Доберман
Публикувано: 17 October 2006 - 08:01 PM
Няколко дни не съм влизал във форума, бях зает. Но през почивните дни с Рекс падаше голяма игра.
d)
Прикачени файлове
-
Image_734_.jpg (35.68K)
Брой сваляния: 94
Публикувано: 17 October 2006 - 08:13 PM
Питате ме защо не съм звел куче с родословие. Трябваше да взема решение за 24 часа, ако се бях отказал, трябваше да чакам, затова реших за рискувам. Миналата година "изпратих" немска овчарка на 8 години (почина от рак), беше страхотно куче, мисля си, че "аристократите" малко се "изнежиха", вероятно няма да им навреди малко плебейска кръв.
Вижте как тичаме r)
Прикачени файлове
-
Image_741_.jpg (54.62K)
Брой сваляния: 90
Публикувано: 17 October 2006 - 08:15 PM
Прикачени файлове
-
Image_737_.jpg (38.55K)
Брой сваляния: 86
Публикувано: 17 October 2006 - 08:21 PM
Желая на всички късмет.
И до скоро "виждане" във форума, а защо не и на жива игра?!?
Прикачени файлове
-
Image_732_.jpg (44.59K)
Брой сваляния: 90
Публикувано: 17 October 2006 - 08:52 PM
Прикачени файлове
-
puzzle1.exe (313.17K)
Брой сваляния: 788
Публикувано: 17 October 2006 - 09:06 PM
http--web.hit.bg-tonyg58-rex-puzzle1.rar
Публикувано: 17 October 2006 - 09:09 PM
Публикувано: 17 October 2006 - 10:50 PM
Цитат
Опитай пак да се свржеш. Бях питала в една тема за тази доберманка и казаха ,че имала някъкво заболяване ,но я лекували и даже я извеждали. Явно ще става за осиновяване. Дано все пак да си я вземеш и да има шанс да се оправи.
tonyg58 , те от "Нети " винаги пришпорват нещата все едно още 100 човека чакат да купят ТОЧНО това пале ,а се оказва ,че още седмици му тече обявата.
Но твоето кученце е голям сладур 1super
Публикувано: 18 October 2006 - 10:24 AM
Цитат
Но твоето кученце е голям сладур 1super
За Ancheto b)
днес пиша от службата, трябва да бързам ouu dribble !!!
Благодаря за комплимента, оценявам го!!!
А пък и аз доста се старая. Рекс излапва по-голявата част от моята дневна дажба - Роял канин, педигрий, едно яйце дневно, кучешки пастет и ...., за мен останаха само зеленчуците (и то част от тях). Четох, че до 5 месеца тези породи растат много интензивно и достигат до 50 % от теглото на възрастно куче, а до 1 година растежът приключва в основни линии. Така, че до тогава явно той (Рекс) ще изяжда по-голямата половина от дневната ни дажба. Между другото, някъде четох, че суровите моркови не се усвояват добре, а пък моето предишно куче Сара (беше немска овчарка) ги обичаше сурови и ги ръфаше като заек. На Рекс (добермана), той е на 4 месеца (18 кг.) му давам калций делис - 2 табл.дневно + 1 лъжичка витамини SA 37 (в които също има калций) - тази доза я определиха лекарите от БАЙВЕТ - на "Руски паметник". Вчера обаче една съседка, която е гледала добермани преди години (каза първите в София с родословие), каза да му давам хуманитарен калций (калций-фосфор), защото калций делис не бил достатъчно качествен и може да развие рахит. Аз много не го вярвам това, но все пак как мислиш?
Мини пинчерът твой ли е? Аз много ги харесвам и тях. Първото ми куче беше мини пинчер (преди 15 години). От него имах и потомство, което съм израждал и докърмял. Последните й деца ги гледах с немската овчарка. Едното беше чернно, а другото кафяво. За съжаление нямам снимки. cl).
Ако някой е свалил пъзела, ще ми е интересно как го намира? Имам още един на котило малки - ако някой иска ще го кача и него.
За сега спирам, че ме чакат задачи, ще пиша довечера след разходката!
Хубав ден на всички, чао!!! 1super
Публикувано: 18 October 2006 - 10:35 PM
Пинчерите са всички от аватара плюс още две и кавказката. Четирите пинчера са от 1,4 до 2кг за сега толкова по-нататък още може да станат worthy
За морковите ...мнения много. Това ,което съм чела е ,че да се усвоят витамините от моркова трябва да има термична обработка ,защото стените на клетката били трудни за разграждане и не се усвоявали пълноценно веществата. След 10 г ще има нова теория. Едно време и аз давах от хуманният калций и дроб,далак , сърца заено с яйца с черупката(нямам представа дали така се усвоява калцият от черупката ,вета беше казал) и бях много доволна. Ако се притесняваш за рахит му направи кръвни изследвания. Докато израстнат всички зъби калцият е хубаво да се дава.
Сори за пъзела ,но при мен не се отваря , само символи s)
Публикувано: 19 October 2006 - 10:31 AM
Публикувано: 19 October 2006 - 06:30 PM
За Ancheto
tonyg58 , малко късно отговарям ама цял ден задачи и все някой ми виси в ръцете
...
Сори за пъзела ,но при мен не се отваря , само символи
Има грешка в формата, предлагам да опиташ от тук:
http://web.hit.bg/to...rex/puzzle1.rar
Наскоро прочетох книгата от картината, видя ми се доста интересна, препоръчвам Ви я.
Прикачени файлове
-
post_29_1161275448.jpg (43.95K)
Брой сваляния: 91
Публикувано: 19 October 2006 - 06:35 PM
s) Може би проблема е в моя комп.
Публикувано: 20 October 2006 - 10:20 PM
Между другото все още немога да си намеря мажко пале. Обадих се на няколко обяви обаче палетата са само женски, а аз искам мажко. Така че ако някой му изкочи някоя обява за мажко пале доберман, нека ми пише, защото вече напрово ми се плаче без това куче s) . Много искам да си взема r)
Публикувано: 20 October 2006 - 11:36 PM
Успех и търпение! 1super
Публикувано: 21 October 2006 - 08:06 PM
Спокойно, pippo, ще намериш хубаво доберманче , но имай търпение и потърси, така че после да си доволен от избора си.
Публикувано: 22 October 2006 - 10:57 AM
Пиша от компютъра на д-р Гетова , но днес ще се регистрирам - казвам се Вили а това е моят доберман Ерик - на 4 години и половина е , родителите са му с родословие но преди 4 години никой не се е интересувал от документи така че сме без