Dog.bg Форуми : Доберман

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (208 Страници) +
  • « Първа
  • 167
  • 168
  • 169
  • 170
  • 171
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Доберман

#3352 Потребителят е офлайн   tok4ev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 01 December 2008 - 01:42 PM

Цитат

виж ако това вече ми покажеш, че някой ти е написал тук във форума, ще си обръсна брадата и ще те черпя бира където кажеш и колкото можеш да изпиеш ... ако ли пък не успееш да ми цитираш подобно мнение, ще се задоволя с едно простичко: "сори, поувлякох се..."

Едва ли ще тръгна да търся някое конкретно мнение по темата, за да доказвам това, което съм казал. Такова впечатление се създава в мен, дори и от контекста да е, а си представям какво им е на хората, които са собственици на такива кучета. 

#3353 Потребителят е офлайн   tok4ev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 December 2008 - 01:47 PM

StormBringer  :blink:

и аз имам неродословен доберман, приятелю. И го взех след като вече имах два родословни такива. Прибрах животно, което имаше нужда от нов дом и уютно място за живеене и не съжалявам нито за миг за това  ;) Кучето се различава от другите ми две единствено по външния си вид.

#3354 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 December 2008 - 02:16 PM

Цитат

Цитат

виж ако това вече ми покажеш, че някой ти е написал тук във форума, ще си обръсна брадата и ще те черпя бира където кажеш и колкото можеш да изпиеш ... ако ли пък не успееш да ми цитираш подобно мнение, ще се задоволя с едно простичко: "сори, поувлякох се..."

Едва ли ще тръгна да търся някое конкретно мнение по темата, за да доказвам това, което съм казал. Такова впечатление се създава в мен, дори и от контекста да е, а си представям какво им е на хората, които са собственици на такива кучета. 

и да търсиш и да не търсиш няма да намериш мнение което да съвпада с измишльотините ти ... тук НИКОЙ НИКОГО НЕ ДИСКРИМИНИРА ИЛИ ГОНИ...такива като теб обаче обичат да се ЧУВСТВАТ ОБИДЕНИ или "ДА ОСТАВАТ С ТАКОВА ВПЕЧАТЛЕНИЕ" ... едно извинявай не ти се откъсна ... хора като теб по гръб си мислят че не могат да падат ... както и да е... поредният форумен разбирател и плямпалник ... аз ти се извинявам че ти обърнах внимание и обещавам това повече никога да не ти се случи ...
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#3355 Потребителят е офлайн   darsi_2008_ Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 01 December 2008 - 02:56 PM

не ме притесняват заплахите ВИ, господине, дали някой ще ме банне или не. още повече че не сипя глупости без да чета внимателно. а и Токчев добре ви го е написал " ...Кучето се различава от другите ми две единствено по външния си вид..."

изобщо не сте в час откъде и защо се води този разговор - нито Вие, нито "чистокръвните" като Вас.

#3356 Потребителят е офлайн   StormBringer Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 01 December 2008 - 03:07 PM

;D ;D ;D

взимаш ли хапчета?
User's Signature

Качена снимка

#3357 Потребителят е офлайн   tok4ev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 December 2008 - 04:31 PM

Цитат

и да търсиш и да не търсиш няма да намериш мнение което да съвпада с измишльотините ти ... тук НИКОЙ НИКОГО НЕ ДИСКРИМИНИРА ИЛИ ГОНИ...такива като теб обаче обичат да се ЧУВСТВАТ ОБИДЕНИ или "ДА ОСТАВАТ С ТАКОВА ВПЕЧАТЛЕНИЕ" ... едно извинявай не ти се откъсна ... хора като теб по гръб си мислят че не могат да падат ... както и да е... поредният форумен разбирател и плямпалник ... аз ти се извинявам че ти обърнах внимание и обещавам това повече никога да не ти се случи ...

KOKO_ko ИЗВИНЯВАЙ ако нещо те обидих и смяташ, че има за какво да ти се извинявам на теб и на някой друг във форума.
Никога не съм се притеснявал да призная, когато съм сгрешил, и не смятам, че да се извиниш е падане по гръб. Това е твое мнение и аз не го разбирам...

