Dog.bg Форуми : Доберман

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (208 Страници) +
  • « Първа
  • 179
  • 180
  • 181
  • 182
  • 183
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Доберман

#3601 Потребителят е офлайн   Attila Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 08 June 2009 - 01:27 AM

Здравейте всички!

Казвам се Йордан Попов и от днес съм горд собственик на доберман на Име Арти-Атила. За представянето му ще използвам Атила, мисля, че на доберман му отива това име.
Кученцето го взех днес от Сърбия, купих го от развъдника, който има обява във форума на Клуб Доберман, а аз съм от Пловдив.
Бих искал да ви помоля да ме въведете в някои теми на форума. Като за начало бих искал да разбера, как мога да стана член на Клуб Доберман. По нататък сигурно ще задавам още доста въпроси, за което искрено миля да ме извинита. В момента просто съм толкова щастлив, че не ми идва нищо на ум, освен да се радвам на паленцето, което е толкова игриво и красиво. Надявам се да нямате нищо против да споделите с мен опита, който вече сте натрупали с отглеждането на тези грациозни калпазани.
От развъдчика разбрах, че е продалл още едно кутре в Пловдив. Ще се радвам ако се засечем във форума със собственика, че да можем да срещнем отново братчетата, да се разтъжат един за друг.

Това е за сега отмен.
Поздрав!
Йордан Попов
User's Signature

MVP K9 Supplements- Храни за шампиони!
http://mvpk9.bg/
http://www.facebook.com/MVPK9BG
Добавете Здраве, Сила и Енергия за най-добрия си приятел!!!

#3602 Потребителят е офлайн   parusheva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2009 - 09:02 AM

Здравейте!
Добре дошли във форума!Честито ви паленце!питайте когати и колкото се сетите!Тук ще намерите доста компетентни отговори на вашите въпроси!Чакаме информация и снимки как се развива вашия малчуган!Ще е доста трудно!Ох , какви хубави емоции!Върнах се направа във времето ,когато взехме нашия малчуган!Много се раздвам че през последната половин -една година забелязвам как все повече се увеличава броя на хубавите Добермани в Страната и това може само да ни радва!
Относно ставането на член в клуба на Добермана трябва да се свържете с господин Чубуров.Той е председателят и към него трябва да се обърнете!

#3603 Потребителят е офлайн   oppaaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 10 June 2009 - 02:49 PM

Здравейте на всички добчовци,я кажете как се грижите за протриването по лактите и задните крака на вашите любимци,че моята е вече доста претрита и незнам с какво да я мажа за да се оправи.Storm ми беше казал един лек но вече не го намирам дори и с поръчка,било спряно от производство. :eyes:

Честито и от мен на Данчо да ти е живо и здраво момчето.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#3604 Потребителят е офлайн   AnubisA Икона

• Black Shushona`s
  • PipPipPip
Публикувано: 11 June 2009 - 09:08 AM

Здрасти!

Бурсита е много гадно нещо!
Моята Фабела все още няма и следа, и се надявам и да не получи, но това е, защото не и слиза хубавото черно дупе я от дивани, я от легла, основно ляга на меки места и така. Аз лекове не знам за това, дано да намериш нещо и да се ппоправи, че става доста грозно след време:))

Честито бебе на Атила, да е живо и здраво, много послушно и красиво и да си се радвате взаимно още много много много дълги години!

Сега ние от щаба на Шушоните имаме вълнуваща НОВИНА!

Винаги съм искала да взема още едно куче, за ад може моята фибелина да не е самотна, като нямам време за нея... преди мислех за още един доберман, но.. май не съм дорасла още за второ такова куче!
За това пък към семейството ни вчера се присъедини чаровната Габриел ( Фабел и Габриел, Фаби и Габи, нарочно го избрахме така), почти 4 месечен дакел, с цвят на.... доберман!
Наистина оцветяването и е същото като на черната ми шушка, просто изглежда като една малка и дълга Фабела, и това беше основната причина да се навия да я взема!
Малката е адски чаровна, жива, игрива, за сега послушна.. още не сме я срещали с кака й фабела, за да има ден- два да свикне с новия дом, и след това ще ги запознаем!
Да ви кажа, наистина съм много щастлива - вече си имим две черни шушонки, две обични слънчица :)))
Малката я взехме от зоомагазина до работата ми- милото го гледам че виси в него от 3 месеца.. накрая вчера подбрах д-р Бобадова ( на шушка личната лекарка) да го прегледа това малкото в магазина, и след шеметен шопинг на каишки, играчки, лакомства, креватче и всякакви такива дивотти щастливо се прибрахме вкъщи с новата прелест!
Като ги събера ще ги снимам и ще кача да ги видите какви са грозотии, а подозирам че заедно една до друга ще изглеждат доста комично...

