Доберман
Публикувано: 28 November 2009 - 07:41 PM
Много добре си усетила нещата.

Публикувано: 30 November 2009 - 09:43 AM
Но пък ми прави впечатление как сме в ежедневието с нея- все едно си имам най добра приятелка, която всичко разбира, но не говори :)))Като се возиме в колата, или като сме навън, или вкъщи- ние почти нямаме команди ( една две са, и се ползвът като ме ядоса и искам да вкарам малко респект). Мъжките кучета около нас ми се виждат доста по вятърничеви, някои са и леко тъпи, и със сигурност по никакъв начин толкова привързани към стопанина си :))

she offers me protection,
a lot of love and affection- whether I`m right or wrong..
Публикувано: 30 November 2009 - 12:32 PM
Но пък ми прави впечатление как сме в ежедневието с нея- все едно си имам най добра приятелка, която всичко разбира, но не говори :)))Като се возиме в колата, или като сме навън, или вкъщи- ние почти нямаме команди ( една две са, и се ползвът като ме ядоса и искам да вкарам малко респект). Мъжките кучета около нас ми се виждат доста по вятърничеви, някои са и леко тъпи, и със сигурност по никакъв начин толкова привързани към стопанина си :))
Това, че похвалих женските, не значи, че мъжките са "тъпи", ако ще правим полова дискриминация на кучетата...

Публикувано: 30 November 2009 - 01:34 PM

Сегашното ми куче е източноевропейска овчарка. Също много умен, ама с него не е толкова интересно. Като разбере какво се иска от него - вече го изпълнява винаги. Няма инатене, няма хитруване. Скука

Публикувано: 30 November 2009 - 02:42 PM
.. иначе за хитруването и другите такива- мали, мойта им е принцеса. особено на умилкването и извиненията като сгафи.. :)))))

she offers me protection,
a lot of love and affection- whether I`m right or wrong..
Публикувано: 05 December 2009 - 09:23 AM

Eria Pro Gipsy King или както го знаят приятелите А'ноар,приема поздравления.:)))))))))
С малко закъснение ( че от доста време не съм влизал във форума )
Поздравления Димо!!!

Пожелавам ти и много бъдещи успехи

На света има едно нещо, което не може да се купи с пари... и това е размахването на една кучешка опашка.
Публикувано: 05 December 2009 - 10:28 AM

...че що да не излезе...може да се получи напримерНо една спонтанна среща с цел прегръдка на двата форума...напримерНО да ви поканя с @навар да се дигнете да дойдете по пловдивски на нашата кучешка кръчма дето скоро съм запланувал ротвайлерска гала- вечеря със стари и млади и секакви форумни кучета ... токчев също нека дойде да слуша наживо лакърдии ... и бира и разни неща за изтънчено небце...
Ей това е най-доброто от вече заключената тема

Публикувано: 06 December 2009 - 12:28 PM
Почна ли да го храниш или още е на диета?Малко слаб ми се вижда.Иначе е симпатяга.

Публикувано: 06 December 2009 - 01:07 PM
От кой развъдник в Словения е кучето?И може ли да кажете кои са родителите?

"Гробарю,когато копаеш гроба ми,нека бъде плитък,за да усещам дъжда."
Публикувано: 07 December 2009 - 11:21 AM
Като получите документите на кученцето,заповядайте в клуба!От Варна има и добермани ,и хора, които са членове на българския доберман клуб.Предполагам,че няма да е трудно да се свържете.:))
Публикувано: 07 December 2009 - 10:19 PM
Честито и на Димо Йотов !!!
Да сте живи и здрави и още успехи!!!
Таня и Яра
София
Прикачени снимки
Публикувано: 08 December 2009 - 11:36 AM
Честито и на Димо Йотов !!!
Да сте живи и здрави и още успехи!!!
Таня и Яра
София
Благодаря!:)Вие, ще имате не по- малки успехи.:)))))))))))За нас сега най-важното,което предстои е изпита през май месец.С изложбите ще продължим след това.