Доберман
Публикувано: 19 November 2007 - 10:48 PM
Публикувано: 20 November 2007 - 12:11 AM
Публикувано: 20 November 2007 - 07:17 AM

В мъглата всички забравяме че един ден гордо ще се опнем на 2м под земята. И тогава няма да има значение кой колко пари има в банковата сметка или дали кучето му е родословно !
Публикувано: 20 November 2007 - 08:36 AM
ОЩЕ ВЕДНЪЖ,КОГА СЪМ КАЗАЛ ЧЕ НЕ ЗНАМ НИЩО ЗА ПОРОДАТА И ДА СЪМ МОЛИЛ ЗА ТАКАВА ПОМОЩ,НАЛИ ЗА ТОВА Е ФОРУМ,ДА ПИТАШ И ДРУГИ ДА ПИТАТ И ДА СЕ ОБРАЗОВАТ С КАКВОТО НЕ СА ЗНАЕЛИ,АЗ НЕ СЪМ ПИТАЛ ЗА ТОВА,ПРОЧЕТИ ВНИМАТЕЛНО
[/quote
Точно там ти е проблема shaarkyy; ти незнаеш, че незнаеш. Не че аз не съм аматьор, НО СЪМ НАЯСНО С ТОЗИ ФАКТ. Никой не се прави на по - компетентен, просто Akela цитира професионални и достоверни источници. Търси ги и ти, пий вода от извора. Бъди водата в реката, а не камъните в нея ( дано го разбереш това ). Грешен ти е мирогледа, преразгледай гледната си точка, измести малко призмата и ще видиш съвсем други неща; рестартирай.
Ако и сега нищо не разбираш, значи в този форум няма билка за болката ти.
Когато един интелигентен човек се почувства излишен, си тръгва сам, без да го подканят. С останалите е трудно.
Публикувано: 20 November 2007 - 08:39 AM
Цитат
Точно там ти е проблема shaarkyy; ти незнаеш, че незнаеш. Не че аз не съм аматьор, НО СЪМ НАЯСНО С ТОЗИ ФАКТ. Никой не се прави на по - компетентен, просто Akela цитира професионални и достоверни источници. Търси ги и ти, пий вода от извора. Бъди водата в реката, а не камъните в нея ( дано го разбереш това ). Грешен ти е мирогледа, преразгледай гледната си точка, измести малко призмата и ще видиш съвсем други неща; рестартирай.
Когато един интелигентен човек се почувства излишен, си тръгва сам, без да го подканят. С останалите е трудно.
Публикувано: 20 November 2007 - 12:14 PM
Публикувано: 20 November 2007 - 03:44 PM
Когато един интелигентен човек се почувства излишен, си тръгва сам, без да го подканят. С останалите е трудно.и пак продължаваш да си знаеш на своето явно нещеш да вземеш от дума което си остава твой проблем.Затова ти сам си направи извод за понататък как ще се държиш иначе ще заключа форума и заради теб други ще страдат.
Публикувано: 21 November 2007 - 07:11 AM
Публикувано: 21 November 2007 - 07:42 AM
Цитат
Е те тоя път изби рибата!
Ако до този момент съм имал надежда че ще се оправиш, сега вече съм сигурен че това няма как да се случи. Нещо повече сигурен съм че всеки един който поне малко милее за породата, ще направи всичко което е по силите му ти никога да не се докоснеш до истински доберман.
Публикувано: 21 November 2007 - 12:42 PM
сега да ти кажа за мойто куче - взех го за 150 лв, имал съм родословни за хиляди левове, но този път реших да не е родословно и тъй като познавам и бащата и майката не се поколебах - взех го!
Беше 2.5 кг в момента е 30 кг изял е 4 чувала Роял Канин за около 500 лв, за клетки поводи, играчки и ветеринарни истории, ваксини, чип и прочеее - оше 500 лв.
Заничи в момента мойто куче на 6,5 м и ми струва 1150 лв :P
Ако го сложиш до братята и сесетрите му ще кажеш че това не от тяхното кучило ... "раньта праи борбьта" .... не е дебел но е гледан качествено, козината му е като копринена!
Не си прави експерименти с горките животни - първо си направи сметката дали можеш да гледаш куче и после търси, плюс това има хиляди обяви за подобни неродословни кучета - защо не се ровиш там, а питаш тук, където темата е ориетирана към родословни и качествени Добермани!?

Публикувано: 21 November 2007 - 02:10 PM
Публикувано: 21 November 2007 - 02:18 PM