Поздрави от мен, Фаби и Габи
User's Signature

... and through it all,
she offers me protection,
a lot of love and affection- whether I`m right or wrong..

#3605 Потребителят е офлайн   parusheva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 June 2009 - 09:27 AM

Здравейте и от ман!
И ние го имамме този проблем с петната!Много ми е грозно.Казват ,че се оправял от самосебе си,ама не виждам как ще стане това .Ако някой знае нещо по въпроса да казва , че...нашето петно става все по -голямо.Аз само ходя цял ден подире му да му постилям.Постоянно ляга по цимент , пркет и кво ли не.Не мога да го накарам да легне на меко , защото явно вече му е топло.
На Анубиса честито бебе!Дано слуша,че нашето.....Айде чакаме снимки от Атила и от Анубиса като им попреминат емоциите.
Леле верно ще са комични :ab_041:

#3606 Потребителят е офлайн   AnubisA Икона

• Black Shushona`s
  • PipPipPip
Публикувано: 11 June 2009 - 10:17 AM

Цитат

явно вече му е топло

С фабела все още спим под завивка двете, прегърнати... лигаво си е мойто моме, не ще и дума...
User's Signature

... and through it all,

#3607 Потребителят е офлайн   shadow Икона

• master of puppets
  • PipPipPip

Публикувано: 11 June 2009 - 12:08 PM

Показване на мнениетоAnubisA, в Jun 11 2009, 10:08 AM, написа:

Малката я взехме от зоомагазина до работата ми- милото го гледам че виси в него от 3 месеца..

:ea_103: Супер, това да го чуя от човек, който не е от форума от вчера... Поздравления, освободили сте място за поредния нещастник.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Качена снимка

#3608 Потребителят е офлайн   AnubisA Икона

• Black Shushona`s
  • PipPipPip
Публикувано: 12 June 2009 - 09:31 AM

Да, за голямо съжаление си права!
Но, при положение ч екучето е здраво и право, красиво и игриво, преценихме, че имаме възможност да дадем шанс точно на това куче, въпреки, че имаше още две възможности да се сдобием с млад дакел- едната даже беше без да трябва да го плщаме.
Защото яка цена му бяха сложили на песнцето, не е от модерните породи, и щеше да виси там още сума ти време...
С едн априятелка си говорихме вчера в парка зад сити центъра, тя гледа от дълги години добермани, а отскоро и един мопс, купен по същия начин- главно от жалост..
Дано малката да е жива и здрава и бързо да се поправи от тая психична травма с тоя аквариум..
User's Signature

... and through it all,

#3609 Потребителят е офлайн   gabipap Икона

• Непоправим оптимист
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом
  • Interests:Животни, природа, истински хора, MLM. Здравословен и природосъобразен начин на живот. Хубави книги, нови знания - всичко, което ме провокира да мисля.

Публикувано: 12 June 2009 - 10:12 AM

AnubisA, разбирам, че сте купили животинката от жалост. Тези, дето ги пъхат в аквариумите и ги държат там (без вода, за да не пишкат) с високите цени - те на това разчитат. На конкретното кученце сте помогнали (дай Боже да е здраво), но сте подкрепили мръсния бизнес.
Все пак - да ви е живо и здраво и да се разбират с Фаби.
P.S. Надявам се да не съветвате други да направят "от жал" такава покупка :dry:
User's Signature

Ако всеки от нас прави добре и отдадено това, което е негова работа, ако осъзнаем, кои са истинските ни желания и не пожелаваме това, от което нямаме нужда, ако помагаме на беззащитните - светът ще е едно прекрасно място!

