Цитат
Ще говоря като член на този форум а не като модератор.
..........В противен случай ще бъда принуден всеки който не се съобразява с клубните интереси да бъде баннат.................
Е ти пък - хем като член, хем пък ако някой не слуша ще го БАННЕШ както се изрази. Ей това не го разбирам.
Много ме изкефи човека, как го беше казал преди да му изтриеш поста, все едно само той беше казал нещо обидно досега...... Само в няколко поста по-нагоре могата да се видят много по-грозни изказвания. Само не ми хареса, че и той обижда KOKO_ko, но знам ли, може пък да е заслужено. Иначе направо уцели десетката.
Но факт е.... ако някой говори истината малко с по-груб тон, която обаче не е в услуга на един конкретен човек в този форум, то неговия пост почти сигурно бива изтрит. Ако човек обаче е от гилдията на ПОСЛУШНИТЕ може да говори каквото си поиска! Браво номер едно сте :->)
Този форум престана да има смисъл откакто стана клубен! Ми има И-мейли, за таз работа, без това клуба е от 10 човека.
Влизай да обявиш някое ново кучило тук ако има и толкоз! Кво се хабим тука всички? :-
А на gabipap, ако въпросът и беше към мен ще кажа, че аз съм от хората, които първи имаха мисленето - НИКАКВО ЗАПЛОЖДАНЕ БЕЗ ТЕСТ ЗА РАЗВЪДНА ГОДНОСТ, т.е ZTP а не някаква си импровизирана клубна проверка. Ако нещо друго ме е разбрала в онези дискусии за ZTP които водихме, значи не е разбрала нищо. Тогава не говорех за своите кучета и моите желания, а принципно и според възможностите на клуба. А иначе в Сърбия например ЗТП не се изисква, но на комшиите не им пречи да развъждат едни от най-добрите Добермани В СВЕТА. Другото което ще кажа е - ДА обучавам доберманите си (бавно, но методично и правилно) и са обучени по-добре от всички други КЛУБНИ Добермани ГАРАНЦИЯ, може би единствено Дарк не ни отстъпва! Не виждам смисъл и не намирам време да ходя по-изложби на този етап, защото не ми е само това на главата и се опитвам да си подреждам нещата по важност. Ще имате удоволствието да ни видите и на живо, тези които имате желаение - имайте търпение. И някой за 2 години сме направили за породата в България, толкова, колкото други не биха направили и за 10. Достатъчно е на този етап, че такива като нас ги ИМА. Всчико с времето си.
Поздрави на всички приятели и неприятели на Добермана!