#3358 Потребителят е офлайн   ongal Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 December 2008 - 09:50 PM

Ще говоря като член на този форум а не като модератор.
Престанете да се нападате на родословни и неродословни кучета.Това е клубен форум и тук повечето хора който пишат имат клубни кучета и се интересуват от клубната дейност и развитието на породата( gabipap ви го каза правилно).А на тези които кучетата нямат родословие вслушайте се в съветите на другите,никога няма да е късно да научите нещо което не знаете.В противен случай ще бъда принуден всеки който не се съобразява с клубните интереси да бъде баннат. ФОРУМА Е МЯСТО ЗА СПОДЕЛЯНЕ НА ОПИТ И НОВИ ИДЕИ ЗА РАЗВИТИЕТО НА ПОРОДАТА В БГ,А НЕ МЯСТО ЗА СПОРОВЕ.

#3359 Потребителят е офлайн   tok4ev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 December 2008 - 11:31 PM

Цитат

Ще говоря като член на този форум а не като модератор.
..........В противен случай ще бъда принуден всеки който не се съобразява с клубните интереси да бъде баннат.................

Е ти пък - хем като член, хем пък ако някой не слуша ще го БАННЕШ както се изрази. Ей това не го разбирам.
Много ме изкефи човека, как го беше казал преди да му изтриеш поста, все едно само той беше казал нещо обидно досега...... Само в няколко поста по-нагоре могата да се видят много по-грозни изказвания.  Само не ми хареса, че и той обижда KOKO_ko, но знам ли, може пък да е заслужено. Иначе направо уцели десетката.
Но факт е.... ако някой говори истината малко с по-груб тон, която обаче не е в услуга на един конкретен човек в този форум, то неговия пост почти сигурно бива изтрит. Ако човек обаче е от гилдията на ПОСЛУШНИТЕ може да говори каквото си поиска! Браво номер едно сте  :->)
Този форум престана да има смисъл откакто стана клубен! Ми има И-мейли, за таз работа, без това клуба е от 10 човека.
Влизай да обявиш някое ново кучило тук ако има и толкоз! Кво се хабим тука всички?  :-

А на gabipap, ако въпросът и беше към мен ще кажа, че аз съм от хората, които първи имаха мисленето - НИКАКВО ЗАПЛОЖДАНЕ БЕЗ ТЕСТ ЗА РАЗВЪДНА ГОДНОСТ, т.е ZTP а не някаква си импровизирана клубна проверка. Ако нещо друго ме е разбрала в онези дискусии за ZTP които водихме, значи не е разбрала нищо. Тогава не говорех за своите кучета и моите желания, а принципно и според възможностите на клуба. А иначе в Сърбия например ЗТП не се изисква, но на комшиите не им пречи да развъждат едни от най-добрите Добермани В СВЕТА. Другото което ще кажа е - ДА обучавам доберманите си (бавно, но методично и правилно) и са обучени по-добре от всички други КЛУБНИ Добермани ГАРАНЦИЯ, може би единствено Дарк не ни отстъпва! Не виждам смисъл и не намирам време да ходя по-изложби на този етап, защото не ми е само това на главата и се опитвам да си подреждам нещата по важност. Ще имате удоволствието да ни видите и на живо, тези които имате желаение - имайте търпение. И някой за 2 години сме направили за породата в България, толкова, колкото други не биха направили и за 10. Достатъчно е на този етап, че такива като нас ги ИМА. Всчико с времето си.

Поздрави на всички приятели и неприятели на Добермана!

#3360 Потребителят е офлайн   she_wolff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 December 2008 - 11:44 PM

Цитат

И някой за 2 години сме направили за породата в България, толкова, колкото други не биха направили и за 10.