#3610 Потребителят е офлайн   AnubisA Икона

• Black Shushona`s
  • PipPipPip
Публикувано: 12 June 2009 - 10:41 AM

Не бих, най малкото защото на тези хора им хрумва да развъждат зверски кучетата си, я за аздраве, я за да си имат кученце от тях.. много ме е яд на такива хора! а аз не бих го правила, и фабела ше я кастрираме ( август или септември) и габриела също- ама малко по нататъка :)
User's Signature

... and through it all,

#3611 Потребителят е офлайн   parusheva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 June 2009 - 06:24 PM

Здравейте,
искам само да попитам някой все пак има ли решение на проблема на ора и нашия - а именно за протриването на предните крайници от лежане на твърдо! Някой нещо, мазило??? Проблема ни е много сериозен вече! Моля помагайте!

#3612 Потребителят е офлайн   StormBringer Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 17 June 2009 - 09:54 PM

попитайте лекар, аз лично ползвам мазила за груба кожа от хуманитарна аптека...мазане сутрин и вечер, много дълго време :wb_052:
Успешно съм ползвал Актовегин (австрийски с екстракт от телешка кръв) спомага проникването на кислород, лекува рани, има гел и маз, едното беше за мокри рани, другото са сухи.
User's Signature

Качена снимка

#3613 Потребителят е офлайн   parusheva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 June 2009 - 01:11 PM

да и аз знам за актовигина,ама вече го няма по аптеките!Ще търсим освен някакъв заместител!Благодаря все пак .Най-накрая някой се отзова все пак!Багодаря още веднъж!

#3614 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 15 July 2009 - 10:11 PM

От нета :wub: :

The Doberman is pregnant. The fireman had just saved her from a fire in her house,
rescuing her by carrying her out of the house into her front yard, then he continued to fight the fire.
When he finally got done putting the fire out,
he sat down to catch his breath and rest.
A photographer from the Charlotte , North Carolina
News- paper, noticed the dog in the distance looking at the fireman.
He saw the Doberman walking straight toward thefirefighter
and wondered what she was going to do.
As he raised his camera, she came up to the tired man who had just saved her life
and the lives of her babies and kissed him just as the photographer snapped this photograph.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

#3615 Потребителят е офлайн   tok4ev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 July 2009 - 11:19 PM

Ха, тази история я знам. Страхотна! Имаше я на сайта на някой американски развъдник за добермани мисля. :ae_085:

Това е то Добермана - винаги верен, благодарен и справедлив! :wub:

Може ли линк към сайта, че отдавна се бях присетил, а не мога да го открия отново!

#3616 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 16 July 2009 - 12:15 AM

Тук някъде беше. Прегледай ги ако имаш време. Има и форум ... :md_064:
User's Signature

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

#3617 Потребителят е офлайн   tok4ev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2009 - 12:24 PM

Мерси, намерих това, което търсех! :ba_025:

#3618 Потребителят е офлайн   verety777 Икона

Публикувано: 26 July 2009 - 07:20 PM

Здрасти от мен. Знам, че сигурно има милиони теми по моят въпрос, но искам да се посъветвам с човек който е способен да ми даде компетентен отговор. Въпросът ми е дали тази порода ще се чувства добре в апартамент без двор.. много бих искала да си взема, но ако кучето ще се чувства некомфортно, бих предпочела да не го подлагам на това. Благодаря предварително и се извинявам ако въпросът ми Ви се струва глупав.. dh_188.gif

#3619 Потребителят е офлайн   AnubisA Икона

• Black Shushona`s
  • PipPipPip
Публикувано: 27 July 2009 - 09:09 AM

Глупав е, а и явно толкова ви интересува,защото има отделна тема за това, а пък и назад из страниците е коментирано- и то не много отдавна. Добермана е куче бодигард и мястото му е до чивека му. никакви такива дворове и тн не са задължителни за да е щестливо добичето!
User's Signature

... and through it all,

#3620 Потребителят е офлайн   sineokataaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 July 2009 - 11:20 AM

Здравейте всички.
Вчера е изгубена женска Доберманка на име Шана в град Бургас. Тя е черна и е на около 8 години. Родена е месец август.
Моля някой, ако намери нещо подобно да ми пише на лични. Човекът, който я намери, ще бъде възнаграден
Благодаря Ви предварително.
User's Signature

Качена снимка

• (208 Страници) +
  • « Първа
  • 179
  • 180
  • 181
  • 182
  • 183
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема