Доберман
Публикувано: 06 July 2008 - 10:23 PM
Всъщност не може без коментар, това е форум а не галрия
Публикувано: 06 July 2008 - 10:38 PM
Фабия е много готина и игрива, а Макс е просто щур за игра... :yahoo:
Публикувано: 07 July 2008 - 08:13 AM
Ееех Супер стее всичкитееееее!!
Нямаме търпения с Фабелка да и мине шубето ( щото здраво я държи за сега) от София и кучетата й, и да се съберем заедно.. интересно ми е дали ще познае сестра си? :))))
Нямаме търпения с Фабелка да и мине шубето ( щото здраво я държи за сега) от София и кучетата й, и да се съберем заедно.. интересно ми е дали ще познае сестра си? :))))

... and through it all,
she offers me protection,
a lot of love and affection- whether I`m right or wrong..
Публикувано: 07 July 2008 - 08:26 PM
Доберманите са пинчери, а не догове, доколкото знам :)
Ние май всички сме живи и здрави, ненападнати, а и не сме самоубийци ми се струва... ;)
Ние май всички сме живи и здрави, ненападнати, а и не сме самоубийци ми се струва... ;)

... and through it all,
Публикувано: 07 July 2008 - 09:10 PM
Цитат
Искам да знам дали доберманите нападат собствениците си? Чувал съм, че полудяват и могат да бъдат агресивни към семейството. :'( Питам защото искам да си купувам точно такъв догг
Глдал съм доста време Добермани (макар и не родословни) знам от опит, че няма да намериш по-добър приятел за семейството и по-добър защитник!
Не знам обаче и вече наистина ми е любопитно, откъде тръгва този безумен слух.. превърнал се в мит неоснователно :rolleyes:

Публикувано: 07 July 2008 - 09:12 PM
Сигурно това е слух разпространяван в България!? Не знам, мисля, че не съм чул да има различно отношение към породата в други страни, но тук определено има и то на базата на безумият мит, че му растяла неква кост в мозъка на 5-тата или 7-та година ха ха ахахахахаха....

Публикувано: 07 July 2008 - 09:29 PM
мм аббе това от доста години го слушам- не е отскоро.
Аз си го обеснявам по следния начин-като му изпуснат края, особено на някой по доминантен, и почва да скача на осподарите да показва кой е шефа, и в един момент напада и това е.. де да знам де сигурно няма нищо общо мойта теория, ама аз така си го представям.. а са достатъчни иначе един два случая за да тръгне легенда..
Аз си го обеснявам по следния начин-като му изпуснат края, особено на някой по доминантен, и почва да скача на осподарите да показва кой е шефа, и в един момент напада и това е.. де да знам де сигурно няма нищо общо мойта теория, ама аз така си го представям.. а са достатъчни иначе един два случая за да тръгне легенда..

... and through it all,