Доберман
Публикувано: 28 February 2008 - 11:34 AM
Публикувано: 28 February 2008 - 08:44 PM

"Ако живееш с мисълта за победата,нищо не може да ти се опре"
Публикувано: 04 March 2008 - 11:35 AM
Публикувано: 04 March 2008 - 11:59 AM
Цитат
Публикувано: 04 March 2008 - 03:28 PM

В мъглата всички забравяме че един ден гордо ще се опнем на 2м под земята. И тогава няма да има значение кой колко пари има в банковата сметка или дали кучето му е родословно !
Публикувано: 04 March 2008 - 03:57 PM
Публикувано: 04 March 2008 - 10:47 PM

В мъглата всички забравяме че един ден гордо ще се опнем на 2м под земята. И тогава няма да има значение кой колко пари има в банковата сметка или дали кучето му е родословно !
Публикувано: 04 March 2008 - 10:50 PM
Как сте бе ? По тези хубави дни не остава време да вляза във форума и да видя какво става.
tok4ev бандата ти става от ден на ден все по-хубава. Скоро се надявам да намина към теб и да ви видя :yahoo:. Щото вие не идвате при мен де ;D. Снимки не знам да качвам ли щото двете принцеси са постоянно в " акция " не мога все да ги изправя в "стойка".
ralica_v ако мога да си позволя един съвет към теб - ако си взела решение да си вземеш куче Доберман и се интерисуваш от породата - просто прочети от 1-ва до 172-ра станица постовете :blink: Мисля ,че няма да съжаляваш. Почти няма нещо за тази прекрасна порода , което да не е раизсквано. А и не отнема много време. Ако все пак намериш такова питай , но първо прочети.
Успех :blink: :palec:

На света има едно нещо, което не може да се купи с пари... и това е размахването на една кучешка опашка.
Публикувано: 05 March 2008 - 05:27 PM
CUKI моля те друг път не публикувай тук такива сайтове с такива грозни гледки Brani and Max много точно е написал за какво става дума.Неискам ralica_v да бъде разочарована,и да си мисли че това представляват като малки доберманите,може би е сгрешила като не е прочела почти отначало за да добие представа от къде да търси куче.Ако ralica_v все още имаш желание пиши ми на лични съобщения ще се опитам да помогна.
Публикувано: 05 March 2008 - 06:07 PM
Цитат
CUKI моля те друг път не публикувай тук такива сайтове с такива грозни гледки Brani and Max много точно е написал за какво става дума.Неискам ralica_v да бъде разочарована,и да си мисли че това представляват като малки доберманите,може би е сгрешила като не е прочела почти отначало за да добие представа от къде да търси куче.Ако ralica_v все още имаш желание пиши ми на лични съобщения ще се опитам да помогна.
както казах направих го с добри намерения..умишлено дадох линк със снимки,за да можете да си кажете мнението понеже аз не съм компетентна.ивинявам се :blink:

Публикувано: 05 March 2008 - 06:40 PM
Akela - Благодаря за добрите думи! ;) Много ще се радвам да ви видя отново. Юта сигурно е станала голяма хубавица. Разгони ли се за втори път. Ние вече сме на този етап и не искам да описвам какво чудо е у дома. Меджик има една единствена мисъл в главата си и това е как да се докопа до малката ;D Как ще я опазя още 15-20 дни направо не ми го побира главата.