nor4e, в 08 February 2011 - 09:16 AM, написа:
На колко е Инди сега???Качете някоя снимка..... ако може та и ние от простолюдието да облажим поглед!
Това го казах защото се издразних на някой от "синята кръв"(не помня кой ) беше се изказал като че ли е собственик на стара планина а ние другите да мрем като не сме с родословие.
Като говорим за родословие ,на моето куче родителите са с такова и съм виждал докоментите но не виждам смисъл от тази бумащина(нито мисля да продавам ку4енца нито да ходя на състезания нито да си кръщавам ку4ката фон-мон говненщаин или нещо подобно,
Та дайте малко въздух и на нас де. да кажем 4е и ние куче гледаме а не крава.Верно има добермани които не прили4ат на такива но тези дето не се различават от вашите а нямат докомент кво да правят????не приличат на пудели та да им кажем пудел,нали!!!
Има много болни хора на тема родословие и наистина ме хваща смях като чета някои писания !!!
малко на расизъм удря

а снимката мъжкара е хубава и той е хубав !!!!
Ти нямаш моралното право въобще да говориш за породата след като изказваш такова жалко становище.Тази порода я има заради хората които се интересуват от "тая бумащина" а не заради такива като тебе.Сигурно едно име на значимо за породата куче не знаеш,ама имаш доберман,а.Такива като тебе са като паразити за породите въобще.Искат плода ,ама произхода не ги интересува и ако може евтинко да минат,щото бумащинна не им трябвала.Писнало ми е да обеснявам на пошли малоумници,че ако я е нямало бумащината и породата нямаше да я има.АНАДЪНМО?Ай сиктир!
п.п.Нищо лично,това ми е мнението за провокатори като теб,дето демонстративно плюят на родословията ,ама си мерят кучетата по родословните.Хм! Да си събираш акъла........