ти какво си направил?
User's Signature

"Ако живееш с мисълта за победата,нищо не може да ти се опре"

#3361 Потребителят е офлайн   StormBringer Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 December 2008 - 11:49 PM

Токчев и ти ли с хапчета ве момче  ;D четеш ли се като пишеш, абе стига, тва да не ти е вестник "Стършел"  :rolleyes:
User's Signature

Качена снимка

#3362 Потребителят е офлайн   tok4ev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 December 2008 - 11:50 PM

Цитат

Цитат

И някой за 2 години сме направили за породата в България, толкова, колкото други не биха направили и за 10.

ти какво си направил?

Абе с теб нали съм ти казал, че не искам да говоря бе, кво се буташ още не моа да разбера?!

#3363 Потребителят е офлайн   tok4ev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 December 2008 - 11:57 PM

Цитат

Токчев и ти ли с хапчета ве момче  ;D четеш ли се като пишеш, абе стига, тва да не ти е вестник "Стършел"  :rolleyes:

StormBringer - какво да ти отговоря на теб?! Чудя се....! Чета се след като пиша, не стоя да го съчинявам пет часа преди да го постна.
Май това е достатъчно....  :blink:

#3364 Потребителят е офлайн   ongal Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 December 2008 - 11:59 PM

МОД:tok4ev престани да обиждаш,последно те предопреждавам

#3365 Потребителят е офлайн   tok4ev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 December 2008 - 12:12 AM

Цитат

МОД:tok4ev престани да обиждаш,последно те предопреждавам

Обиждам??!! Кого? Ей ама много лесно се обиждаме бе, а като трябва друг да бъде обиждан много му разбират всички бе... тц... тц.... тц.... НЕ СЪМ ИЗПОЛЗВАЛ НИТО ЕДНА ОБИДНА ДУМА.

#3366 Потребителят е офлайн   StormBringer Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 December 2008 - 12:14 AM

Токчев, единственото което виждам, като позиция е някакво перчене от твоя страна, и извъртане!
Хем си си с идеите на клуба, хем не си!
Хем си за чисто-породно развъждане, хем не си!
Всеки може да си купи два добермана от чужбина и да се перчи с тях - повярвай ми, особено аз!
Нямал си нужда от изложба ли - напротив - имаш, щом не го разбираш - жалко за теб!
Направил си нещо за породата дето никой друг не е - баща ти ти е купил две  хубави кучета - ми браво!
Абе казах ти тук не е вестник Стършел!
Айде, аман!

3-ма човека да останем, ще е по-полезно от хиляди като теб! :rolleyes:

п.п. Всеки има прави да си гледа каквото куче иска и каквото има, и каквото може да си позволи!
Аз съм си гледал и ще си гледам "помяри", но никога повече, няма да занимавам хората във някой форум с тях! Просто няма смисъл!
Всички говорите за насрана Сърбия, само, че там хората гледат чисткръвни помяри повече от колкото в БГ от глава на населението, и само защото мислят по-правилно!
Престанете да правите евала на всеки с некво куче влязъл тук, има хиляди други форуми и места за подобни!
Оная пък искала некой да и подари, ми да и подари де, ти що не и подариш!
ааа още нямаш поколения - ми запиши си я, що трябва да ни го съобщавате!
Как пък преценяваш, кой как ще се грижи за кучето, купилия го или тази дето го иска без пари.... да не си Ванга?
User's Signature

Качена снимка

#3367 Потребителят е офлайн   oppaaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 02 December 2008 - 12:28 AM

абе аз мислех че форума е за да си похвалим ако има с какво и да обсъждаме породата а вие на последък го обърнахте само на джафкане,верно и аз имам един два кофти поста за които искам да се извеня ако съм засегнал някой но мисля че трябва да престанем с джафкането за да не останем наистина само 3-4ма във форума и тогава това незнам с какво ще помогне за развитието и пополизирането на породата

поздрави на всички и наздраве на тези които са на чашка  ;)

#3368 Потребителят е офлайн   tok4ev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 December 2008 - 12:29 AM

Цитат

Токчев, единственото което виждам, като позиция е някакво перчене от твоя страна, и извъртане!
Хем си си с идеите на клуба, хем не си!
Хем си за чисто-породно развъждане, хем не си!
Всеки може да си купи два добермана от чужбина и да се перчи с тях - повярвай ми, особено аз!
Нямал си нужда от изложба ли - напротив - имаш, щом не го разбираш - жалко за теб!
Направил си нещо за породата дето никой друг не е - баща ти ти е купил две  хубави кучета - ми браво!
Абе казах ти тук не е вестник Стършел!
Айде, аман!

