Доберман
Публикувано: 18 June 2008 - 10:31 PM
ето и една снимка и на моета бонбонка
Публикувано: 19 June 2008 - 07:46 AM
Аз като съм била бебе сме имали доберман и мама като го извела и веднъж се откачила от каишката и избягала.Стояла пред една врата в нашият блок и както хората излизат и Сара стои пред тях седнала (тя не беше агресивна) и те не смеели да излезат от вратата доста време и маика ми като я намерила и хората почнали да и се карат. ;D ;D
Публикувано: 19 June 2008 - 10:23 AM
Цитат
В дясно е Фара, то си личи, в ляво легналото е Йона, подарък от мъжа ми, взел я е от Панагюрище, а мелеза се казва Вяра, няма да го коментирам, но за сега пази докато малките пораснат. После ще му търся нов дом. :blink:
Защо не си ги гледате и трите кучовци?
Иначе момиченцата са сладуранки :wub:
Публикувано: 22 June 2008 - 03:39 PM
Здравейте!Виждам че повечето от вас имат добемани и предполагам ч ;)е ще можете да отоговорите на въпросите ми :blink: От малка искам да имам куче и сега може да стане затова се интересувам долу-горе колко ви излизат разходите по доберманите ви,лесно ли се гледат-подходящи ли са за апартаменти или имат нужда от много място и така...
Публикувано: 22 June 2008 - 03:58 PM
XpuCa,добре дошла във форума :blink:
отговорите на въпросите ти,а вероятно и на тези,които още не си задала,са в предните страници на темата.прегледай ги-ще намериш доста снимки на хубави кучета и информация за породата като цяло
Може ли да попитам от къде мислите да вземете кученце?
отговорите на въпросите ти,а вероятно и на тези,които още не си задала,са в предните страници на темата.прегледай ги-ще намериш доста снимки на хубави кучета и информация за породата като цяло
Може ли да попитам от къде мислите да вземете кученце?

"Ако живееш с мисълта за победата,нищо не може да ти се опре"
Публикувано: 23 June 2008 - 10:05 AM
Всъщност нещата стоят така-както казах от малка искам да имам куче,но в последно време нещо ми стана-луда съм по тях.И почнах постоянно да говоря на майка ми че трябва да си вземем куче,но тя не се съгласява :'( :- И въпреки това все още се надявам да се съгласи и да си купим,апък и нали надеждата умирала последна ;D :yahoo: