е болна,защото след
като уринира започват да й текат капчици тъмна кръв.Така е вече втори месец.Знам че трябва да я заведа на ветиринар,но първо искам да се посъветвам с вас.Мисля че нищо не я боли ,защото не се пази когато започна да й правя масажи или чеша.
като уринира започват да й текат капчици тъмна кръв.Така е вече втори месец.Знам че трябва да я заведа на ветиринар,но първо искам да се посъветвам с вас.Мисля че нищо не я боли ,защото не се пази когато започна да й правя масажи или чеша.
Публикувано: 27 August 2007 - 06:42 AM
Здравейте на всички !!! b)
Вчера ми свърши почивката s) и се прибрах в родната Варна. Виждам че още хора са се появили в този прекрасен сайт и това ме радва. Ще кача и снимки тези дни - ако имате желание да ги видите. b)
Еsta мисля четрябва веднага да заведеш на лекар твоята приятелка.
Вчера ми свърши почивката s) и се прибрах в родната Варна. Виждам че още хора са се появили в този прекрасен сайт и това ме радва. Ще кача и снимки тези дни - ако имате желание да ги видите. b)
Еsta мисля четрябва веднага да заведеш на лекар твоята приятелка.

На света има едно нещо, което не може да се купи с пари... и това е размахването на една кучешка опашка.