Dog.bg Форуми : Доберман

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (208 Страници) +
  • « Първа
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Доберман

#2321 Потребителят е офлайн   shaarkyy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 19 November 2007 - 10:48 PM

Защо пишеш с такава ирония,номер 1,никога не съм се правил на такъв,но няколко човека от форума,като влезе някой по нов и веднага се хващат за него и да се правят на единствените хора които са се интересували от породата,не сте прави,погледнете от началото до сега какво съм писал и какви са били отговорите,какво общо са имали с моето и какъв заядлив тон има,без да съм разбран и ако това не е грубо :o
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#2322 Потребителят е офлайн   shaarkyy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 November 2007 - 12:11 AM

А дългите ми обяснения и оправдания са такива,защото има хора които,като пишех къси не разбираха,за това започнах да обяснявам подробно какво питам или какво точно искам да кажа,а не това което са си помислили и са ме взели за първолак,пуснах просто една обява,а до каде стигнахме,понеже в обявата им се видя какво ли не,както и да е,аз си знам необходимото,не съм специалист,но мисля че и с отглеждането на четвърти доберман бих се справил,дори и да не ми помогнете,рано или късно ще си намеря,надявам се.И да не е в стандарта да е с по малко зъби,или да е по едър или пък с неправилно,спрямо стандарта застанала опашка,жсе пак не ми е за изложби,какво да ви кажа,разочарован съм от вас,предполагам ако някой е видял цялата комедия която разиграхме предполагам и той :o :o :o
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#2323 Потребителят е офлайн   CUKI Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 November 2007 - 07:17 AM

не нищо не се е слъчило с моето куче,защото аз нямам,а много искам :'(ако някой попадне на обява,в която се ПОДАРЯВАТ добермани да ми пише лс.не държа да са с родословие
User's Signature

В мъглата всички забравяме че един ден гордо ще се опнем на 2м под земята. И тогава няма да има значение кой колко пари има в банковата сметка или дали кучето му е родословно !

#2324 Потребителят е офлайн   Tyson Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 November 2007 - 08:36 AM

[quote author=shaarkyy link=topic=459.msg300809#msg300809 date=1195503941]
ОЩЕ ВЕДНЪЖ,КОГА СЪМ КАЗАЛ ЧЕ НЕ ЗНАМ НИЩО ЗА ПОРОДАТА И ДА СЪМ МОЛИЛ ЗА ТАКАВА ПОМОЩ,НАЛИ ЗА ТОВА Е ФОРУМ,ДА ПИТАШ И ДРУГИ ДА ПИТАТ И ДА СЕ ОБРАЗОВАТ С КАКВОТО НЕ СА ЗНАЕЛИ,АЗ НЕ СЪМ ПИТАЛ ЗА ТОВА,ПРОЧЕТИ ВНИМАТЕЛНО
[/quote
Точно там ти е проблема shaarkyy; ти незнаеш, че незнаеш. Не че аз не съм аматьор, НО СЪМ НАЯСНО С ТОЗИ ФАКТ. Никой не се прави на по - компетентен, просто Akela цитира професионални и достоверни источници. Търси ги и ти, пий вода от извора. Бъди водата в реката, а не камъните в нея ( дано го разбереш това ). Грешен ти е мирогледа, преразгледай гледната си точка, измести малко призмата и ще видиш съвсем други неща; рестартирай.
Ако и сега нищо не разбираш, значи в този форум няма билка за болката ти.
Когато един интелигентен човек се почувства излишен, си тръгва сам, без да го подканят. С останалите е трудно.