3-ма човека да останем, ще е по-полезно от хиляди като теб! :rolleyes:

В голяма грешка си Сторм  :blink: Баща ми не ми е купил кучетата, нито някой приятел ми е дал пари да си ги купя. Бачкал съм за всеки лев за да си позволя да ги имам.
А за изложбите не ми бери грижата, щом за теб те са най-важното и можеш да отделяш време да ходиш на такива, ами супер. Аз честно казано засега от тях спестявам и време и пари, за да мога да ги влагам на друго място. Ако ти не го разбираш - ми жалко за теб.
Кво ти се перча пък аз не мога да разбера. Все пак имам Добермани и ми е през оня дали са родословни или не, когато пиша в този форум. Какъвто и въпрос да съм повдигнал винаги е било човешки, е може да е било и понякога емоционално, но никога с цел скандал и да започвам първосигнално да обиждам, както го правят много от нашите съфорумци, включително и ти напоследък доста често, а незнам защо. Разбира се не обичам да оставам длъжен, особено ако някой не ми е приятен с постъпките си. Това е нормално струва ми се.
И разбира се, че съм ЗА ЧИСТОПОРОДНО РАЗВЪЖДАНЕ, но не съм глупак като комунистите едно време - да искам да избия всички, които имат различни интереси и виждания от моите. Предпочитам да ги убедя в правотата си и да ги приобщя, отколкото да ги обругая до безобразие и прочее.
Кой се прави на интересен не мога да разбера?

#3369 Потребителят е офлайн   StormBringer Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 December 2008 - 12:33 AM

Цитат

Все пак имам Добермани и ми е през оня дали са родословни или не

ето това изчерпва всичко, има ли смисъл да се говори с теб повече, ми няма!
User's Signature

Качена снимка

#3370 Потребителят е офлайн   StormBringer Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 December 2008 - 12:37 AM

в опит мога да кажа, че дали ще се джафкаме или ще се ласкаем - резултата винаги ще е един и същ!
ПЛАЧЕВЕН!
Просто в България хората не са узряли още!
Вижте Германия - всички безпородни кучета са кастрирани!
ВСИЧКИ!
Лека НОЩ!
User's Signature

Качена снимка

#3371 Потребителят е офлайн   tok4ev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 December 2008 - 12:45 AM

Цитат

Цитат

Все пак имам Добермани и ми е през оня дали са родословни или не

ето това изчерпва всичко, има ли смисъл да се говори с теб повече, ми няма!

Ми разбира се, че така мисля... Аз влизам да поговоря с хората, ако може за реални проблеми със вече съществуващи кучета родословни или не, а не за клубно планиране и вечната тема на недоказали се другъде притежатели на родословни кучета родословни Vs неродословни. Банална ми е честно. Скоро ще се опитам да снимам една женска във Велико Търново, която е с неизяснен произход но е 100% най-хубавата Доберманка в последно време в България и като екстериор и като поведение.... ама 100% Това е само още една причина да се чувствам отегчен от тази тема. Казах го и преди "за всеки влак си има пътници" така, че нека оставим хората сами да преценят какво куче си търсят. И друго казах "За чистопородно развъждане съм", което пък изразява напълно моята позиция. Иначе съм имал няколко запитвания от собственици на женски доберманки дали могат да заплождат с Меджик. Ми лесно ми е било да взема парички и после да се правя на луд. Но НИКОГА няма да го направя, защото аз съм човек, който държи на принципите, в които вярва...
и т.н. и т.н. - ако искаш ме разбирай, твоя си работа  ;)

• (208 Страници) +
  • « Първа
  • 167
  • 168
  • 169
  • 170
  • 171
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни