Публикувано: 11 June 2009 - 09:08 AM
Здрасти!
Бурсита е много гадно нещо!
Моята Фабела все още няма и следа, и се надявам и да не получи, но това е, защото не и слиза хубавото черно дупе я от дивани, я от легла, основно ляга на меки места и така. Аз лекове не знам за това, дано да намериш нещо и да се ппоправи, че става доста грозно след време:))
Честито бебе на Атила, да е живо и здраво, много послушно и красиво и да си се радвате взаимно още много много много дълги години!
Сега ние от щаба на Шушоните имаме вълнуваща НОВИНА!
Винаги съм искала да взема още едно куче, за ад може моята фибелина да не е самотна, като нямам време за нея... преди мислех за още един доберман, но.. май не съм дорасла още за второ такова куче!
За това пък към семейството ни вчера се присъедини чаровната Габриел ( Фабел и Габриел, Фаби и Габи, нарочно го избрахме така), почти 4 месечен дакел, с цвят на.... доберман!
Наистина оцветяването и е същото като на черната ми шушка, просто изглежда като една малка и дълга Фабела, и това беше основната причина да се навия да я взема!
Малката е адски чаровна, жива, игрива, за сега послушна.. още не сме я срещали с кака й фабела, за да има ден- два да свикне с новия дом, и след това ще ги запознаем!
Да ви кажа, наистина съм много щастлива - вече си имим две черни шушонки, две обични слънчица :)))
Малката я взехме от зоомагазина до работата ми- милото го гледам че виси в него от 3 месеца.. накрая вчера подбрах д-р Бобадова ( на шушка личната лекарка) да го прегледа това малкото в магазина, и след шеметен шопинг на каишки, играчки, лакомства, креватче и всякакви такива дивотти щастливо се прибрахме вкъщи с новата прелест!
Като ги събера ще ги снимам и ще кача да ги видите какви са грозотии, а подозирам че заедно една до друга ще изглеждат доста комично...
Поздрави от мен, Фаби и Габи
... and through it all,
she offers me protection,
a lot of love and affection- whether I`m right or wrong..