#2325 Потребителят е офлайн   Tyson Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 November 2007 - 08:39 AM

Цитат

ОЩЕ ВЕДНЪЖ,КОГА СЪМ КАЗАЛ ЧЕ НЕ ЗНАМ НИЩО ЗА ПОРОДАТА И ДА СЪМ МОЛИЛ ЗА ТАКАВА ПОМОЩ,НАЛИ ЗА ТОВА Е ФОРУМ,ДА ПИТАШ И ДРУГИ ДА ПИТАТ И ДА СЕ ОБРАЗОВАТ С КАКВОТО НЕ СА ЗНАЕЛИ,АЗ НЕ СЪМ ПИТАЛ ЗА ТОВА,ПРОЧЕТИ ВНИМАТЕЛНО,

Точно там ти е проблема shaarkyy; ти незнаеш, че незнаеш. Не че аз не съм аматьор, НО СЪМ НАЯСНО С ТОЗИ ФАКТ. Никой не се прави на по - компетентен, просто Akela цитира професионални и достоверни источници. Търси ги и ти, пий вода от извора. Бъди водата в реката, а не камъните в нея ( дано го разбереш това ). Грешен ти е мирогледа, преразгледай гледната си точка, измести малко призмата и ще видиш съвсем други неща; рестартирай.
Когато един интелигентен човек се почувства излишен, си тръгва сам, без да го подканят. С останалите е трудно.

#2326 Потребителят е офлайн   Tyson Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 November 2007 - 08:40 AM

Извинявам се, втория постинг е това, което исках да напиша.

#2327 Потребителят е офлайн   shaarkyy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 November 2007 - 12:14 PM

Точно аз не съм казвал,че съм някакъв супер компетентен,но като миги пише тези неща и то с този тон,ме обижда,особенно като съм ги чел не веднъж и горе/голу ги знам,ясно е че сум аматьор,не съм се правил на нещо повече,просто това обижда,ако ти го бешенаписал на теб някой,аз ако нещо за породата не ми е ясно ще напиша,както за ротвайлерчето ми,провери там и виш колко въпроси съм задал,не съм се правил на компетентен,което незнам и ме интересува,питам,няма нищо срамно,просто не ме мързи да прочета за стандарта на добермана,аз съм го чел,това не е ли обида-МЪРЗИ,при положение че съм го чел,а дори и да има хора които не са го чели и за пръв път искат такова куче,тези неща които той е написал ги пише на много неща и не смятам че само това трябва да се прочете за породата,а цялата история от началото до сега,не че  е чак толкова необходимо да се знае всичко,но мисля че като го знаеш ще си по горд да имаш доберман
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#2328 Потребителят е офлайн   ongal Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 November 2007 - 03:44 PM

shaarkyy ти май нещеш да разбереш от дума.В началото ти бе казано,че това което ти търсиш няма да е доберман и толкова,а ти започна да се обесняваш колко ти е била велика и колко скъпа е била без някои да те обижда.Казха ти колко е отговорно гледането на куче без значение дали е с родословие или не,искахме да ти кажем,че това което си имал навремето няма нищо общо с това което е сега,ти пак не си взе поука.А ако беше прочел 4 постинга понагоре от твоя първи където търсеше кученце щеше да намериш това което търсеше.Akela ти цетира няколко пасажа от една книга която се казва IN THE BEGINNIG която е алманаха за доберманския свят и това което е написал го няма никъде написано на български за породата Доберман а ти ми казваш че го знаеш.Tyson ти написа
Когато един интелигентен човек се почувства излишен, си тръгва сам, без да го подканят. С останалите е трудно.и пак продължаваш да си знаеш на своето явно нещеш да вземеш от дума което си остава твой проблем.Затова ти сам си направи извод за понататък как ще се държиш иначе ще заключа форума и заради теб други ще страдат.

#2329 Потребителят е офлайн   StormBringer Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 20 November 2007 - 05:50 PM

малко снимки  B)

http://www.dobermann....yu/default.php
User's Signature

Качена снимка

#2330 Потребителят е офлайн   shaarkyy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2007 - 07:11 AM

Някой да е чувал за боеве между доберман и ротвайлер,ротвайлер и дого аржентино,доберман и дого аржентино или между доберман и някакво друго куче от друга порода,защото аз съм чувал че имало и са гледали,но дали е вярно,ако е знаете ли от каде мога да си дръпна филмчета или снимки
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#2331 Потребителят е офлайн   Вельо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2007 - 07:42 AM

Цитат

Някой да е чувал за боеве между доберман и ротвайлер,ротвайлер и дого аржентино,доберман и дого аржентино или между доберман и някакво друго куче от друга порода,защото аз съм чувал че имало и са гледали,но дали е вярно,ако е знаете ли от каде мога да си дръпна филмчета или снимки

Е те тоя път изби рибата!
Ако до този момент съм имал надежда че ще се оправиш, сега вече съм сигурен че това няма как да се случи. Нещо повече сигурен съм че всеки един който поне малко милее за породата, ще направи всичко което е по силите му ти никога да не се докоснеш до истински доберман.

