Доберман
Публикувано: 02 July 2008 - 04:55 PM
Съгласен съм за цените! Има хора който искат страшно многу за кучета и без някви доказателства.Зависи кой за какво търси .. Аз примерно за любимец не мога да намера щото някой иска да збогатее и ми вика то е доберман и такива работи... Лично мен ми харесват доберманите щото ми е спасил живота ...Щях се удавя на Охрид ако не беше един сърбски доберман !
Публикувано: 05 July 2008 - 02:10 PM
Цитат
;D, ето още една ...
Здравейте познати и непознати другарчета с добермани. Май повече са непознатите, но това е хубаво, просто нямах време да пиша.
Миналата събота видях Fabia Iz Ongal - страхотна е, повече от половин час си играхме, жалко че нямах фото, да я снимам!!!
Браво на Ongal, че е отгледал такива красиви доберманчета и на StormBringer, а и на останалите собственици на малките, че са се наели да дадат своя принос породата отново да си възвърне позициите в България. Разбрах, че днес и AnubisA ще ходи да вземе своята малка красавица. НА ВСИЧКИ ЖЕЛАЯ ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ, ДА СТАНАТ ШАМПИОНИ :->) И МНОГО ДА ВИ РАДВАТ(ама и Вие тях!!! :kuchence: ).
Поздравявам всички и с новата придобивка - клубния форум!!!
Ето малко снимни и от нас с Дарк, направих ги днес на разходката:
Публикувано: 05 July 2008 - 02:17 PM
и още...
впрочем чакам с нетърпение другите "софиянци" за да се забавляваме а и да тренираме заедно, важно е за :->)!
впрочем чакам с нетърпение другите "софиянци" за да се забавляваме а и да тренираме заедно, важно е за :->)!
Публикувано: 05 July 2008 - 02:36 PM
Да не забравя да БЛАГОДАРЯ на Tyson и на д-р Стоян Коджабашев за помощта която оказаха на Дарк наскоро!!! :blink:, друго си е да си имаме GP (имам предвид лични лекари, които познават и породата Доберман и нашите приятели и любимци още от бебета)
От мен - :blink:
От Дарк - :wub:
От мен - :blink:
От Дарк - :wub:
Публикувано: 05 July 2008 - 02:46 PM
Цитат
Страхотен е Дарк, пускайте по-често негови снимки, а много ще се радваме и на групови такива.
Фабия да не я крият, нали и тя е софиянка, направете една среща някъде да ви видим на живо :wub:
Фабия да не я крият, нали и тя е софиянка, направете една среща някъде да ви видим на живо :wub:
Благодаря ти (нали може на ти) fireogi , ние с Дарк май сме по-лесени за общи снимки, често ходим в парка зад х-л Хилтън, а за Фабия - да каже StormBringer, аз ще се "осигуря".
ето още една снимка, тя е от преди няколко месеца, може да съм я показвал, не си спомням, ако е така, извинявайте!
Публикувано: 05 July 2008 - 03:16 PM
ОК, ние много обичаме да играем с други кучета, а като няма други ... играем и сами :yahoo:
Публикувано: 05 July 2008 - 04:05 PM
Цитат
Ааа и ние сме така ;D
Забвлание в компания е най-добре, ама не отказваме и сами да беснеем ;D
На предните снимки виждам, че тренирате-използвате ли Дарк за някакъв вид работно куче?
Забвлание в компания е най-добре, ама не отказваме и сами да беснеем ;D
На предните снимки виждам, че тренирате-използвате ли Дарк за някакъв вид работно куче?
По скоро се опитвам да го обучавам за това. С предишния ми доберман - Рекс, той е жив и здрав, но трябваше да го подаря на един приятел, защото двамата с Дарк (живяха заедни около 9 месеца) ме направиха луд, та с Рекс ходехме на спортна дресура в клуб "СИРИУС", http://www.sirius-bg.net , тренировките са зад х-л "Хилтън". Дисциплините най общо са три - послушание, работа по следа и защита. Но защитата обезателно е след като е "затвърдено" послушанието, иначе, току виж изял някой "с повече слънчеви бани по рождение" - много му се "нравят".
Публикувано: 05 July 2008 - 07:48 PM
Ето още една снимка от днес (днес за нас с Дарк е като кучешки Великден) с Макс и Фиона в Южния парк. Само, че Фиона някъде се е покрила за кастинга, сигурно е още много срамежлива, а и двамата мъжкари, нищо, че тя е още малка, се опитаха да се "пишат" мъже, нали все пак са в компанията на дама ;)