Доберман
Публикувано: 01 September 2007 - 02:14 PM
Публикувано: 01 September 2007 - 02:43 PM
Публикувано: 01 September 2007 - 05:23 PM
Публикувано: 02 September 2007 - 01:19 PM
Публикувано: 02 September 2007 - 09:11 PM
Цитат
Преди години много четох и мислих, дали да купираме ушите на нашия доберман. Лекарят ме убеди, след като каза, че куч ще го боли повече, ако при бой друго куче му разкъса ухото.
В крайна сметка се оказа, че кучето наистина не го боли много - стига разбира се процедурата да е извършена от опитен специалист. Още на вечерта, след като му бяха купирали ушите и още беше с бинтовете, нашият отличник така размяташе един чехъл и се млатеше с него по главата, все едно че не беше претърпял нищо.
Но те са си красиви и умни - и с купирани уши, и с клепнали w)

Публикувано: 05 September 2007 - 03:45 PM
Цитат
Няма защо. Надявам се да вземате това животинче с желанието и ентусиазма, което подобава за такова съвършено куче, но и правилно да сте преценили вниманието и грижите, които трябва да му дадете, за да живее то като истинско дете в вашия дом, за да ви се отблагодарява със всичко на което е способно. И правилният подход е най-важен - "Желязна ръка в кадифена ръкавица"
Успех! wink
Публикувано: 07 September 2007 - 09:40 PM
Прикачени файлове
-
Photo_0142.jpg (69.4K)
Брой сваляния: 110
Публикувано: 07 September 2007 - 09:53 PM
Те са пазачи на един строеж и доста добре си изпълняват задължението.
Прикачени файлове
-
ku4e_022.jpg (258.89K)
Брой сваляния: 116
Публикувано: 13 September 2007 - 01:38 PM
Вчера се върнах от Варна (незнам дали някой от вас е от там) и там видях нещо ужасно!!! По центъра на града се разкарваше една изоставена кафява доберманка и направо се ужасих! В първия момент неможах да повярвам, но един приятел от там ми каза че я вижда всеки ден и ми стана много тъжно! Неможех да повярвам, че е възможно някой просто така да изостави кучето си при това доберман. Не се сетих да я снимам за да ви я покажа, а и плюс това не успях да се приблежа до нея, защото беше адски наплашена. Почувствах се ужасно и първата ми работа когато вчера се прибрах, беше да прегърна Фредо!
Съжалявам, че ви разказвам тази история, но мисля, че вие сте хората, с които трябва да го споделя!
Публикувано: 13 September 2007 - 01:54 PM
И да ви подсетя да си подадете заявките за участие на изложбите . Аз ще ходя на 29.09. в Добрич и на 30.09. в Русе . Кой смята да ходи ?
Публикувано: 13 September 2007 - 06:49 PM
Публикувано: 13 September 2007 - 10:06 PM
Е редно е пак да се поликува МОЛБАТА НА ЕДНО КУЧЕ :
МОЛБАТА НА ЕДНО КУЧЕ
1. Моят живот трае десет до петнадесет години. Всяка твоя година за мен означава поне пет. Замисли се за това преди да ме вземеш.
2. Обичай ме такъв, какъвто съм; нали сам си ме избирал.
3. Дай ми време да схвана това, което искаш от мен.
4. Имай ми доверие, аз живея от това.
5. Никога не ми се ядосвай и не ме затваряй за наказание. Ти имаш своите приятели и развлечения, аз имам само тебе.
6. Говори ми понякога. И дори да не познавам думите, аз познавам гласа ти и разбирам, че говориш на мен.
7. Знай, че никога не забравям как са се отнасяли с мен.
8. Преди да ме биеш помисли за това, че моите челюсти с лекота биха смачкали ръката ти, но аз никога няма да го направя.
9. Не ме вземай като играчка, за да се забавляваш докато съм малък и после да ме изоставиш; моята любов към тебе е вечна.
10. Преди да ме наречеш твърдоглав или мързелив запитай се дали например не ме мъчи неподходяща храна, дали не съм стоял дълго време на слънце или пък съм уморен. Помисли си, може и ти да грешиш и аз да не разбирам какво искаш от мен.
11. Грижи се за мен когато остарея, остана без зъби, оглушея, ослепея и не мога да се движа добре. И за теб ще се грижи някой, защото старостта е една за всички!
12. Бъди с мен в последния ми час. Никога не казвай Такива неща не мога да гледам. Когато съм с теб, всичко е лесно. Това е твоя дълг за моята вярност, за нашата хубава младост!

На света има едно нещо, което не може да се купи с пари... и това е размахването на една кучешка опашка.
Публикувано: 13 September 2007 - 10:15 PM
"Ти имаш своите приятели и развлечения, аз имам само тебе."
Проумейте я хора !!!!!!!!!
Кучето има саммо едно сърце , А МОЖЕ ДА ГО ДАДЕ НА ЦЯЛОТО СИ СЕМЕЙСТВО

На света има едно нещо, което не може да се купи с пари... и това е размахването на една кучешка опашка.
Публикувано: 15 September 2007 - 11:18 AM
Публикувано: 15 September 2007 - 04:43 PM