#2332 Потребителят е офлайн   Akela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2007 - 08:29 AM

Е просто вече загубих ума и дума  :sos: :samoubiec: :sos: :mazohist:
User's Signature

На света има едно нещо, което не може да се купи с пари... и това е размахването на една кучешка опашка.

#2333 Потребителят е офлайн   shaarkyy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2007 - 09:57 AM

знам това,просто попитах дали е вярно,дали има такова нещо,за съответните породи,съжелявам че попитах,защото съм чувал че е имало такова нещо,но не мислех че е вярно,както и да е,не трябваше да питам,просто незнаех дали е лъжа
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#2334 Потребителят е офлайн   shaarkyy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2007 - 09:59 AM

знам че това нещо е недопустимо,а също така и забранено,исках да се уверя дали някой друг е чувал и виждал,съжелявам
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#2335 Потребителят е офлайн   shaarkyy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2007 - 10:11 AM

Има ли бели добермани в България и ако да ня какви цени са
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#2336 Потребителят е офлайн   StormBringer Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 21 November 2007 - 12:42 PM

Защо пускаш 4 поста с глупусти - не можа ли в един, който ако съм модератор ще ти е последен. :P

сега да ти кажа за мойто куче - взех го за 150 лв, имал съм родословни за хиляди левове, но този път реших да не е родословно и тъй като познавам и бащата и майката не се поколебах - взех го!
Беше 2.5 кг в момента е 30 кг изял е 4 чувала Роял Канин за около 500 лв, за клетки поводи, играчки и ветеринарни истории, ваксини, чип и прочеее - оше 500 лв.
Заничи в момента мойто куче на 6,5 м и ми струва 1150 лв  :P
Ако го сложиш до братята и сесетрите му ще кажеш че това не от тяхното кучило ... "раньта праи борбьта" .... не е дебел но е гледан качествено, козината му е като копринена!
Не си прави експерименти с горките животни - първо си направи сметката дали можеш да гледаш куче и после търси, плюс това има хиляди обяви за подобни неродословни кучета - защо не се ровиш там, а питаш тук, където темата е ориетирана към родословни и качествени Добермани!?
User's Signature

Качена снимка

#2337 Потребителят е офлайн   Tyson Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2007 - 12:43 PM

Цитат

Има ли бели добермани в България и ако да ня какви цени са

Бели добермани засега у нас, слава богу, няма. Ако евентуално се появят, ще бъдат някъде 2-3 кучета за лев, можеш да си го позволиш.

#2338 Потребителят е офлайн   Tyson Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2007 - 12:49 PM

На умрял да пишеш, на глух да свириш, пиян да черпиш... :mazohist:

#2339 Потребителят е офлайн   shaarkyy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2007 - 02:10 PM

На мен не ми трябват,просто с един познат бяхме гледали снимки и там имаше няколко бели добермани и ме попита дали съм чувал дали има тук такива,за това ви попитах,на мен ми харесва единствено черния доберман,а като пол предпочитам женските
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#2340 Потребителят е офлайн   shaarkyy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2007 - 02:18 PM

Ами аз не съм казал,че не искам хубав доберман,но ще си взема другата година,щото ще пътувам тая и няма да се застоявам в къщи и няма как да го отгледам хубаво,за това си търсех някакво по голямо без родословие колкото да има някакво голямо куче в нас,за предпочитане доберман,макар и да не е с родословие или в стандарта,аз взема ли си хубаво доберманче ще се грижа за него като за малко дете,по добре отколкото за себе си,ако трябва с доста лишение,но ще стане както трябва,така се грижих преди за нашия женския,парите дето са ми давали по празници,баби,дядовци,парите за училище всичко давах за кучето си
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

• (208 Страници) +
  • « Първа
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема